Ewet cnm aynen elim ayagim titredi bnm de ama dr um bna dediki demek jelin vaktini doldurduk igneye gecelim igneyi kullan artik.Aynen ben hala kullaniyorum, rengine takilmayin peceteye kan geliyorsa dr arayin onun disinda orada biriken eski kanlar vs rengini veriyor, bir sure sonra pembe et rengi oluyor..
Benim ilk topak lekelenme oldugum gun gelmisti, wc den isik hziyla firlamistim cok korkmustum
Ewet cnm aynen elim ayagim titredi bnm de ama dr um bna dediki demek jelin vaktini doldurduk igneye gecelim igneyi kullan artik.
Inşallah rahat hamilelik geçirecegimiz günler yakındır cnm.yarın gidicem canım doktora iyice halsizlikte başladı artık serum falan ne derse yapacaz çünkü hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Napayim be arkadasim ck acitiyo ewet ama yeterki iyi olsun minigimValla bana doktor da hemsire de jel kullandigin surece bunlar olacak, kasinti falan olursa igneye gecelim demisti. İgne iyidir ama acisina dayanirsan tertemiz ve etkili.
Cnm bnce maden suyu ic o da asitli neticede.Kizlar kola fanta hic iciyor musunuz? Benim zaten aram yoktu ama bikac gundur asitli icecek cekiyor canim, bir bardak icsem olmaz mi
temizlik yaptim bugün camasir suyuyla cok ugrastik galiba simdi nefes aldikca camasir suyu sokuyoryn sanki bisi opmaz fimi ya
Canim bende progestan igne yaptiriyorum hergun.sana tavsiyem igne yağli oldugu icin vurdurdugun hemsireye igneyi yavas enjekte etmesini rica edersin birde vurulduktan sonra hemen kalkma pamukla igne yerine bastirarak 1 2 dk dur sonra kalkNapayim be arkadasim ck acitiyo ewet ama yeterki iyi olsun minigim
Bende gecen esim yemekte kola icerken canim cekti ceyrek bardak ictim.onun disinda nerdeyse hergun sade soda iciyorumKizlar kola fanta hic iciyor musunuz? Benim zaten aram yoktu ama bikac gundur asitli icecek cekiyor canim, bir bardak icsem olmaz mi
Bir sey olmaz ama hem temizlik yapip yorma kendini hem de camasir suyundan uzak dur. Bizim evdeki camasir suyunu atti kocam, zehir soluyorsun diyip..
Heryeri boşver.. bizler dualarimza kavustuk cok şükür.. Bizim aydinlik.. ayda yilda 1 icilen yarim bardak koladan da bi sey plmaz merak etme..Günaydın diyeceğim ama her yer karanlık ve yağmurluuuuu
Heryeri boşver.. bizler dualarimza kavustuk cok şükür.. Bizim aydinlik.. ayda yilda 1 icilen yarim bardak koladan da bi sey plmaz merak etme..
fıstıklar günaydın, havalar nasıl olursa olsun, sizin ve bebişlerinizin havası ii olsun diyelimsabah tüp bebek doktorundaydım. ikili test yapıldı, 4 güne çıkarmış sonucu. ense kalınlığı falan söylemedi. normalde kaç olması lazım? kuzuyu da gördük rahatladım. büyümüş kerata :) erkek olma olasılığı yüksek ama daha kesin birşey söylemek için erken dedi:) ilaçların da tamamına kesti çok şükür. crinonedan da estrofemden de kurtuldum freeeeedoooom bi tek folik asit kaldı bi de tiroid için aldıklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?