2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar kola fanta hic iciyor musunuz? Benim zaten aram yoktu ama bikac gundur asitli icecek cekiyor canim, bir bardak icsem olmaz mi

Ewet cnm aynen elim ayagim titredi bnm de ama dr um bna dediki demek jelin vaktini doldurduk igneye gecelim igneyi kullan artik.

Ewet cnm aynen elim ayagim titredi bnm de ama dr um bna dediki demek jelin vaktini doldurduk igneye gecelim igneyi kullan artik.

Valla bana doktor da hemsire de jel kullandigin surece bunlar olacak, kasinti falan olursa igneye gecelim demisti. İgne iyidir ama acisina dayanirsan tertemiz ve etkili.

temizlik yaptim bugün camasir suyuyla cok ugrastik galiba simdi nefes aldikca camasir suyu sokuyoryn sanki bisi opmaz fimi ya

temizlik yaptim bugün camasir suyuyla cok ugrastik galiba simdi nefes aldikca camasir suyu sokuyoryn sanki bisi opmaz fimi ya

Bir sey olmaz ama hem temizlik yapip yorma kendini hem de camasir suyundan uzak dur. Bizim evdeki camasir suyunu atti kocam, zehir soluyorsun diyip..

Iyi aksamlar kizlar ist.anadolu yakasinda onerebilceginiz hastane dr varmi..medipol kosuyolunu dusunuyorum ama orayla ilgilide pek bilgim yom

Napayim be arkadasim ck acitiyo ewet ama yeterki iyi olsun minigim
Canim bende progestan igne yaptiriyorum hergun.sana tavsiyem igne yağli oldugu icin vurdurdugun hemsireye igneyi yavas enjekte etmesini rica edersin birde vurulduktan sonra hemen kalkma pamukla igne yerine bastirarak 1 2 dk dur sonra kalk

fıstıklar günaydın, havalar nasıl olursa olsun, sizin ve bebişlerinizin havası ii olsun diyelim sabah tüp bebek doktorundaydım. ikili test yapıldı, 4 güne çıkarmış sonucu. ense kalınlığı falan söylemedi. normalde kaç olması lazım? kuzuyu da gördük rahatladım. büyümüş kerata :) erkek olma olasılığı yüksek ama daha kesin birşey söylemek için erken dedi:) ilaçların da tamamına kesti çok şükür. crinonedan da estrofemden de kurtuldum freeeeedoooom bi tek folik asit kaldı bi de tiroid için aldıklarım.

ay hadi darısı başımıza..
ilaçları birden mi kesti, bana crinone jeli önce günde bire düşürcez sonra iki günde bir sonra bırakcaz dedi
ayrılık acısı koymasın diye heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…