- 9 Mayıs 2010
- 211
- 35
- 123
Insallah canim dua et yarin 4 de kontrolum var dr eski bir kanda olabilir yenide oyuzden kontrolde anlayabiliriz dedi hayirlisi insallah rabbim korur...canım aynı anlattığın gibi bende geçen perşembe günü yaşadım.dediğin gibi tuvalet kağıdına açık kahve pembemsi geldi ve adet ağrısı oldu Ogün doktora gittim.Kontrolde şuan için iyi olduğunu ama dinlenmem gerektiğini söyledi.işe gitmiyorum 10 gün raporluyum evde dinleniyorum.İnşallah seninde önemli birşey değildir.İyi haberlerini bekliyoruz.
Insallah dediginiz gibidir canim bende pede falan gelen bisey yok wc den sonra tuvalet kagidina bulasiyi boyle acik sutlu kahve rengi bir leke dr once idrar yolundan geldigini dusundu iltihap falan varsa diye cunku biraz idrar sonrasi yanmada vardi bende ama ben anladim normal vaginadan geliyo cok az bir sekilde oda ...hayirlisi dua edin insallah yarin hayirli haberler veririm sizedoktorlar hep kahverengi ve pembemsi kanamada korkma kırmızı kan olursa gel derler ama 9 ay kanaması olanlar da var, benim arkadasım 7. haftada öyle şiddetli kanaması olmuş ki, araba falan batmış ama kızı 5 yaşında şu an..
sen iyi düşün öyle ağlayıp harap etme kendini..
agrılar her dönem oluyor, rahim büyüyor, gaz oluyor..
Canm çok geçmiş olsun benm de 6. Haftamda olmuştu aynı senn gibi simdi 13 hafyaligiz ama bu sabah yine geldi doktor düşük tehlikesi dedi dinlen ve bol sıvı al dedi bir de iğne yaptı progestan i ben 1 gün önce bırakmıştim onu kestiğim içi de gelmiş olabilir mis ama net konuşmadi 1 haftaya kadar dinleyip sonra kontrole gideceğim inş kuzularimiz bizimledir sorun olmaz Rabbim onları korusun içini ferah tut burdan birbirimize dua ve destek olalımslm kizlar bende 10 haftaligim ama dunden ber wc den sonra tuvalet kagidina kahverengi lekeler geliyo birde ustune adet agrisi gibi agri basladi cok korktum sabahi zor etttik hemen telefon actik eski kanda olabilir tehlikelide biseyde dedi yarin kontrol verdi bakacak dua edin ne olur daha cuma konroldeydim hersey yolunda demisti ne icin boyle oldu anlamadim agla agla gozlerim sisti....10.hafta adet agrisiyla lekelenmesi olan oldumu aranizda
Canm bana tüp doktorum bırak demişti birden kestim ben 1 gün sonra kanamam oldu yanj bugün bence doktorun doğru soylemis bugün gittiğim acil deki doktor birden bırakılamaz dedi ondan gelmiş olabilr dedi Ben günde 3 kez progestan kullanıyorum önce 2 ye sonra 1 e indircekmisim sonra da 2 günde 1 gibi sonra birakcakmisim yani sorun bizim doktordaymis :)))ay hadi darısı başımıza..
ilaçları birden mi kesti, bana crinone jeli önce günde bire düşürcez sonra iki günde bir sonra bırakcaz dedi
ayrılık acısı koymasın diye heralde
Gözün aydın hayırlı olsun canm sağlıkla kucağına alırsın ınsllah :)))) çok sevindim kocaman aile olduk ne güzel...Kızlarrrrrr oğlumuz oluyorrrrr, Ali'miz oluyorrrrr!
Evet ya ardarda pıtır pıtır doğuracağız inşallah.Gözün aydın hayırlı olsun canm sağlıkla kucağına alırsın ınsllah :)))) çok sevindim kocaman aile olduk ne güzel...
Evet ya ardarda pıtır pıtır doğuracağız inşallah.
Bakırköy Acıbadem de oluyor. Etiler'de bir de Cevat veya Cevdet bey vardı galiba.Bak heveslendim senin doktordan randevu alayim dedim ama pzts sali disinda randevusu gorunmuyor. Cuma gunu nerde oluyor ki kendileri acaba :)
Kızlarrrrrr oğlumuz oluyorrrrr, Ali'miz oluyorrrrr!
Ins canm ya benm birqz tehlikem var ama Rabbim yüzümüzü guldursunEvet ya ardarda pıtır pıtır doğuracağız inşallah.
Canim gecmis olsun sanada rabbimin vardir bir bildigi insallah bebeklerimizi bize bagislar hayirli evlatlar eyler..evet duadan baska elimizden birsey gelmez birbirimize dua edelim insallahCanm çok geçmiş olsun benm de 6. Haftamda olmuştu aynı senn gibi simdi 13 hafyaligiz ama bu sabah yine geldi doktor düşük tehlikesi dedi dinlen ve bol sıvı al dedi bir de iğne yaptı progestan i ben 1 gün önce bırakmıştim onu kestiğim içi de gelmiş olabilir mis ama net konuşmadi 1 haftaya kadar dinleyip sonra kontrole gideceğim inş kuzularimiz bizimledir sorun olmaz Rabbim onları korusun içini ferah tut burdan birbirimize dua ve destek olalım
Bakırköy Acıbadem de oluyor. Etiler'de bir de Cevat veya Cevdet bey vardı galiba.
Benimki Pazartesi günü Etiler de.
Dur ben Acıbadem online Dan bakayım. Diğer günler ameliyat günleri olabilir. Ben de bulamadım. Bir de telefonla sor istersen.Pazartesi sali bakirkoy ve aksamlari etilerde diger gunler yok
Gözünüz aydın cnm. Ali Hayırlısı yla sağlıkla gelir inşallah.Kızlarrrrrr oğlumuz oluyorrrrr, Ali'miz oluyorrrrr!
Sağol canım, oynatırız tabii tüp kardeşleri, neden olmasın:)Lulinda caniiiiimm hayirli olsun oglumun tüp kardeşi... Ali'miz.. hastanedeki doktorlarina tüp annesi diyordum, topikteki bebişler de tüp kardeş olsunlar.. bakarsiniz yillar sonra buluşup oynatırız bebişleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?