2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Insallah canim dua et yarin 4 de kontrolum var dr eski bir kanda olabilir yenide oyuzden kontrolde anlayabiliriz dedi hayirlisi insallah rabbim korur...

Insallah dediginiz gibidir canim bende pede falan gelen bisey yok wc den sonra tuvalet kagidina bulasiyi boyle acik sutlu kahve rengi bir leke dr once idrar yolundan geldigini dusundu iltihap falan varsa diye cunku biraz idrar sonrasi yanmada vardi bende ama ben anladim normal vaginadan geliyo cok az bir sekilde oda ...hayirlisi dua edin insallah yarin hayirli haberler veririm size

Kızlar merhaba çok kötü bir gün geçirdim bugün bu sabah uyandığımda iç çamaşırim da pembe sari kahve rengi arası bi leke gördüm ama baya vardı hemen acil doktora gittim şükür bebisimiz iyi ama düşük tehlikesi dedi puroloton depot iğne verdi hafta da 1 kez yaptir dedi 14 haftaya kadar suan 13 +1 iz yani bugün yapıldı haftaya da yapılacak sonra bitiyor rabi hersey yolunda gider se inş morelim çok bozuk sizlerin desteğine ihtiyacım var ne olur Dualarini zi eksik etmeyin olur mu beni de katın dualariniza bebisimi bir gorseniz teyzeleri kipir kipir eller ayaklar kalbi pıt pit maşallah onu kaybedersem mahvolurum Rabbim hepimizin kuzularini bagislasin

Canm çok geçmiş olsun benm de 6. Haftamda olmuştu aynı senn gibi simdi 13 hafyaligiz ama bu sabah yine geldi doktor düşük tehlikesi dedi dinlen ve bol sıvı al dedi bir de iğne yaptı progestan i ben 1 gün önce bırakmıştim onu kestiğim içi de gelmiş olabilir mis ama net konuşmadi 1 haftaya kadar dinleyip sonra kontrole gideceğim inş kuzularimiz bizimledir sorun olmaz Rabbim onları korusun içini ferah tut burdan birbirimize dua ve destek olalım

ay hadi darısı başımıza..
ilaçları birden mi kesti, bana crinone jeli önce günde bire düşürcez sonra iki günde bir sonra bırakcaz dedi
ayrılık acısı koymasın diye heralde
Canm bana tüp doktorum bırak demişti birden kestim ben 1 gün sonra kanamam oldu yanj bugün bence doktorun doğru soylemis bugün gittiğim acil deki doktor birden bırakılamaz dedi ondan gelmiş olabilr dedi Ben günde 3 kez progestan kullanıyorum önce 2 ye sonra 1 e indircekmisim sonra da 2 günde 1 gibi sonra birakcakmisim yani sorun bizim doktordaymis :)))

Bak heveslendim senin doktordan randevu alayim dedim ama pzts sali disinda randevusu gorunmuyor. Cuma gunu nerde oluyor ki kendileri acaba :)
Bakırköy Acıbadem de oluyor. Etiler'de bir de Cevat veya Cevdet bey vardı galiba.
Benimki Pazartesi günü Etiler de.

Canim gecmis olsun sanada rabbimin vardir bir bildigi insallah bebeklerimizi bize bagislar hayirli evlatlar eyler..evet duadan baska elimizden birsey gelmez birbirimize dua edelim insallah

Lulinda caniiiiimm hayirli olsun oglumun tüp kardeşi... Ali'miz.. hastanedeki doktorlarina tüp annesi diyordum, topikteki bebişler de tüp kardeş olsunlar.. bakarsiniz yillar sonra buluşup oynatırız bebişleri...

Lulinda caniiiiimm hayirli olsun oglumun tüp kardeşi... Ali'miz.. hastanedeki doktorlarina tüp annesi diyordum, topikteki bebişler de tüp kardeş olsunlar.. bakarsiniz yillar sonra buluşup oynatırız bebişleri...
Sağol canım, oynatırız tabii tüp kardeşleri, neden olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…