2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Evet doğru söylüyorsun, şimdiki beslenmem biraz kendime yatırım aslında
Başka bir topicte okudum, bir bayan hiç süt ve yoğurt tüketmiyormuş, 6.ayonda dişlerinin mineleri erimeye başlamış, çok dişeti kanaması falsn oluyomuş Allah korusun. Seninde bulantı zamanın geçiyor çok şükür canım aman sütünü yoğurdunu eksik etme canım

Allahtan cacık ve yoğurt kurtarıcım. Cacık her öğün yiyebilririm. Birkaç gündür buharda pişmiş sebzelere başladım. Yavaş yavaş düzelecek işte, bakalım.

Sağol canım, sabah çay içmiyorum zaten, öğlene doğru süt içtiğim için o baya bi tok tutuyor, birde öğlen muz yiyorum o da tok tutuyor. Şimdilik böyle idare ediyorum, bebek depodan değilde doğrudan yediklerimle beslenmeye başladıktan sonra menümü arttırırım muhtemelen.
Şimdilik folik asit dışında vitamin almıyorum, bu hafta doktora gitcem kalp atışını duyarım inşallah, önerini dikkate alcam canım sağolasın

evet canim cok sukur kizcagizim iyi masallah bir sorunumuz yok kilo alma dedi bide ilk gebeligimde gebelik sekerim var diye dahiliyeye yonlendirdi bakalim insallah cikmazda bide insulunle ugrasmam

Ay cnm benim Tebrikler bebis kız mi prenses geliyor ozaman bende merak ettim seni neyaptin diye. Rabbim yolunu açık etsin inşallah şekerim öpüyorum kocaman

Dikiş atılma ihtimalin niye ikiz mi yoksa rahim şeklin mi farklı ya da ölçümün mü kısaldı..inş.gerek olmaz ama zor da değilmiş 1 kereye mahsusmuş zaten..
Canm rahmim yarım benm ondan bebeği bi süre sonra tasimayabilir diye yanj 1 tane bebisim olcak allah nasip ederse :)

evet canim cok sukur kizcagizim iyi masallah bir sorunumuz yok kilo alma dedi bide ilk gebeligimde gebelik sekerim var diye dahiliyeye yonlendirdi bakalim insallah cikmazda bide insulunle ugrasmam
Canm gözün aydın demek kız bebis geliyor yesin onu teyzeleri tebrik ederim tatlım çok sevindim ay bizler de öğrensek çok merak etmeye başladım valahi bende :))))

Maşallah güzel besleniyorsun inşallah böyle devam edersin. Bende aşırı tiksinme ve bulantı var. Yediklerimi saysam 10 tane yi geçmez su da içinde :)

evet canim kiz cok şükür prenses bakalim amin saglicakla dogsun insallahhhhh hepimizin kuzulari
maaşallah prenses kızımıza rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin ben daha öğrenmedim ama o kadar eminim ki benim ki de kız olacak evde bile herkes kız adı düşünüyo zaten kız çocuklarını da ayrı bir sempatim var

Maşallah güzel besleniyorsun inşallah böyle devam edersin. Bende aşırı tiksinme ve bulantı var. Yediklerimi saysam 10 tane yi geçmez su da içinde :)
ya millet yiyorum kilo alıyorum dedikçe nasıl özeniyorum ben de ne yiyorum ne de alıyorum hep eksilerdeyim 7 kilo verdim hala da veriyorum ona çok canım sıkılmıyor depodan dolayı ama şu su işini napacaz arkadaşım geçen yorumları okudum vücudun susuz kalması bebek için iyi değilmiş ama elimde değil dün inat ettim içtim zorla kendimi zor attım lavobaya serum içinde direniyorum bakalım ne olacak

Maşallah senin prensesine cinsiyet önemli değil diyordum ama sizdén duyunca heveslendim Öğreneceğim gün çabucak gelsin artik

Canım inşallah en kısa zamanda sende gönlünce beslenmeye başlarsın, benim şimdilik bulantım yok ondan özen gösterebiliyorum, ama ilk 3 ay zaten bebek yediklerinden drğil senden alıyor, hiç endişe etme Allah tamamına erdirsin inşallah

Ben serum taktırıyorum cnm. Ancak öyle su içiyorum. Dr uma su içemiyorum deyince hemen serum yazdı. 3 günde bir tekrarlıyorum. Bebeğe hiç zararı yok dedi. Bence serumu düşünebilirsin. Diğer tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum serum onlara fayda etmedi malesef.

İnşallah cnm. Güzel günler bizi bekliyordur.

Canım benim bi arkadaşım var o da şimdi 13.haftadında, sizler gibi çok ağır geçiriyor bulantılardan dolayı, hastaneye fslan yattı birkaç kez, dr da ona su için kendini zorla demiş, o da geceleri ara ara uyanıp yarım bardak fslan içmeye başladım gündüz midemde durmuyo ama gece biraz idare edebildim dedi, siz gece içmeyi denedinizmi?

Duyduk duymadik demeyin kizlaaaaar sevcanf oğluma gelin doguracakmışşş...
hayırlı olsun arkadaşım cok sevindim senin adina..

Cnm benim çok sağolasın valla demek geçen dediğim tez doğru çıktı arkadaşlar ikili teste freedom beta Hg oranının ne söyleyin cinsiyeti tahmin edeyim
Ay ya oglanlar kızlar kalabalık bir grup oluyoruz gitgide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…