- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canım teşekkür ederim inşallah sende olmaz ama benim 7. Haftadan sonra bayağı şiddetlendi, sanırım burada en zor geçiren benimçok geçmiş olsun canım ya, Allah tez zamanda şifa versin, benim hiç bulantım yada başka hiçbir belirtim yok bazen unutuyorum hamile olduğumu, olunca da böyle sıkıntı işte. tekrar geçmiş olsun
Benim free beta HCG 72 çıktı kız mi o halde ?Cnm benim çok sağolasın valla demek geçen dediğim tez doğru çıktı arkadaşlar ikili teste freedom beta Hg oranının ne söyleyin cinsiyeti tahmin edeyim
Ay ya oglanlar kızlar kalabalık bir grup oluyoruz gitgide
Seni o kadar iyi anlıyorum kiya millet yiyorum kilo alıyorum dedikçe nasıl özeniyorum ben de ne yiyorum ne de alıyorum hep eksilerdeyim 7 kilo verdim hala da veriyorum ona çok canım sıkılmıyor depodan dolayı ama şu su işini napacaz arkadaşım geçen yorumları okudum vücudun susuz kalması bebek için iyi değilmiş ama elimde değil dün inat ettim içtim zorla kendimi zor attım lavobaya serum içinde direniyorum bakalım ne olacak
Bende herşeyden tiskindim ama zorla yemeye çalıştım ama her yediğini en fazla 10 dk sonra çıkardım, seruma dramamine koyuyorum bulantim geçiyor biraz öyle yiyorum ama ben günde 3000 cc serum 3 tanede dramamine alıyorumBen serum taktırıyorum cnm. Ancak öyle su içiyorum. Dr uma su içemiyorum deyince hemen serum yazdı. 3 günde bir tekrarlıyorum. Bebeğe hiç zararı yok dedi. Bence serumu düşünebilirsin. Diğer tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum serum onlara fayda etmedi malesef.
Ben tiksindiğim şeyleri görmeye bile tahammül edemiyorum. Ve işin kötü yanı herşeyden tiksinmiş durumdayımBende herşeyden tiskindim ama zorla yemeye çalıştım ama her yediğini en fazla 10 dk sonra çıkardım, seruma dramamine koyuyorum bulantim geçiyor biraz öyle yiyorum ama ben günde 3000 cc serum 3 tanede dramamine alıyorum
Yarım rahim için operasyon geçirdin mi peki benim t sekilliydi 3kez geçirdim su an bakıloyo gerekli olursa dikiş atılcak tabi..ikiz bi de ama önce Allaha guveniyorum rahim büyüyor inş.bi aksilik olmazCanm rahmim yarım benm ondan bebeği bi süre sonra tasimayabilir diye yanj 1 tane bebisim olcak allah nasip ederse :)
Benim free beta HCG 72 çıktı kız mi o halde ?
yarın gidicem canım doktora iyice halsizlikte başladı artık serum falan ne derse yapacaz çünkü hiç iyi hissetmiyorum kendimiBen serum taktırıyorum cnm. Ancak öyle su içiyorum. Dr uma su içemiyorum deyince hemen serum yazdı. 3 günde bir tekrarlıyorum. Bebeğe hiç zararı yok dedi. Bence serumu düşünebilirsin. Diğer tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum serum onlara fayda etmedi malesef.
evet dediğin çok mantıklı canım ilk defa dün gece denedim içtim o da bir bardak ve direk uyudum ve su midemde kalmış oldu nasıl sevindim bu gece daha çok içicem inşallahCanım benim bi arkadaşım var o da şimdi 13.haftadında, sizler gibi çok ağır geçiriyor bulantılardan dolayı, hastaneye fslan yattı birkaç kez, dr da ona su için kendini zorla demiş, o da geceleri ara ara uyanıp yarım bardak fslan içmeye başladım gündüz midemde durmuyo ama gece biraz idare edebildim dedi, siz gece içmeyi denedinizmi?
Canm hiç ameliyat olmadım. Rahim. Icin sadece Polip vardı onu aldirdim ve histeroskopi yaptırdım. Bebek. Icin de buyur.mu sıkıntı olur mu diye şükür sorun çıkmadı ama tabi tedirginim onun.icin iyi bir doktor buldum ona gideceğim bakaljm. Ne diyecek snaa da burdan haber veririm 9 una randevu aldim yarın da kendi doktoruma gidiyorum :)Yarım rahim için operasyon geçirdin mi peki benim t sekilliydi 3kez geçirdim su an bakıloyo gerekli olursa dikiş atılcak tabi..ikiz bi de ama önce Allaha guveniyorum rahim büyüyor inş.bi aksilik olmaz
canım korkma bende kullanıyorum bir süre sonra sabun parçası gibi geri geliyor bazen yeşilimsi bazen kahverengiAnnecikler merhaba.bişey sorcaktım ben.6 hafta 4 günlük hamileyim.crinoné jel kullanıyorum sabah akşam.biraz önce Lavaboda crinoné jel ile birlikte karışmış kahverengili beyazlı jeller düştü altımdam.kızlar korkuyorum bişey olurmu.bunu yaşayan warmı.crinoné jel erimemiş tamam ama kahverengilik neden war
bekliyorum haberini ben de 3kez hşstreskopi oldum genişketildi ama ben de endişeliyim.Canm hiç ameliyat olmadım. Rahim. Icin sadece Polip vardı onu aldirdim ve histeroskopi yaptırdım. Bebek. Icin de buyur.mu sıkıntı olur mu diye şükür sorun çıkmadı ama tabi tedirginim onun.icin iyi bir doktor buldum ona gideceğim bakaljm. Ne diyecek snaa da burdan haber veririm 9 una randevu aldim yarın da kendi doktoruma gidiyorum :)
Ayyy sağol canım.cok korktum ya.allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahcanım korkma bende kullanıyorum bir süre sonra sabun parçası gibi geri geliyor bazen yeşilimsi bazen kahverengi
O gelebiliyor canım bende de ceviz büyüklüğünde çamur gibi geldi kullandığım sure boyuncaAnnecikler merhaba.bişey sorcaktım ben.6 hafta 4 günlük hamileyim.crinoné jel kullanıyorum sabah akşam.biraz önce Lavaboda crinoné jel ile birlikte karışmış kahverengili beyazlı jeller düştü altımdam.kızlar korkuyorum bişey olurmu.bunu yaşayan warmı.crinoné jel erimemiş tamam ama kahverengilik neden war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?