ay hadi darısı başımıza..
ilaçları birden mi kesti, bana crinone jeli önce günde bire düşürcez sonra iki günde bir sonra bırakcaz dedi
ayrılık acısı koymasın diye heralde
yok 10. haftada progestan iğneyle climara bandı kesti, estrofemi de günde 4ten 3 e düşürmüştü. şimdi 12. hafta dolunca crinone jelle estrofemi ve hatta coraspini de kesti. oyy kuş gibi hafifledim valla. bi de şu şikayetlerim azalsa daha ne isteyeyim...
Oh gözün aydın. Ense kalınlığının 3mm in üstü risk deniyor canım. Herşey yolunda olmalı ki söylememiş birşey. Yoksa söylerdi.fıstıklar günaydın, havalar nasıl olursa olsun, sizin ve bebişlerinizin havası ii olsun diyelimsabah tüp bebek doktorundaydım. ikili test yapıldı, 4 güne çıkarmış sonucu. ense kalınlığı falan söylemedi. normalde kaç olması lazım? kuzuyu da gördük rahatladım. büyümüş kerata :) erkek olma olasılığı yüksek ama daha kesin birşey söylemek için erken dedi:) ilaçların da tamamına kesti çok şükür. crinonedan da estrofemden de kurtuldum freeeeedoooom bi tek folik asit kaldı bi de tiroid için aldıklarım.
Oh gözün aydın. Ense kalınlığının 3mm in üstü risk deniyor canım. Herşey yolunda olmalı ki söylememiş birşey. Yoksa söylerdi.
Crinone jel bıraktıktan sonra 1 haftaya kadar ara ara çıkıyor aklında olsun. Endişe yapma. Ben de bugün kontrole gideceğim en son 13.haftada gel, cinsiyet belli olur demişti, bakalım.
slm kizlar bende 10 haftaligim ama dunden ber wc den sonra tuvalet kagidina kahverengi lekeler geliyo birde ustune adet agrisi gibi agri basladi cok korktum sabahi zor etttik hemen telefon actik eski kanda olabilir tehlikelide biseyde dedi yarin kontrol verdi bakacak dua edin ne olur daha cuma konroldeydim hersey yolunda demisti ne icin boyle oldu anlamadim agla agla gozlerim sisti....10.hafta adet agrisiyla lekelenmesi olan oldumu aranizda
slm kizlar bende 10 haftaligim ama dunden ber wc den sonra tuvalet kagidina kahverengi lekeler geliyo birde ustune adet agrisi gibi agri basladi cok korktum sabahi zor etttik hemen telefon actik eski kanda olabilir tehlikelide biseyde dedi yarin kontrol verdi bakacak dua edin ne olur daha cuma konroldeydim hersey yolunda demisti ne icin boyle oldu anlamadim agla agla gozlerim sisti....10.hafta adet agrisiyla lekelenmesi olan oldumu aranizda
Merhaba, bu topikte Adana da tedavi olan olduğunu hatırlamıyorum. İstersen daha çok kişiye bu forumdan ulaşabilirsin.kızlar merhabalar, belki bu başlık yeri değil kusura bakmayın ama yardımınıza ihtiyacım var. 2013 haziranda çikolata kisti ameliyatı oldum, 10 aydır evliyim, böyle bi sorunla karşılaşacağımı doktor söylemişti. daha hiç korunmadım ama bebek olmuyo. gittiğim her doktor tüp bebek diyor. yumurtalıkların çok iyi değil ama yaşının avantajını kullanırız diyorlar. temmuz ağustos aylarında Adanada tüp bebek tedavisine başlayayım diyorum ama hangi merkez iyi hangi doktor iyi hiç bişey bilmiyorum Adanada tedavi olan memnun kalan kimler var bana yardımcı olun lütfenn
teşekkür ederimmmmMerhaba, bu topikte Adana da tedavi olan olduğunu hatırlamıyorum. İstersen daha çok kişiye bu forumdan ulaşabilirsin.
İnşallah beklediğiniz bebeğiniz normal yolla gelir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...paylasim-topigi.783525/page-390#post-39115926
sende sağol canım.amin cümlesiyle beraber inşallah.Ayyy sağol canım.cok korktum ya.allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kızlar merhabalar, belki bu başlık yeri değil kusura bakmayın ama yardımınıza ihtiyacım var. 2013 haziranda çikolata kisti ameliyatı oldum, 10 aydır evliyim, böyle bi sorunla karşılaşacağımı doktor söylemişti. daha hiç korunmadım ama bebek olmuyo. gittiğim her doktor tüp bebek diyor. yumurtalıkların çok iyi değil ama yaşının avantajını kullanırız diyorlar. temmuz ağustos aylarında Adanada tüp bebek tedavisine başlayayım diyorum ama hangi merkez iyi hangi doktor iyi hiç bişey bilmiyorum Adanada tedavi olan memnun kalan kimler var bana yardımcı olun lütfenn
teşekkürler inşallah yardım edecek birini bulurumUmmandabirkatre Adanada değil miydi? yine de Lulinda nın verdiği listeden aradıgın isimlere ulaşabilirsin..
herkes midesiyle meşgul sanırım. ben dahil. insanın içinden hiçbişey yapmak gelmiyo. hasta gibi... işyerinde bile boş boş oturuyorum herşeyi erteliyorum. yoksa bi tek ben mi böyleyim
Bnce yawrumuzu kucagimiza alinca anca bitecek o fobimiz.ben de midemle meşgulum ama yemekler tatlılar pişirmekle mesgulüm..
dünden beri de kasıklarım agrıyor adet olacakmışım gibi
bu "adet olacakmışım gibi" fobisi bitmeyecek mi???
canım aynı anlattığın gibi bende geçen perşembe günü yaşadım.dediğin gibi tuvalet kağıdına açık kahve pembemsi geldi ve adet ağrısı oldu Ogün doktora gittim.Kontrolde şuan için iyi olduğunu ama dinlenmem gerektiğini söyledi.işe gitmiyorum 10 gün raporluyum evde dinleniyorum.İnşallah seninde önemli birşey değildir.İyi haberlerini bekliyoruz.slm kizlar bende 10 haftaligim ama dunden ber wc den sonra tuvalet kagidina kahverengi lekeler geliyo birde ustune adet agrisi gibi agri basladi cok korktum sabahi zor etttik hemen telefon actik eski kanda olabilir tehlikelide biseyde dedi yarin kontrol verdi bakacak dua edin ne olur daha cuma konroldeydim hersey yolunda demisti ne icin boyle oldu anlamadim agla agla gozlerim sisti....10.hafta adet agrisiyla lekelenmesi olan oldumu aranizda
Cevap yazdım canım her zaman sor :)teşekkürler inşallah yardım edecek birini bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?