Tahin pekmez bana cok iyi geldi. Tavsiye ederim. Bi de lactamil diyorlar ama ben denemedim.. coşturuyor dedi Bi arkadaşım.Kızlar efe epeydir 5dk uzun emmiyodu bende üşenip süt sağmadım soğuğun etkisiyle de su içmeyide azalttım sonunda sütüm azaldı. Bildiğim ne varsa deniyorum birazdan da rezene içicem. Sağdım ikisinden 70ml anca çıktı. Yavrum açlıktan ağlıyodu evde mamada yoktu onu içti uyudu. Dua edermisiniz banada sütüm artsın.
cnm hemen bol bol su ic..icemye zorlaniosan şekerli seyler ye..benimde gecenlerde öyle oldu..hatta saginca daha az çıkmışti benim.suya bi dayandim..arkasinada o uyurken uyudum güzelce cok şükür duzeldi..Kızlar efe epeydir 5dk uzun emmiyodu bende üşenip süt sağmadım soğuğun etkisiyle de su içmeyide azalttım sonunda sütüm azaldı. Bildiğim ne varsa deniyorum birazdan da rezene içicem. Sağdım ikisinden 70ml anca çıktı. Yavrum açlıktan ağlıyodu evde mamada yoktu onu içti uyudu. Dua edermisiniz banada sütüm artsın.
Bizdeki duruş bu.. benim kocam da etrafi seyredip ogrenemiyor. Kendini tatmin ediyorsun çocuğun istedigi bu degil diye beni taciz ediyor.Kizlar mutlaka calsium takviyesi alin. Emzirirken sizin depolar bosaliyor.
Bu arada ben kanguruyu kullandim bugun, bebegin yuzu biraz asagida kaliyor, kocamin surekli nefes alamiyor bu cocuk tacizlerine en son "yeter be" diye bagirmisim
oglan hep uyudu ama uyandiginda da cidden yuzu cok asagida kaldigi icin etrafi seyredemiyor hic.
Bizdeki duruş bu.. benim kocam da etrafi seyredip ogrenemiyor. Kendini tatmin ediyorsun çocuğun istedigi bu degil diye beni taciz ediyor.
Ayin 28inde 6400 gr 62 cm di. 7 kg olmamistir daha. Altina bi sey koymadim ama yukarıda bağladım belini. Yuksek bel pantalon gibiSeninkinin kafa bayagi yukarida yine benimkinde bildigin gogsume dayandi, tam olarak kangurunun icine gomuldu.
Ruzgar gayet disariyi goruyor bence. Bu kangurularla beraber koca cenesi kapama aparati da gonderseler iyiymis
Saka bir yana ruzgarin boyu kilos kac? Neden biz o kadar asagida kaldik, altina minik yastik da koydum halbuki 7 kg olmadik daha diye..
kızlar kardesimin gorumcesi 28 yasinda ve bugün 4. doguruyor hey masallah ve en küçüğü daha 11 aylik Allah yardimcisi olsun
Ya buarada bebeklerinizi oturtuyomusunuz benim oglan kucagimizdayken yatirmak mumkun degil resmen kaldiriyo kendini oturmak istiyo kiz henuz okadar kalkamiyo da ama oglus oturmak istiyo resmen oyle bi kalkiyo ki ölüyoruz gulmekten ama korkuyorm tam da oturtmaya yine de doktora sorcam yarin kontrole gidersek
Gece ikiside ayni anda uyuyo sabah da beraber kalkiyolar ama gunduz oyle degil kiz kisa kisa uykular yapiyo genelde oglum gunduz de guzel uyuyo amaMasallah canim guzel uyumuslar. Biri uyurken digeri de uyuyor mu ya?
Benim sipa 2,5 aylik, ana kucaginda kalkmaya calisiyor. Dedigin gibi dik oturmak istiyor ben korkuyorum valla.
Aynen oyle yaa heralde iki tane olduklari icin bizi daha fazla yormak istemiyolar sagolsunlar sizinde yavas yavas giriyo ozaman duzeneBizimkide kalkmaya calisiyo 2.5 aylik tup bebek olduklarindan dolayi heralde
D _defne_ uykulari masallah cok iyimis insallah boyle devam eder.benimkinin uyku duzeni hala yok ama en azindan gece 3e kadar durmuyo artik 12.5 1 falan oluyo yinede. 4-5 gibi kalkiyo emiyo sonra bi saate falan yine uyuyo 7.5 - 8 gibi uyaniyor bir saat yine ayakta eger sansliysam tekrar 1 saat uyuyo yoksa uyumuyor.onceye gore bunada sukur tabi ama iki tane olsaydi delirirdin heralde iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?