3 ay 5 günlük oldu . Senin ki kaç aylık ?
3 aydan sonra azaliyor deniyor.biz 80 günlüğüz eskiye gore daha az,cok kivranmiyor artik ama gaz ilacini daha tamamen kesmedim bentecrübeli anneler gaz problemi 3 aya kadar mı sürüyor, sizler nasıl başettiniz
Ben gaz yüzünden epey uğraştım. Ben de süt sağıyorum hergün buzluğa atıyorum migrenim tutuyor çok sık eşim o durumlarda sağılmış sütleri veriyor .Benim sutum yetmedi mamaya basladik, biberon alinca memeyi birakti. Simdi sagdigim sut+mama gidiyoruz.
Gece 19:00da uyudu, 00:15te kalkip 00:45te uyudu. Sonra 03:30da kalkti. O boluk porcuk uyudu sonrasinda ama ben sut sagdim, oglani kucagimda zar zor uyuttum derken 03:30dan beri uyumadim.
Uykusuzluk ve sut sagma isi sinirlerimi cok bozuyor
tecrübeli anneler gaz problemi 3 aya kadar mı sürüyor, sizler nasıl başettiniz
Maşallah ... Allah sağlıklı üzüm ömür nasip etsin hepsine3.5 aylık olduk cnm bizde
Benim oğlum 3 ayı yeni doldurdu , 96 günlük , 2 haftadır gaz ilacı hiç vermiyorum ve bi sıkıntı kalmadı şükür . Önceden hem biogaia hem de sab simplex veriyordum hatta bazen acı elma yağı da birer damla ayaklarının altına sürüyordum , epey gazlıydı .tecrübeli anneler gaz problemi 3 aya kadar mı sürüyor, sizler nasıl başettiniz
Kızlar merhaba. Sizi hep uzaktan takip ediyorum. Deneyimleriniz bana da ışık tutuyor. Bir sorum olacak: Kızım 52 günlük. Üç gecedir. Iki memeyi de emiyorm kaka yapıyor iki üç kez art arda. Tekrar emmek istiyor. Veriyorum memeyi sinirleniyor. Sanırım süt gelmediğinden. Sık emince süt olmuyor. Çok gelmesine alışkın olduğundan emmek istemiyor sanırım. Sütümü 3-4 saat uyuduğunda tek memeyi emmisti o zaman sagdım. Dun gece 125 çıktı tek memeden. Bu gece 100. Acaba sütüm mü yetmiyor, Ada mı çok obur? En son bir hafta evvel kontrole gittik. 5 kilo olmuştu. Kilo alını iyiydi.
Azicik soy.. evin sicakligina gore kisa veya uzun kollu kalsin. Pantalonu da cikart. Corabi da. Bi 10 dakika sonra olc tekrar. Sicak basmiştir belki..elanin atesi var sanki 37.2 poff ya
Canim ben uyku egitimini 6 aydan sonraya sakliyorum. Simdilik o bana degil de ben ona uyuyorum. Cani isterse uyusun istemezse uyumasin. Lakin gozunden uyku akip da uyumamak icin direnip uyku basina vurdugunda uyutmak icin uğraşıyorum. Genelde yeni taktigim yataga yan yatirip meme veriyorum. Hem karni tok uyuyor, hem huzurlu.. zaten gazinu da kendi cikariyor artik. O taktik ise yaramazla momfortbabyle evde turluyorum 10 dk icinde nakavtEla nasil oldu?
Kizlar oglum 42 gunluk oldu son bi hftadr gece 3 er saatten iki set halinde uyurken gunduz pek uyuma taraftari degil karni tok altu temiz uyumk istemiyr. Bn de uyusunda buyusun mantigiyla uyutmk icin adeta sawas weriyrm cnku esneyip duruyo. Szce uyutmk icin zorlamalimiyim yoksaasmakilit cnm senin de dedigin gbi biyolojik saatine gore mi uyutmlym.?
Momfort bn de aldim kzlar uyumayip habire kucak istedgnden ewde islerimj ole yapiyorum cnku ck da sewdi bnmki bocul bocul bakinio icinde. Kaynanam gordu gecen yemeyop icmeyip esimi gaxa getrmis kullanmasin pipisine bacagna zarar wrrck diye. Girdjk esimle birbirimize. Halbuki oda ck heweslnmisti alirkn instagramda yorumlri fln okuyunca Allaha hawale ettim artik.
Sağol canım. 52 günlük oldu. Insallah birkac güne geçer. Çok teşekkür ederim cevap için de.cnım kilo alımı iyi ve kakası düzenliyse sütün yetiyor ve yarıyordur merak etme. kaldı ki tek memeden 100-125 cc gayet iyi. bazı dönemlerde sürekli emmek isteyip meme boş olunca da sinirleniyorlar. bizimkine de geliyor arada:) iki üç gün sürüyor. dönemsel merak etme. Emzik vermeyi dene istersen. onunla oyalanıyorlar. ben 10. günde dayanamayıp verdim. Çünkü beni emzik gibi kullanmaya başlamıştı. Alırsa şanslısınbir de sütüm mü yetmiyor diye endişeye kapılma hiç. süt azalması psikolojiyle de ilgili.
Azicik soy.. evin sicakligina gore kisa veya uzun kollu kalsin. Pantalonu da cikart. Corabi da. Bi 10 dakika sonra olc tekrar. Sicak basmiştir belki..
cnm dr gittik idrar testi yapalim dedi dr ama kiz bebekten idrar ornegi almak tam bir cambazlik isi isiyor ama posete gelmiyor hava aliyor bilmem ne 2 saat ugrastik sonunda 1 3 danla kalmis posette koşarak verdim yete4 dediler şükür kanda ve idrar da bisi yok nezle baslangici dedi fitil ve calpol sirayla ver dedi ama daha vermedim ilik dus aldik uyudu vermed3n geçirmeyi deniycem ama baktim gece atesl3ncek givi mecbur veririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?