2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar merhaba. Sizi hep uzaktan takip ediyorum. Deneyimleriniz bana da ışık tutuyor. Bir sorum olacak: Kızım 52 günlük. Üç gecedir. Iki memeyi de emiyorm kaka yapıyor iki üç kez art arda. Tekrar emmek istiyor. Veriyorum memeyi sinirleniyor. Sanırım süt gelmediğinden. Sık emince süt olmuyor. Çok gelmesine alışkın olduğundan emmek istemiyor sanırım. Sütümü 3-4 saat uyuduğunda tek memeyi emmisti o zaman sagdım. Dun gece 125 çıktı tek memeden. Bu gece 100. Acaba sütüm mü yetmiyor, Ada mı çok obur? En son bir hafta evvel kontrole gittik. 5 kilo olmuştu. Kilo alını iyiydi.

günaydın kızlar. ne zamandır yazamadım. yazılanlar da çok biriktiği için okuyamadım. geçen haftalarda mevlit telaşımız vardı. 2+1 eve 55 kişi sığdırınca ki bunların 9'u 1-8 yaş arası çocuk olunca tantanası epey uzun sürdü. çok şükür atlattık. bu arada doktor arayışımız da vardı. 3. ay kontrolüne ulustaki Klinilk'te Barbaros Beye götürdüm ama 4. ay için herkeslerin tavsiye ettiği Leventte Zekai Beyden randevu aldım. Hadi hayırlısı. Muayenehaneyi bugün arasan en erken 25 gün sonrasına randevu veriyor. gidip bakalım dedim neymiş hikmeti. bir türlü doktoru içime sindiremedim. Biri fazla evhamlı geldi biri fazla rahat ve umursamaz. ben mi mızmızlık yapıyorum acaba diye düşündüm ama Zekai beye gitmeden karar verme dediler bakalım.

Umarım hepinizde herşey yolundadır. özledim sizi valla bu arada geçen hafta 1,5 aylık ücretsiz izin dilekçemi verdim. şu durumda 31 aralık tarihi itibariyle izinlerim bitiyor. Hayatın gerçekleriyle yüzleşme zamnı geliyo. off şimdiden iş nasıl başlıcam stresi sardı beni...

Ben gaz yüzünden epey uğraştım. Ben de süt sağıyorum hergün buzluğa atıyorum migrenim tutuyor çok sık eşim o durumlarda sağılmış sütleri veriyor .
Ne güzel sütün varmış süt de alıyor kuzu, hiç olmayabilirdi . Ki ben hiç anne sütü alamamışım, annemin sütü gelmemiş şükür ufak tefek olanlar dışında sağlık sorunum yok , mamalar da anne sütü gibi aynı artık . Haklısın insanın sinirleri uykusuzluktan acayip bozuluyor . Ah birazcık daha büyüseler ... Düzen kurulsa bir .

tecrübeli anneler gaz problemi 3 aya kadar mı sürüyor, sizler nasıl başettiniz

canım bizde 2. aydan sonra epey azaldı. Biogaia kullandım ben 15. günden itibaren 3 hafta süreyle. bir de özellikle geceleri çok huysuzlanıp uyuyamadığı zamanlarda aldık arabasını gece mece demedik açık havada turladık durduk. Açık hava çok iyi geliyor bir de sanırım arabasında giderkenki titreşimler. Bir de acı elma yağıyla (adaçayı yağı) topuklara masaj..

tecrübeli anneler gaz problemi 3 aya kadar mı sürüyor, sizler nasıl başettiniz
Benim oğlum 3 ayı yeni doldurdu , 96 günlük , 2 haftadır gaz ilacı hiç vermiyorum ve bi sıkıntı kalmadı şükür . Önceden hem biogaia hem de sab simplex veriyordum hatta bazen acı elma yağı da birer damla ayaklarının altına sürüyordum , epey gazlıydı .

cnım kilo alımı iyi ve kakası düzenliyse sütün yetiyor ve yarıyordur merak etme. kaldı ki tek memeden 100-125 cc gayet iyi. bazı dönemlerde sürekli emmek isteyip meme boş olunca da sinirleniyorlar. bizimkine de geliyor arada:) iki üç gün sürüyor. dönemsel merak etme. Emzik vermeyi dene istersen. onunla oyalanıyorlar. ben 10. günde dayanamayıp verdim. Çünkü beni emzik gibi kullanmaya başlamıştı. Alırsa şanslısın bir de sütüm mü yetmiyor diye endişeye kapılma hiç. süt azalması psikolojiyle de ilgili.

Ela nasil oldu?
Kizlar oglum 42 gunluk oldu son bi hftadr gece 3 er saatten iki set halinde uyurken gunduz pek uyuma taraftari degil karni tok altu temiz uyumk istemiyr. Bn de uyusunda buyusun mantigiyla uyutmk icin adeta sawas weriyrm cnku esneyip duruyo. Szce uyutmk icin zorlamalimiyim yoksa asmakilit cnm senin de dedigin gbi biyolojik saatine gore mi uyutmlym.?
Momfort bn de aldim kzlar uyumayip habire kucak istedgnden ewde islerimj ole yapiyorum cnku ck da sewdi bnmki bocul bocul bakinio icinde. Kaynanam gordu gecen yemeyop icmeyip esimi gaxa getrmis kullanmasin pipisine bacagna zarar wrrck diye. Girdjk esimle birbirimize. Halbuki oda ck heweslnmisti alirkn instagramda yorumlri fln okuyunca Allaha hawale ettim artik.

Canim ben uyku egitimini 6 aydan sonraya sakliyorum. Simdilik o bana degil de ben ona uyuyorum. Cani isterse uyusun istemezse uyumasin. Lakin gozunden uyku akip da uyumamak icin direnip uyku basina vurdugunda uyutmak icin uğraşıyorum. Genelde yeni taktigim yataga yan yatirip meme veriyorum. Hem karni tok uyuyor, hem huzurlu.. zaten gazinu da kendi cikariyor artik. O taktik ise yaramazla momfortbabyle evde turluyorum 10 dk icinde nakavt

Bizim momfort da geldi bugun.daha tam oturtamadim yeni dogan aparatida almamistm on gune uc aylik olcak diye ama bizim kiz biraz minyon. Karnini doyurayim huzurlu bi aninda deneme yapip askilari ayarlicam bakalim altinada rulo yapip bi havlu falan koyarim simdilik

Sağol canım. 52 günlük oldu. Insallah birkac güne geçer. Çok teşekkür ederim cevap için de.

Azicik soy.. evin sicakligina gore kisa veya uzun kollu kalsin. Pantalonu da cikart. Corabi da. Bi 10 dakika sonra olc tekrar. Sicak basmiştir belki..

cnm dr gittik idrar testi yapalim dedi dr ama kiz bebekten idrar ornegi almak tam bir cambazlik isi isiyor ama posete gelmiyor hava aliyor bilmem ne 2 saat ugrastik sonunda 1 3 danla kalmis posette koşarak verdim yete4 dediler şükür kanda ve idrar da bisi yok nezle baslangici dedi fitil ve calpol sirayla ver dedi ama daha vermedim ilik dus aldik uyudu vermed3n geçirmeyi deniycem ama baktim gece atesl3ncek givi mecbur veririm artik

geçmiş olsun canım. inşallah fitile calpole gerek kalmadan atlatır. huzurlu bol uykulu bi gece olsun, uyanınca hiçbişeyi kalmasın inşallah

sevcanf geçmiş olsun canim. Bol bol emzir ateşi cok yukselmezse verme bence. Anne sütü ilac.. sabaha bi seyi kalmaz inşallah.. bu gece sana Allah kolaylik versin elamiza da şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…