2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

benim kizda öyle hep oturmak istiyo bende arada kucağıma agirlik vermeden oturtuyo gibi tutuyorum napim

Bizimki bazen memeyi alirken bagiriyo agliyo sanki biyerine bisy yapmissin gibi ayakta hoplaya ziplaya memeyi tutturuyorum yorulup oturunca yine agliyo sizinde bole bazen memeyi zor tuttugu oluyo mu meme grevi falan yapiyolarmis sanirim

Bizimki bazen memeyi alirken bagiriyo agliyo sanki biyerine bisy yapmissin gibi ayakta hoplaya ziplaya memeyi tutturuyorum yorulup oturunca yine agliyo sizinde bole bazen memeyi zor tuttugu oluyo mu meme grevi falan yapiyolarmis sanirim
Benimkide yapıyo 3-4 dkdan sonra basıyo çığlığı hem emmek istiyo hem ağlıyo niye yapıyo anlamıyorum. Gazını çıkarıyorum eee eee ee diyerek emziriyorum anca sakinleşiyo. Bide benim sütüm azaldı az gelincede yapıyo.

Ya bende anlayamadim sut az diye mi yapiyo ayni dedigin gibi gazini cikartmaya calisiyorum tekrar memeye koymaya calisiyorum basliyo bagirmaya ayakta hoplaya ziplaya tutturmaya calisiyorum

aynen cnm valla daha yasinda degil yawrum
Sanki hamile kaldiginda da yazmistin yanlis hatirlamiyorsam.. ve yine şuna benzer bi sey demistim, tüp bebegin uzmaniyim, doğurganlarin hastasiyim.. Allah tümüne uzun omur versin.. nasip işte.. pek de genç.. nasil baş ediyor merak ettim.. biz şurda 1 bebeyle ortada kaldik.. maşallah valla.. hamileyken emzirdi mi??

Ben 1 aydir oturtuyorum neredeyse.. destekle tabi. Doktor erken dedi. Yüzüstü yuvarlandiginda kolunu kurtarmadan oturtmamak gerek dedi.. iki gun sonra kurtardi kolunu valla. Nette arastirdim. Oturmak istiyorsa hazirdir kanaatinde birlesmis doktorlar. Doğrulmaya calisan cocugu da ne yapayim yani, alnindan yataga mi baglayim. Yan yatirinca bile kalkmaya calisiyor.

Ya kizlar annelik nasil gidiyor diye sorsam??
Ben hala daha bazen bunalip, pamir sebepsiz yere agladiginda oturup agliyorum.
Bazen beceremedigimi dusunuyorum bu isi. Su emzirememe olayinin travmasini atamiyorum bir turlu, her biberon verisimde (sut ya da mama) huzunleniyorum..

Bir iki kisi yanlis hatirlamiyorsam momfortbaby kanguru almisti.memnun musunuz acaba? Ergonomik kangurulardan en hesapli olani o deneme firsatim olmadi ama cok heveslendim
Cnm ben aldım kullanıyorum çok da memnunum elim ayağım oldu. Çok rahat ediyor içinde uykuya dalıyo zaten hemen. Tavsiye ederim yani

cnm zaten 4 aylık hamileydi anladiginda hemen hemen sütüm koruyo diye o ara emzirdi işte 6 ay falan

Valla canim eliz cok agladiginda bende bunaliyorum agliyorum.evde tek basima kalinca bide elizde huzursuz olunca bende kotu oluyorum

Yaa aynen yaa nasil dogruluyo var ya anlatamam yani napim cocugu bende bagliyimmi carsmb doktora gidicz zaten sorucam bizimkiler henuz yuvarlanmiyolr ya oglan daha hareketli kiza gore baya bi yan donuyo donmeye calisiyo ama tam donemedi daha bakalm gecen bi arkadsm geldi bana 4.5 aylik kizi 2 diş cikarmis sok oldum

Aynı tarif ettiğin gibi bazen ben de yapıyorum Can'ım bazen öyle bi bağırıyor ki meme alamıyo , ağzındayken bile avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ben de aynen önce ayakta tutturuyorum, öyle oturuyorum ya da beyaz gürültü sesi açıyorum , öyle tutturuyorum.

tralleria cok gecmis olsun canim.. nasil gecti ilk uc ayiniz? Gaz uyku boy kilo iyi mi? asmakilit doktora goster bence, ilac allerjisi veya gida allerjisi olabilir.
Sağol Canım... İlk 2 ay gaz epey sıkıntı yarattı . Biogaia ve sab simplex kullandım ancak fayda ediyordu , son 10 gündür bir sıkıntı kalmadı şükür ilaç vermiyorum artık . Uyku da 15 gündür gece 12 gibi uyuyor 3.30 ve 6.30 da uyuyarak emiyor ama acıktığını belli ediyor bayaa , 8 e doğru uyanıyor bayaa kaka yapıyor beline çıkıyor 10 a doğru tekrar emip uyuyor genel düzeni böyle 10-15 dk farkedebiliyor tabi boy 65 cm cuma bakıldı kilo 8.100gr .şimdi bayaa bir salya ve el emme durumları var , sende Nasıl ?

masallah kac aylik oldu cnm

Normal heralde ozaman dimi valla o zamanlar cok bunaliyorum neden agliyo anlayamiyorum

Benim sutum yetmedi mamaya basladik, biberon alinca memeyi birakti. Simdi sagdigim sut+mama gidiyoruz.
Gece 19:00da uyudu, 00:15te kalkip 00:45te uyudu. Sonra 03:30da kalkti. O boluk porcuk uyudu sonrasinda ama ben sut sagdim, oglani kucagimda zar zor uyuttum derken 03:30dan beri uyumadim.
Uykusuzluk ve sut sagma isi sinirlerimi cok bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…