aynen cnm valla daha yasinda degil yawrumNasil yani???
2 aylik bebegi varken hamile mi kalmis tekrar??
Millet ne fertil yaa
Ya buarada bebeklerinizi oturtuyomusunuz benim oglan kucagimizdayken yatirmak mumkun degil resmen kaldiriyo kendini oturmak istiyo kiz henuz okadar kalkamiyo da ama oglus oturmak istiyo resmen oyle bi kalkiyo ki ölüyoruz gulmekten ama korkuyorm tam da oturtmaya yine de doktora sorcam yarin kontrole gidersek
Vay bee milletin eli ne çabuk biz 2,5 aylık olduk daha siftah yapmadıkkızlar kardesimin gorumcesi 28 yasinda ve bugün 4. doguruyor hey masallah ve en küçüğü daha 11 aylik Allah yardimcisi olsun
Benimkide yapıyo 3-4 dkdan sonra basıyo çığlığı hem emmek istiyo hem ağlıyo niye yapıyo anlamıyorum. Gazını çıkarıyorum eee eee ee diyerek emziriyorum anca sakinleşiyo. Bide benim sütüm azaldı az gelincede yapıyo.Bizimki bazen memeyi alirken bagiriyo agliyo sanki biyerine bisy yapmissin gibi ayakta hoplaya ziplaya memeyi tutturuyorum yorulup oturunca yine agliyo sizinde bole bazen memeyi zor tuttugu oluyo mu meme grevi falan yapiyolarmis sanirim
Ya bende anlayamadim sut az diye mi yapiyo ayni dedigin gibi gazini cikartmaya calisiyorum tekrar memeye koymaya calisiyorum basliyo bagirmaya ayakta hoplaya ziplaya tutturmaya calisiyorumBenimkide yapıyo 3-4 dkdan sonra basıyo çığlığı hem emmek istiyo hem ağlıyo niye yapıyo anlamıyorum. Gazını çıkarıyorum eee eee ee diyerek emziriyorum anca sakinleşiyo. Bide benim sütüm azaldı az gelincede yapıyo.
Sanki hamile kaldiginda da yazmistin yanlis hatirlamiyorsam.. ve yine şuna benzer bi sey demistim, tüp bebegin uzmaniyim, doğurganlarin hastasiyim..aynen cnm valla daha yasinda degil yawrum
Cnm ben aldım kullanıyorum çok da memnunum elim ayağım oldu. Çok rahat ediyor içinde uykuya dalıyo zaten hemen. Tavsiye ederim yaniBir iki kisi yanlis hatirlamiyorsam momfortbaby kanguru almisti.memnun musunuz acaba? Ergonomik kangurulardan en hesapli olani o deneme firsatim olmadi ama cok heveslendim
Sanki hamile kaldiginda da yazmistin yanlis hatirlamiyorsam.. ve yine şuna benzer bi sey demistim, tüp bebegin uzmaniyim, doğurganlarin hastasiyim..Allah tümüne uzun omur versin.. nasip işte.. pek de genç.. nasil baş ediyor merak ettim.. biz şurda 1 bebeyle ortada kaldik.. maşallah valla.. hamileyken emzirdi mi??
Ay hadi insallah bizimkide begenir bugun verdiler kargoyaCnm ben aldım kullanıyorum çok da memnunum elim ayağım oldu. Çok rahat ediyor içinde uykuya dalıyo zaten hemen. Tavsiye ederim yani
Valla canim eliz cok agladiginda bende bunaliyorum agliyorum.evde tek basima kalinca bide elizde huzursuz olunca bende kotu oluyorumYa kizlar annelik nasil gidiyor diye sorsam??
Ben hala daha bazen bunalip, pamir sebepsiz yere agladiginda oturup agliyorum.
Bazen beceremedigimi dusunuyorum bu isi. Su emzirememe olayinin travmasini atamiyorum bir turlu, her biberon verisimde (sut ya da mama) huzunleniyorum..
Yaa aynen yaa nasil dogruluyo var ya anlatamam yani napim cocugu bende bagliyimmiBen 1 aydir oturtuyorum neredeyse.. destekle tabi. Doktor erken dedi. Yüzüstü yuvarlandiginda kolunu kurtarmadan oturtmamak gerek dedi.. iki gun sonra kurtardi kolunu valla. Nette arastirdim. Oturmak istiyorsa hazirdir kanaatinde birlesmis doktorlar. Doğrulmaya calisan cocugu da ne yapayim yani, alnindan yataga mi baglayim. Yan yatirinca bile kalkmaya calisiyor.
Aynı tarif ettiğin gibi bazen ben de yapıyorum Can'ımBizimki bazen memeyi alirken bagiriyo agliyo sanki biyerine bisy yapmissin gibi ayakta hoplaya ziplaya memeyi tutturuyorum yorulup oturunca yine agliyo sizinde bole bazen memeyi zor tuttugu oluyo mu meme grevi falan yapiyolarmis sanirim
Sağol Canım... İlk 2 ay gaz epey sıkıntı yarattı . Biogaia ve sab simplex kullandım ancak fayda ediyordu , son 10 gündür bir sıkıntı kalmadı şükür ilaç vermiyorum artık . Uyku da 15 gündür gece 12 gibi uyuyor 3.30 ve 6.30 da uyuyarak emiyor ama acıktığını belli ediyor bayaa , 8 e doğru uyanıyor bayaa kaka yapıyor beline çıkıyor 10 a doğru tekrar emip uyuyor genel düzeni böyle 10-15 dk farkedebiliyor tabi boy 65 cm cuma bakıldı kilo 8.100gr .şimdi bayaa bir salya ve el emme durumları var , sende Nasıl ?
Sağol Canım... İlk 2 ay gaz epey sıkıntı yarattı . Biogaia ve sab simplex kullandım ancak fayda ediyordu , son 10 gündür bir sıkıntı kalmadı şükür ilaç vermiyorum artık . Uyku da 15 gündür gece 12 gibi uyuyor 3.30 ve 6.30 da uyuyarak emiyor ama acıktığını belli ediyor bayaa , 8 e doğru uyanıyor bayaa kaka yapıyor beline çıkıyor 10 a doğru tekrar emip uyuyor genel düzeni böyle 10-15 dk farkedebiliyor tabi boy 65 cm cuma bakıldı kilo 8.100gr .şimdi bayaa bir salya ve el emme durumları var , sende Nasıl ?
3 ay 5 günlük oldu . Senin ki kaç aylık ?masallah kac aylik oldu cnm
Normal heralde ozaman dimi valla o zamanlar cok bunaliyorum neden agliyo anlayamiyorumAynı tarif ettiğin gibi bazen ben de yapıyorum Can'ımbazen öyle bi bağırıyor ki meme alamıyo , ağzındayken bile avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ben de aynen önce ayakta tutturuyorum, öyle oturuyorum ya da beyaz gürültü sesi açıyorum , öyle tutturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?