cnm tabiki hatrlyorz bende fazla giremiyodum bugunlerde giryrm gecen aklima geldin acaba giriyiduda benmi gormedim diye dusundum.seninle dogum tarihimz ayniydi 19 agustos ama tutmadi tabi:) oglusun iyi olmasna sevindim cnm.babana cok gecmisler olsun Rabbim yardimciniz olsun.aram8za hosgeldin.Kızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
asmakilit cnm denize sokmustun bebegi mikrop kapmış olmasin bence mutlaka dr göster
Bize de goz takip muayenesi yapmadilar.opera ya katılıyorum. Denize sadece ayaklarini 5 sn degirdim. Emzirmeden de dus aldim. Hamur mayalayip sıkma yapmistim. O mu dokundu acaba??
Bir iki kisi yanlis hatirlamiyorsam momfortbaby kanguru almisti.memnun musunuz acaba? Ergonomik kangurulardan en hesapli olani o deneme firsatim olmadi ama cok heveslendim
Sitede belirtildigi gibi kargo bigun sonra geliyor muBen de aldim ama yikadim dun kurumadi henuz kurutmaya atamiyoruz. Yarin deneyecegim insallah.
gypsy84 de momfort almisti, cok memnun.
Sitede belirtildigi gibi kargo bigun sonra geliyor mu
marpesa Momfort kanguru bende alıcam ama 7-20 kg arası kullanılır diyo. Oğlum 7 kg olsun alıp denicem içinde huzursuz olursa iade ederim.
Jean yada bordo arasinda kaldimHangi renge karar verdigini soyle bize merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?