2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

cnm tabiki hatrlyorz bende fazla giremiyodum bugunlerde giryrm gecen aklima geldin acaba giriyiduda benmi gormedim diye dusundum.seninle dogum tarihimz ayniydi 19 agustos ama tutmadi tabi:) oglusun iyi olmasna sevindim cnm.babana cok gecmisler olsun Rabbim yardimciniz olsun.aram8za hosgeldin. asmakilit
canm gecmis olsun.prflin cok guzel masallah ruzgar beye b7 arada profline oyle alsmsimki asmakilitle butunlesmisti sanki simdi okuyunca ismine bakmadim sen yenisin galiba diycektim bi baktm aaaa asmakilit

asmakilit cnm denize sokmustun bebegi mikrop kapmış olmasin bence mutlaka dr göster

Bu arada aklima takildi, o kadar kontrole goturdum ben pamiri, hic gozle takip etme muayenesi yapilmadi. Neden size erkenden baktilar anlamiyorum. Veya neden bize hic bakmiyorlar?
Sen eline bir oyuncak falan alip furkanin onunde oynattigin zaman bakiyor mu? Bir de bakmasa bile bunun bir araligi vardir kimi 2 aylikken takip eder kimi 4 aylikken mesela.. bosuna uzuyorlar gibime geliyor seni

Bize de goz takip muayenesi yapmadilar. opera ya katılıyorum. Denize sadece ayaklarini 5 sn degirdim. Emzirmeden de dus aldim. Hamur mayalayip sıkma yapmistim. O mu dokundu acaba??

Bize de goz takip muayenesi yapmadilar. opera ya katılıyorum. Denize sadece ayaklarini 5 sn degirdim. Emzirmeden de dus aldim. Hamur mayalayip sıkma yapmistim. O mu dokundu acaba??

cnm maya dokunmaz bence hatta sütü cok arttirir ama bilemedimki hala devam ediyormu bu arada bizim de da göz takip yapmadı sadece kırmızı bi ışık tuttu bi kez gözüne

Bizim doktor da bebeğin yüzüne yaklaşmıştı göz teması kurdu biraz konuştu gülümsetti. Başka bişey yapmadı sadece bundan sonra kırmızı top alın ve gözüyle onu takip etmesini sağlayın demisti. Bizim oglanın topla pek işi yok genelde beni takip ediyo.

Bir iki kisi yanlis hatirlamiyorsam momfortbaby kanguru almisti.memnun musunuz acaba? Ergonomik kangurulardan en hesapli olani o deneme firsatim olmadi ama cok heveslendim

Bir iki kisi yanlis hatirlamiyorsam momfortbaby kanguru almisti.memnun musunuz acaba? Ergonomik kangurulardan en hesapli olani o deneme firsatim olmadi ama cok heveslendim

Ben de aldim ama yikadim dun kurumadi henuz kurutmaya atamiyoruz. Yarin deneyecegim insallah.
gypsy84 de momfort almisti, cok memnun.

marpesa Momfort kanguru bende alıcam ama 7-20 kg arası kullanılır diyo. Oğlum 7 kg olsun alıp denicem içinde huzursuz olursa iade ederim.

Sitede belirtildigi gibi kargo bigun sonra geliyor mu

Dedikleri gibi ayni gun kargoluyorlar fakat bana iki gun sonra geldi. Tamamen bizim semtteki yurtici kargonun gicikligi, hep ayni sorunu yasiyorum.

marpesa Momfort kanguru bende alıcam ama 7-20 kg arası kullanılır diyo. Oğlum 7 kg olsun alıp denicem içinde huzursuz olursa iade ederim.

Biz de 7 kg degiliz canim, o kadar olana kadar bacak arasina poposunun altina dogru kucuk bir yastik ya da rulo yaptigin bir havlu koyup destekle kullanabilirsin.

Ben de aldim momfortbaby. 3 kere denedim evde. Ikisinde uyudu icinde birinde huzursuzlandi. Tam bilemedim valla. Disarda daha cesaret edemedim denemeye. Iade edemicem faturayı atmisim yanlislikla. Kullanmazsam iki kuzenim de hamile onlara veririm. Bakicaz artik. Kafami kurcalayan tek sey sonradan fark ettim. Dışa dönük kullanilmiyor.
Kizariklik azaldi baya ama gecmedi tam. Pazartesi goturcem bakalim. Artış olmayinca goturmek istemedim malum hep ilac gereksiz test falan veriyorlar. Oglanin da keyfi yerinde uykusu emmesi iyi.. bebe yağından supheleniyorum. Bakalim..

opera yurtici genel olarak o sekilde gicik demekki burdada en sorun yasadigimiz kargo yurtici.
yefens canim bizde 7 kilo degiliz.yeni dogan aparatida varmis ama cok gerekli degil sanirim operanin dedigi gibi kullanabiliriz heralde.insallah severler rengine karar veriyim

Hangi renge karar verdigini soyle bize merak ettim

Kızlar efe epeydir 5dk uzun emmiyodu bende üşenip süt sağmadım soğuğun etkisiyle de su içmeyide azalttım sonunda sütüm azaldı. Bildiğim ne varsa deniyorum birazdan da rezene içicem. Sağdım ikisinden 70ml anca çıktı. Yavrum açlıktan ağlıyodu evde mamada yoktu onu içti uyudu. Dua edermisiniz banada sütüm artsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…