Her akşam 3 bardak demli çay içiyorum sabahları bitki çayı (yeşilçay, rezene, biberiye, ihlamur vs.) arada siyah çay. Çikolata buldummu affetmiyorum. Bizimkinin 5 saatlik gece uykusu garanti ama uyanınca uyutmak mesele sabah 8 - 8:30 gibi ayaktayız. En hızlı uyutma yöntemi ayakta sallamak.
Benim ufaklık 48 cm doğmuştu 2.ay kontrolünde 58cm 5500gr dı. İnadından ağladığını keşfettim hemde ne aglamak morarana kadar. Fazlamı şımarttık ne istediği olmayınca basıyo yaygarayı illa evin içinde gezdiricez bizi oturtmuyo hepte yemek zamanına geliyo inadı. Soğuk yemek yiyorum ama evlat işte onun kokusu bile herşeye değiyo. Annemin kıymetini daha çok anladım beni nasıl sevdiğini...
Ayyy duygulandım mı nee annemi özledim..
cnm 182 den aliyo randevuyu dolu olsada sen surekli kontrol et arada iptal edenler oluyo gece 12 de yine bak ins olur cnm
evet cnm 3.ayimzdi ilk 2350 kg ilk 2.ayimzda 5000 kilo olduk b7gun 5600 60 cm bu ay 600 gram alms artk az az alcakmsBiZde 2.ayimizi bir hafta gecmisti doktor kontrolune gittigimizde (kardesimin dugunu nedeniyle baska sehirdeydik donunce gittik doktora) 4840 gr 58cm di
Masallah canim iyi toparlamis.3.aydan sonra daha yavas kilo alicak artikevet cnm 3.ayimzdi ilk 2350 kg ilk 2.ayimzda 5000 kilo olduk b7gun 5600 60 cm bu ay 600 gram alms artk az az alcakms
Bir iki gundur nurse Harveys verdim bi de popoda catlak var diye krem verdi doktor. Iki tane sabah aksam onlari suruyorum. 1haftadir. Popoda fazla yok kizariklik. Karninin altında da az var.alerjik bişeye benzio..ilac yadafarkli bisey verdinmi..bide poposunda benzer bi kizariklik var mi..bi baksana
Cok geçmiş olsun canım benim. Allah yardımcıniz olsun. Ben hatırlıyorum seni tabii ki de.. tekrar hoşgeldinKızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
Kızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
Cooookk gecmis olsun babana acil sifalar..Kızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
Allah sifasini versin canim..cok geçmiş olsunKızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
benim büyük oglanda benzer çıkmıştı ama poposuda baya kötüydü..bide ateş vardi..ama bu alerjik duruo..ilaci kes o zamn sabah gecmezsede bi dr yapin bence..inşallah kaşıntı falan yapip kuzucugu rahatsiz etmiyordur..soyleyemezde garibim..cabucak gecer insallahBir iki gundur nurse Harveys verdim bi de popoda catlak var diye krem verdi doktor. Iki tane sabah aksam onlari suruyorum. 1haftadir. Popoda fazla yok kizariklik. Karninin altında da az var.
hatirliyorum tabi seni yeniden aramizda olman sdvindirir bizi cok gecmis olsun Allah acil sifalar versinKızlar merhaba . Çooook uzun bir aradan sonra yazabiliyorum tekrar , hatırladınız mı beni bilemiyorum . Okuyabildiğim kadar okudum bebişler büyümüş , topik daha da şenlenmiş . Ben çok zor günler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum , o yüzden girmek yazmak istemedim bir süre . Babamda beyin tümörü çıktı ameliyat, kemoterapi , radyoterapi .... Çok uzun ve çok zor bir 3 aydı . Tedavi devam ama çare yok diyor doktorlar . Allahtan umut kesilmez , şua ediyoruz . Oğlum iyi çok şükür 3 aylık oldu . Yeniden aranıza alırsanız çoook Mutlu okurum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?