2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Çok geçmiş olsun .. Hemen ıyileşsin inşallah , sabaha birşeyi kalmasın .

gece cok şükür cikmadi hic ama simdi yine lafasi sicak 37.4 falan vucudunda yok ama lafa atesli gibi anlamadimlo yaa

Ruzgar iki gündür memeden düşmedi saat basi emiyo gece gunduz. Dun 10 da emmeye basladi 11 e kadar.. sonra fazlayi cikartti tabii. Anca uyudu. Bu ay büyüme atagi var mi ya..

Ruzgar iki gündür memeden düşmedi saat basi emiyo gece gunduz. Dun 10 da emmeye basladi 11 e kadar.. sonra fazlayi cikartti tabii. Anca uyudu. Bu ay büyüme atagi var mi ya..
Ben istedigi kadar memede tutuyorum artik,gunduzleri emdikten sonra birakinca hemen uyaniyodu bende artik kucagimda tutuyorum sanirim sicakligimla uyumak istiyor bazen bir saat oyle uyuduktan sonra yataga koyuyorm devam ediyor uyumaya bazende uyaniyor.kucagimdayken daliyo kalkiyo tekrar emiyo memeyi.uyku sorununu smdilik boyle hallediyorum gunduz uyuyunca gece uykuya dalmasi daha kolay oluyor

Benimki de emerek uyumayi seviyor ama abartinca kusuyor iste.. gunduz 2 3 saat araliksiz uyurdu. Simdi 30 45 dk anca. Sonra yarim saat uyanik sonra yine uyku. Bi tuhaf oldu.

Selam kızlar, Ali bugün 3 aylık oldu. 12.00 de doktor kontrolü var. Bakalım bizim minyatür bebe kaç kilo olmuş:)?
Gaz sorunu 2 aydan sonra çok azaldı bizde. Gece de artık bazen 7 saat uyuduğu oluyor. Saatlerin geri alınmasıyla uyku 21.00 e çekildi, çok mutluyum. Genelde 3-3.30 gibi kalkıyor ama bazen ben 12 de uyurken bir meme emziriyorum çaktırmadan:) sonra 6-7 gibi kalkıyor. Kaka faslı falan derken tekrar uyku. 9-9.30 gibi. Sonra yanına uzanıp emziriyorum. O zaman biraz daha uyuyor. Öğleden sonra ise uyku genelde 2 kez 30dk lik. Ya yine yatakta uzanıp memede ya da kanguru ve ya bebek arabasında dışarıda.

Eklentiler

• image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 67
Oy maşallah kucuk ayaklari ısırır operim.. kuzum yaa..
Bugun opumun yil donumu.. embriyologumu aradim. Gulustuk baya.. zaman cok cabuk gecti ve hayallerimize kavustuk cook sukur.. Rabbim dileyen herkese versin inşallah..

aaa masalah ali bey buyums benim kizimda cok minik cnm cuma 3 aylik olduk boy 60 kilo 5600 merak ettim bakalm ali kac kilo olms

sevcanf geçmiş olsun canım bi yerde okumustum limonu çocuğun çorabına sıkıp giydirin vucuttaki toksini attığı icin atesi düşürüyor yazıyordu. İnşallah çabucak iyilesir pamuğum. Ayyy bebeklerin bu kadar ufakken bu kadar tatlı olduğunu bilmezdim simdi biriniz benimki hasta deyince içim cızz ediyo ağlayasım geliyo kıyamam kuzucuklara

sevcanf çok geçmiş olsun. Umarım atlatmıştır.Kuzucuklar iyi olsun hep

Lulinda o kirpikleri tek tek öperim .çok güzeller. Araba anahtarı kadar ayaklarını da yerimm. İnşallah güzel sıkıntısız bir kontrol olacak. Sen gaz sorununu atlatmissin. Ne güzel. İkinci ayimiz basliyor haftaya ..Darısı bize

Bizde geldik asi olduk 2 tane bacaktan sanirim yine ates takibi yapicm gecen de cikmamisti ama bu yeni asilar ates yapmiyoms asm de hemsire demir ilaci verdi gunde 5 damla verirsn dedi ama doktormz simdi verme dedi 6. Ayda kan degerlerine bakarz ona gore baslarz fazlasi zarar gerek yok dedi 4. Ayimiz bitti bizim boylari ikisinde ayni 60 kilolari meyra 6300 selim 6700 olmus masalah 1kilo aliyolar ayda ama doktr artik daha az almalri lazim siskomu yapcan bunlari dedi bide ek gidaya basliyorz yogurt ver dedi doktr mayalicam kendim bakalm bide birisi daha demisti galiba şu yesil kaka olayini bizimkilerde hep yesil yapiyolar onu sordum bisey degil o dedi bagirsaklr falan biseyler anlatti ama anlamadm pek usutmeyle alakasi yok dedi ya yogurtu gunluk sise sutle yapicm ama acaba diyorm keci sutuylemi yapsam bilemedim yapan varmi hic

gucci85 sen ek gidaya baslamistin nasil gidiyo bende ama neyapicami bilemiyorm tam nasil baslicam nekadar vericem doktor yogurtla basla dedi ama bi tek yogurtmu veriyim meyve sularndan veriyosn sen nasil yaptin bi anlatsan şu garibe

aaa masalah ali bey buyums benim kizimda cok minik cnm cuma 3 aylik olduk boy 60 kilo 5600 merak ettim bakalm ali kac kilo olms
Senin kızına da maşallah canım. Boy 61, kilo 5450 olmuş. 750 gr almış. Alerjili bebek için çok iyi dedi doktor. Napalım bizimkiler bu model. Biz de eşimle ufak tefeğiz zaten:)

Bnmkide boyle kayinwalideme we esime gore doymadigindan boyle onlr ynmdaykn mama diye cildiriyolar batu senin anlattigin sekilse olunca cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…