Çok geçmiş olsun .. Hemen ıyileşsin inşallah , sabaha birşeyi kalmasın .cnm dr gittik idrar testi yapalim dedi dr ama kiz bebekten idrar ornegi almak tam bir cambazlik isi isiyor ama posete gelmiyor hava aliyor bilmem ne 2 saat ugrastik sonunda 1 3 danla kalmis posette koşarak verdim yete4 dediler şükür kanda ve idrar da bisi yok nezle baslangici dedi fitil ve calpol sirayla ver dedi ama daha vermedim ilik dus aldik uyudu vermed3n geçirmeyi deniycem ama baktim gece atesl3ncek givi mecbur veririm artik
Benimkinin de kafa hep sicak.gece cok şükür cikmadi hic ama simdi yine lafasi sicak 37.4 falan vucudunda yok ama lafa atesli gibi anlamadimlo yaa
Ben istedigi kadar memede tutuyorum artik,gunduzleri emdikten sonra birakinca hemen uyaniyodu bende artik kucagimda tutuyorum sanirim sicakligimla uyumak istiyor bazen bir saat oyle uyuduktan sonra yataga koyuyorm devam ediyor uyumaya bazende uyaniyor.kucagimdayken daliyo kalkiyo tekrar emiyo memeyi.uyku sorununu smdilik boyle hallediyorum gunduz uyuyunca gece uykuya dalmasi daha kolay oluyorRuzgar iki gündür memeden düşmedi saat basi emiyo gece gunduz. Dun 10 da emmeye basladi 11 e kadar.. sonra fazlayi cikartti tabii. Anca uyudu. Bu ay büyüme atagi var mi ya..
Oy maşallah kucuk ayaklari ısırır operim.. kuzum yaa..Selam kızlar, Ali bugün 3 aylık oldu. 12.00 de doktor kontrolü var. Bakalım bizim minyatür bebe kaç kilo olmuş:)?
Gaz sorunu 2 aydan sonra çok azaldı bizde. Gece de artık bazen 7 saat uyuduğu oluyor. Saatlerin geri alınmasıyla uyku 21.00 e çekildi, çok mutluyum. Genelde 3-3.30 gibi kalkıyor ama bazen ben 12 de uyurken bir meme emziriyorum çaktırmadan:) sonra 6-7 gibi kalkıyor. Kaka faslı falan derken tekrar uyku. 9-9.30 gibi. Sonra yanına uzanıp emziriyorum. O zaman biraz daha uyuyor. Öğleden sonra ise uyku genelde 2 kez 30dk lik. Ya yine yatakta uzanıp memede ya da kanguru ve ya bebek arabasında dışarıda.
Eki Görüntüle 1685358
aaa masalah ali bey buyums benim kizimda cok minik cnm cuma 3 aylik olduk boy 60 kilo 5600Selam kızlar, Ali bugün 3 aylık oldu. 12.00 de doktor kontrolü var. Bakalım bizim minyatür bebe kaç kilo olmuş:)?
Gaz sorunu 2 aydan sonra çok azaldı bizde. Gece de artık bazen 7 saat uyuduğu oluyor. Saatlerin geri alınmasıyla uyku 21.00 e çekildi, çok mutluyum. Genelde 3-3.30 gibi kalkıyor ama bazen ben 12 de uyurken bir meme emziriyorum çaktırmadan:) sonra 6-7 gibi kalkıyor. Kaka faslı falan derken tekrar uyku. 9-9.30 gibi. Sonra yanına uzanıp emziriyorum. O zaman biraz daha uyuyor. Öğleden sonra ise uyku genelde 2 kez 30dk lik. Ya yine yatakta uzanıp memede ya da kanguru ve ya bebek arabasında dışarıda.
Eki Görüntüle 1685358
Senin kızına da maşallah canım. Boy 61, kilo 5450 olmuş. 750 gr almış. Alerjili bebek için çok iyi dedi doktor. Napalım bizimkiler bu model. Biz de eşimle ufak tefeğiz zaten:)aaa masalah ali bey buyums benim kizimda cok minik cnm cuma 3 aylik olduk boy 60 kilo 5600merak ettim bakalm ali kac kilo olms
Bnmkide boyle kayinwalideme we esime gore doymadigindan boyle onlr ynmdaykn mama diye cildiriyolar batu senin anlattigin sekilse olunca cnmBen istedigi kadar memede tutuyorum artik,gunduzleri emdikten sonra birakinca hemen uyaniyodu bende artik kucagimda tutuyorum sanirim sicakligimla uyumak istiyor bazen bir saat oyle uyuduktan sonra yataga koyuyorm devam ediyor uyumaya bazende uyaniyor.kucagimdayken daliyo kalkiyo tekrar emiyo memeyi.uyku sorununu smdilik boyle hallediyorum gunduz uyuyunca gece uykuya dalmasi daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?