Bende doymuyor mu diyr dusunmustum mama vermistim ama mama verdigim gecede hemen uyumadi o yuzden doymamakla alakali degildir dedim.gunduz kucagimda benimle uyumak istiyor bende o sekilde yapiyorum istedigi kadar emsin diye.bu sekilde yapinca gecede daha duzene girmeye basladiBnmkide boyle kayinwalideme we esime gore doymadigindan boyle onlr ynmdaykn mama diye cildiriyolar batu senin anlattigin sekilse olunca cnm
Masallah kuzucuklarina canim.yesil kakayi ben demistim internettede oyle bagirsaklarla ilgili falan diyr birkac yazi okudum.ek gidaya gecmek baya zor bir surec olcak ben dogru duzgun yogurt mayalamayi bile bilmiyorumBizde geldik asi olduk 2 tane bacaktan sanirim yine ates takibi yapicm gecen de cikmamisti ama bu yeni asilar ates yapmiyoms asm de hemsire demir ilaci verdi gunde 5 damla verirsn dedi ama doktormz simdi verme dedi 6. Ayda kan degerlerine bakarz ona gore baslarz fazlasi zarar gerek yok dedi 4. Ayimiz bitti bizim boylari ikisinde ayni 60 kilolari meyra 6300 selim 6700 olmus masalah 1kilo aliyolar ayda ama doktr artik daha az almalri lazim siskomu yapcan bunlari dedibide ek gidaya basliyorz yogurt ver dedi doktr mayalicam kendim bakalm bide birisi daha demisti galiba şu yesil kaka olayini bizimkilerde hep yesil yapiyolar onu sordum bisey degil o dedi bagirsaklr falan biseyler anlatti ama anlamadm pek usutmeyle alakasi yok dedi ya yogurtu gunluk sise sutle yapicm ama acaba diyorm keci sutuylemi yapsam bilemedim yapan varmi hic
Bizimkilerde 1kilo aliyolr oglan 1100 almis doktormz da artik daha az almalari lazim dedi demekki fazlasi da iyi degil masalah sizeSenin kızına da maşallah canım. Boy 61, kilo 5450 olmuş. 750 gr almış. Alerjili bebek için çok iyi dedi doktor. Napalım bizimkiler bu model. Biz de eşimle ufak tefeğiz zaten:)
Tesekkur ederizMasallah kuzucuklarina canim.yesil kakayi ben demistim internettede oyle bagirsaklarla ilgili falan diyr birkac yazi okudum.ek gidaya gecmek baya zor bir surec olcak ben dogru duzgun yogurt mayalamayi bile bilmiyorum
canm benim kizim 9.gunde yapticerrahpadada cpcuk prefesorunu a4adk 13 gun yapmayan cocuklar var dediac karnina zeytin yagi veroyorm bir cay kasigi bide e beb3kten bebk suyu aldk veriyoz bagrsagi yumusasin diye simdi 3 4 gunde yapiyo.benm cock dr 3 gun gectim8 getr demsti iyikide gotrmedim hemn ilac yaziyo.cerahpasada tandk dr vvardi telde konstk ve bekledim.sende zeytin yagi ver cay kasogi hmm b9de ihlamur ver dedi onuda veroyorm hergun 3 cay kasigi.Kizla hem anne sutu hem mama weriyrm iki gundir kaka yapniyo oglan kc gune kdr normal ya
Cnm ya gecen iki gun yine ole oldu pzr pzrtsi ypmadi poposuna kulak pamigu sirduk zeytnygli bezini kapamadan yapti yawrum. 40 i ile duzelcktik hni biraz dha kotulestik bz her konudacanm benim kizim 9.gunde yapticerrahpadada cpcuk prefesorunu a4adk 13 gun yapmayan cocuklar var dediac karnina zeytin yagi veroyorm bir cay kasigi bide e beb3kten bebk suyu aldk veriyoz bagrsagi yumusasin diye simdi 3 4 gunde yapiyo.benm cock dr 3 gun gectim8 getr demsti iyikide gotrmedim hemn ilac yaziyo.cerahpasada tandk dr vvardi telde konstk ve bekledim.sende zeytin yagi ver cay kasogi hmm b9de ihlamur ver dedi onuda veroyorm hergun 3 cay kasigi.
Canım asmakilit yazmış ama bende yazayım takım pekmez gerçekten çok işe yarıyor ama 1 hafta sonra farkedildi yor arttığı hergün yeTavsiyeleriniz için saolun kızlar sütlaç yaptım simdilik iyi geldi lactamil daha önce içmiştim gerçekten arttırıyo ama elimdeki bitti.
Bizimkide elini kolunu benim omzumu kemiriyo adeta. Emerkende göğsümü acıtıyo. Birkacgündür de benim bütün dişlerim sızlıyo sanki ağzımın içi asit dolu fırçalamak falanda fayda etmiyo kalsiyum falan mı alsam aranızda diş sorunu yaşayan varmı.
marpesa kanguruyu kullandığında yorumlarını bekliyorum canım. Bende bordo rengini beğenmiştim.
bende kulac copunu yapmstm fayda etmemstiki dr oyle yapma dedi popo agznda hasas kilcal damarlar carmis zedelene bilirms bide alslanlk yaparms hep mudahale etmk zorunda olabilirmsm.bende yapmadim dedigim gibi ihlamur ve su verdim iyi geldi.skma canini bunlar guzel stresler olur boyle seyler Rabbim dermansiz dert vermesin evlatlarim8zi k9rusun.b7 arada bCnm ya gecen iki gun yine ole oldu pzr pzrtsi ypmadi poposuna kulak pamigu sirduk zeytnygli bezini kapamadan yapti yawrum. 40 i ile duzelcktik hni biraz dha kotulestik bz her konuda
ben tadindan dolayi olduğunu dusunuyordum.yani eksime sebebiyle.ama sen sorunca bi nete baktim şimdi..asit oraninin gün geçtikçe artmasindan dolayi bobrekelre zararli demisler..gaz yapio demisler..bide b vitaminlerinin gün gectikce azaldığı icin demis biriside..ilk zamanlar günlük olurda..sonrasında 2 3 güne cikabiljr bence..hemen eksimiyo çünkü..Ya merak ediyorum niye gunluk yapmak lazim yogurdu ki?? Celik tencerede toptan yapsak olmuyo mu??
Amin cnm amin. Ck sagol tawsiyelerin icin opuyrmbende kulac copunu yapmstm fayda etmemstiki dr oyle yapma dedi popo agznda hasas kilcal damarlar carmis zedelene bilirms bide alslanlk yaparms hep mudahale etmk zorunda olabilirmsm.bende yapmadim dedigim gibi ihlamur ve su verdim iyi geldi.skma canini bunlar guzel stresler olur boyle seyler Rabbim dermansiz dert vermesin evlatlarim8zi k9rusun.b7 arada bcoolfire beginin kalbinde problem olan arkadasim8zdan haber yokmu hep aklimda nadillar acaba
gecms olsun cnmBizim oglanin atesi cikti asi sonrasi negret ediyorum ya şu aşı ates olyindan fitil verdim mecburen 38i gecti 37ye dustu simdi uyuyolar kizda bisey yok cok sukur ikiside uyuyo yukselmez insalah bakalim
Cok sukur atlatmissiniz bu asilarin ates olayindan cok korkuyorum bendeBizim oglanin atesi cikti asi sonrasi negret ediyorum ya şu aşı ates olyindan fitil verdim mecburen 38i gecti 37ye dustu simdi uyuyolar kizda bisey yok cok sukur ikiside uyuyo yukselmez insalah bakalim
gecmis olsun cnm...Bizim oglanin atesi cikti asi sonrasi negret ediyorum ya şu aşı ates olyindan fitil verdim mecburen 38i gecti 37ye dustu simdi uyuyolar kizda bisey yok cok sukur ikiside uyuyo yukselmez insalah bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?