Evet onuda duydum ama keci sutu dahha mantikli geldi bi deneyelim bakalmDevam sutuyle de mayalanyanlar varmis.. ama keci sütü bulursan ne ala..
Bide kolay yogurdunu yapmislar mayasi icinde super rahatlik olcak insalah severler bulurum insalah buralardaAlerjik bebek annesi olarak en güvenilir keçi sütü Baltalı ymış arkadaşlar. Çünkü tesisteinek yok. Diğer markalarda inek karıştırılabiliyormuş. Bir de siz 6 aylık kefir başlayabilirsiniz. Doğal prebiyotik. Hatta şimdiden siz için. Kefirdanem sitesinden maya alıp çoğaltabilirsiniz.
Ya ben hic kefir icmedim.. bi garip geliyor bana.. boyle canli organizma ya. Ne bileyim.. huylandim, tadina bile bakamadim. Belki de cok sevicem bilemiyorum..Alerjik bebek annesi olarak en güvenilir keçi sütü Baltalı ymış arkadaşlar. Çünkü tesisteinek yok. Diğer markalarda inek karıştırılabiliyormuş. Bir de siz 6 aylık kefir başlayabilirsiniz. Doğal prebiyotik. Hatta şimdiden siz için. Kefirdanem sitesinden maya alıp çoğaltabilirsiniz.
Ay cok tatlisiniz.. Ben daha yüksek bagladim. Tam bel kivrimima gelecek sekilde. Bi de oyle bagla bakalim kafa görünecek mi??Bugun momfortbaby ile kisa bi yuruyus yapiyim dedim tek basima basarili olucak miyim diye,sanirim sevdi uyukladi icinde ama eliz icinde baya kucuk kaldi yanimdan gecen teyze kizim bogulcak o orda dedi :)
Bugun momfortbaby ile kisa bi yuruyus yapiyim dedim tek basima basarili olucak miyim diye,sanirim sevdi uyukladi icinde ama eliz icinde baya kucuk kaldi yanimdan gecen teyze kizim bogulcak o orda dedi :)
:) evet ya suan etrafi goremiyo biraz daha buyumesi lazim :) ilk basta mizmizlandi sonra disari cikinca orda uyudu ki benim bebe oyle kolay uyuyan bi bebe degil biliyosunmarpesa senin ufaklık kaybolmuş içinde :) çok tatlı görünüyosunuz benim yaramaz etrafı göremezse ne yapar bilmiyorum sürekli oturmaya ve ayağa kalkmaya uğraşıyo. Eşimde etrafı göremezse ne anlamı var diyo bakalım aldırıcam sonunda nasılsa.
Ben kefiri denemek için icmistim tadı çok hoşuma gitmişti.
cocuklarin en sevmedikleri şey heralde kafa yikamak..vücudunu yikarken paşa gibi yatio..cok mutlu...zaten kafa olayini bi kere yapabilioruz cok aglio die..ki benim buyuk oglan kafa yikamada aglamamaya 3 yaşında falan başladı..artik dalin falanda istemio goz yakanla yika kafami dio...Kızlar banyo zamanları nasıl uslu duruyorlarmı bıcırıklar. Efe banyoyu seviyo ama saçını yıkarken ağlıyo banyo sonrası giydirmekte tam bi eziyet kafasından kıyafet geciremiyorum basıyo çığlığı sakinleşemiyo. Kıyafetlerinin yakaları dar değil ama çıkartırkende giydirirkende tam eziyet ikimiz için.
Ayni sekilde kafa bizdede sıkintı filenin ustunde vucudunu yikarken cok mutlu ama kafasina sira gelince agliyo.bide esimle yikarken ben kulagina su falan gelcek diye elime su dokup ordan kafasindan sampuani arindiriyorum kayinvalidem falan gelince yikamaya ozamn kulagini kapatip su dokuyoruz kafasina onu hic sevmiyo.ustunu soyarken pek sorun olmuyo ama giydirmek zor oluyo bizdedeKızlar banyo zamanları nasıl uslu duruyorlarmı bıcırıklar. Efe banyoyu seviyo ama saçını yıkarken ağlıyo banyo sonrası giydirmekte tam bi eziyet kafasından kıyafet geciremiyorum basıyo çığlığı sakinleşemiyo. Kıyafetlerinin yakaları dar değil ama çıkartırkende giydirirkende tam eziyet ikimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?