2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar nette keci sutu taramasi yaparken bunu buldum en iyi ve tek guvenilir marka buymus sahibide bi anne cocugu icin girmis bu ise heryerde bulunmuyoms bu marka migros da varms bitek galiba keci suu icinde mayasida var sadece isitiyomussun 45 dereceye ve sarip 6 7 saat bekletiyosn yogurt hazir bulursak alip denicem insalah yogurt olarak keci sutune karar verdim zaten benimkiler az anne sutu aldi bari ona en yakin keci sutunden yapiyim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-12-11-27-31.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2015-11-12-11-27-31.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 48
Alerjik bebek annesi olarak en güvenilir keçi sütü Baltalı ymış arkadaşlar. Çünkü tesisteinek yok. Diğer markalarda inek karıştırılabiliyormuş. Bir de siz 6 aylık kefir başlayabilirsiniz. Doğal prebiyotik. Hatta şimdiden siz için. Kefirdanem sitesinden maya alıp çoğaltabilirsiniz.

Bide kolay yogurdunu yapmislar mayasi icinde super rahatlik olcak insalah severler bulurum insalah buralarda

Ya ben hic kefir icmedim.. bi garip geliyor bana.. boyle canli organizma ya. Ne bileyim.. huylandim, tadina bile bakamadim. Belki de cok sevicem bilemiyorum..

Ben kefiri hic sevmedim yani ilac niyetine herseyi icerim nolcak diyodum hamileyken ama kefir olmadi yani onu ilac niyetine bile icemedim

Bugun momfortbaby ile kisa bi yuruyus yapiyim dedim tek basima basarili olucak miyim diye,sanirim sevdi uyukladi icinde ama eliz icinde baya kucuk kaldi yanimdan gecen teyze kizim bogulcak o orda dedi :)

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 74
Bugun momfortbaby ile kisa bi yuruyus yapiyim dedim tek basima basarili olucak miyim diye,sanirim sevdi uyukladi icinde ama eliz icinde baya kucuk kaldi yanimdan gecen teyze kizim bogulcak o orda dedi :)
Ay cok tatlisiniz.. Ben daha yüksek bagladim. Tam bel kivrimima gelecek sekilde. Bi de oyle bagla bakalim kafa görünecek mi??

tatlı minik kuş benim esimde aldirmadi bana kanguru bende sizden heves ettim tam aliyodum bide bizim kiz kucalta bile böyle durmuyo disari bakcak kafasi hep oyle olmadigi icin bende vazgeçtim kefir ilk zamanlar gaz icin dr ic dedi ilac niyetine ictim valla bi 10 gun zorla

asmakilit bide dedigin gibi deniyim sevcanf benim esimde ilk basta kullanamazsin durmaz cocuk falan dedi.bizimkide bu sekilde durmayi cok sevmiyo ama bunda durdu hatta disari cikmadan evde biraz pratik yapiyim dedim daha evde uyudu ben bile şok oldum :)

marpesa senin ufaklık kaybolmuş içinde :) çok tatlı görünüyosunuz benim yaramaz etrafı göremezse ne yapar bilmiyorum sürekli oturmaya ve ayağa kalkmaya uğraşıyo. Eşimde etrafı göremezse ne anlamı var diyo bakalım aldırıcam sonunda nasılsa.
Ben kefiri denemek için icmistim tadı çok hoşuma gitmişti.

:) evet ya suan etrafi goremiyo biraz daha buyumesi lazim :) ilk basta mizmizlandi sonra disari cikinca orda uyudu ki benim bebe oyle kolay uyuyan bi bebe degil biliyosun

Bu yazı iyi geldi:)

ANNELERE ŞİFA NİYETİNE 10 TESELLİ

1-) Biz de çok uykusuz kaldık; şimdilerde yavaş yavaş uyumaya başladık, yani daha az uyanıyoruz. Yani geçiyor.

2-) Biz de koca göbekli, geniş mabatlı, sakallı, bıyıklı annelerdik; şimdilerde toparladık kendimizi, gidip kaş bıyık aldırıyoruz. Yani geçiyor.

3-) Biz de atar üstüne atar atıyorduk evde, öteki git deseler ağlıyorduk; şimdilerde yüzümüz daha çok gülüyor. Yani geçiyor.

4-) Bize de herkes vik vik vik, onu öyle yap, bunu böyle yap diye akıl veriyordu; şimdilerde sustular, onun yerine akıl danışıyorlar. Yani geçiyor.

5-) Bizim de, yakamız kusmuk kokuyor, paçalarımıza bok bulaşıyordu; şimdilerde çocuklar tuvalet işini çözdüler, bezden kurtuldular. Yani geçiyor.

6-) Biz de çocuklarımıza bir şey olmasından çok korkuyorduk, geceleri nefesini dinliyor, deli deli hareketler yapıyorduk; şimdilerde alıştık, yani en azından gece gidip nefes dinlemiyoruz. Yani geçiyor.

7-) Biz de bebeğimize biri sarılınca, elini yıkamadan dokununca, ıslak ıslak öpünce falan uyuz oluyorduk; şimdilerde böyle böyle bağışıklık kazanacak ay deyip geçiyoruz. Yani geçiyor.

8 -) Biz de bütün gün çocukla ilgileniyor, bir çayı soğutmadan içemiyor, banyo yapmayı bırak tuvalete bile gidemiyorduk; şimdilerde bir kahve molası verebiliyoruz. Yani geçiyor.

9-) Biz de sadece çocuk, çocuk, çocuk, çocuk, bebek, bebek, bebek, mama, bez, süt, bebek, çocuk, doktor, bebek diye geziyorduk; şimdilerde başka konulardan da konuşabiliyoruz. Yani geçiyor.

10-)Biz de kendimizi bazen çok yorgun, bitkin, tükenmiş hissediyorduk; şimdilerde ara ara yine oluyor ama çabuk toparlıyoruz. Kısaca cancağızım, bakabildiğin kadar iyi bak kendine ve bebeğine. Çabuk büyüyorlar. Yani zaman geçiyor.

Oyuncu Anne

Gercekten geciyor simdi dogum sonrasi 15 20 gunu dusunuyorumda suan resmen saltanat yasiyoruz yaa cok sukur cogu sey duzene girdi yani geciyomus

Cok uzun sure oldu ama artik haftaya uzuun soluklu buradayim umarim... Cooook ama coook opuyorum anneleri, ufakliklara misssssssss kokulariyla saglikli zamanlar diliyorum. Hepinizi merak ediyorum, biciriklarin hikayelerini, dunyaya alisirken neler ettiklerini de.

Guzel haberleriniz cook olsun...
opera lulinda oglanlari bulustururken icabet edip kokularini tatmak isterim. İster mis sut ister bu donemlerdeki kiymetli poklari olsun :) hepsi kabulum :)

Kızlar banyo zamanları nasıl uslu duruyorlarmı bıcırıklar. Efe banyoyu seviyo ama saçını yıkarken ağlıyo banyo sonrası giydirmekte tam bi eziyet kafasından kıyafet geciremiyorum basıyo çığlığı sakinleşemiyo. Kıyafetlerinin yakaları dar değil ama çıkartırkende giydirirkende tam eziyet ikimiz için.

cocuklarin en sevmedikleri şey heralde kafa yikamak..vücudunu yikarken paşa gibi yatio..cok mutlu...zaten kafa olayini bi kere yapabilioruz cok aglio die..ki benim buyuk oglan kafa yikamada aglamamaya 3 yaşında falan başladı..artik dalin falanda istemio goz yakanla yika kafami dio...
bizimkininde soyarken sıkıntı yok ama giyinirken bagirtilar baslio..

Ayni sekilde kafa bizdede sıkintı filenin ustunde vucudunu yikarken cok mutlu ama kafasina sira gelince agliyo.bide esimle yikarken ben kulagina su falan gelcek diye elime su dokup ordan kafasindan sampuani arindiriyorum kayinvalidem falan gelince yikamaya ozamn kulagini kapatip su dokuyoruz kafasina onu hic sevmiyo.ustunu soyarken pek sorun olmuyo ama giydirmek zor oluyo bizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…