2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

@lostlife bunların hepsi ayni model. Tam rüzgarı tarif etmissin.. basini en son yikiyorum bu nedenle.. fileden kaldırırken basliyo aglamaya. Taaki giydirip de emzirmeye baslayama kadar. Bazen o kadar kotu agliyo ki giydirmeye ara verip kaldiriyorum sakinlesince devam..

bizimde banyo ilk zamanlar aynı dediginiz gibiydi ama artik alistik giyinirken oyun oynayarak giyidiriyoruz artık bide soguk ya usuyo herhalde hemen giydireyim diye ses etmiyo garibimde artik ben her banyoda farkli sampuan kullaniyorum dogrumu yapiyorum acaba 6 tane falan sampuanimiz var ac gözlü gibi almisim

Hamileligim suresince saçlarını boyatmamistim.trio çikolata spesyali gibi dolaştım dipler beyaz ortalarda bitter siyahinın vahşi cazibesi ,uçlarda çikolata kahvesinin yumuşak isiltisi.. onbeş gün önce boyatip kas da aldırınca hep gittiğim marketin kasiyeri yüzüme baktiiii baktiiii ve heyecanla bağırdı: "Aaaaaaggğ estetik mi oldunuzzz" diye.. o derece dagilmişim ki.. Umarım o lulindanin hepsi geçer yazısındaki gibi bu zor zamanlar geçecek.

gulsennnn de yok bikac gündür. Her şey yolundadır inşallah

Simdi banyo fasli yaptik bizde oglus uyudu kizida ayagimda salliyorm ama gozler fildir fildir zamanla aglamalri azaldi kafa yikadiktan sonra giyinene kadar bi aglama fasli oluyo bizde de hemen emzik tikiyorm agizlrina iyi oluyo
G gelartikannecim oyun halisi siparis verdik yarin gelick sanirim hepsi buradadan fisher price bakalm sevceklermi

Ben dogumdan beri sebamed kullaniyorm bi sikayetim yok ama degistirsem diyorum neler kullaniyosn sen

Sanirim degistirmek gerek sampuani ara ara ben dogumdan beri uni baby kullaniyorum.saclarinin onlerinde biraz konak gibi olmus sampuani degistirsem mi acaba

Sanirim degistirmek gerek sampuani ara ara ben dogumdan beri uni baby kullaniyorum.saclarinin onlerinde biraz konak gibi olmus sampuani degistirsem mi acaba
Aynen benimde oglanda aynisi var sacinin onu sadece konak gibi kizda yokda oyuzden degistirsem diyorm

Ya benim oglanin alnini sag tarafi sola gore biraz yuksek duruyo yani kafasinin ustunden bakinca ozellikle alnin sag tarafi one dogru sis gibi sizce gecermi ya varmi boyle bisey olan doktora sordm ama cok icime sinen bi aciklama olmadi kafasi zaten arkaya dogru cikik biraz kafa sekli guzel aslinda simdi hep kafa ustu yatirmaya calisiyorm ama bu alni kafama takiliyo cok

valla sebamed dalin johnson baby uni baby mustela hepsi var bi ara bizdede konsk oldu gibi karbonati suyla accik macun gibi yaptım kafasina sürdum 10 dk durdu taragiyla bastirmadan cok geri geri taradim yikadim masallah hic kalmadi bi yikamada bi dahada olmadı cok şükür oyun halisida biz uzun zamandir kullaniyoduk ama yeni basladi oynamaya ustundeki oyuncaklari cekeliyo gelmeyince sinirleniyi falan yeni yeni anlamaya basladi ayagini vurunca piyanoya ses geldigini anliyor artik

benim büyük oglanda olmustu oyle..iki yaninda yamuk luk var gibiydi..dr kafatasi kemikleri daha tam şeklini almadi..kemikler yavas yavs ayrilcak seklini alcak gibi bi aciklama yapmıştı.ki düzeldi..

kızlar bız bugun tam 45 gunluk olduk . her gun bugun sutum yetecek ve mamaya ıhtıyac duymayacagım dıye uyanıyorum ama her gun husran. ıkı gun sureklı emzırdım wermıcem dedım belkı yeter sutum . denemeye deger sonuc ıse ıkı gundur oglum batu dogru duzgun uyumadı hıc sureklı mızırdandı hatta kuwwetlı kuwweetlı agladı da
sutumu arttırmak ıcın sureklı tawsıye edılen pekmez helva dereotu bulgur we klasık bıtkı caylaır ıcıyrm rezene ısırgan.
10 gundur mamıpower ı gunduz aksam yatmaadan da lactamıl ıcıyorm ama sonuc yıne aynı emzırıyorum bebegımı gazını alıp yataga bırakıyrm baslıyo aglmaya dalamıyor kucaktan ınmek ıstemeıyor ama ardından mama werıyorum mısıl mısıl uyuyor. meme werıyrm ardından genelde en az 60 cc hatta bazen de 70-80 cc ye kdr ıhtıyac duyuyor mamaya. ort her emzırmeden sonra 60 cc verıyrm dıyelım gunde 6-7 kere beslenıyr olsa garıbım mın 360 cc mama alıyor mın oda genelde daha cok we ben bu duruma kahroluyrm ne yaptıysam olmadı artmıyor mılletın mamıpower ıle fosur fosur akıyomus tık demedı hep aynı gbı. smdı mama werdım garıbıme 100 cc ıctı we sızdı resmen yatakta .
bu sutumun mıktarını arttırramıyrm bare kıwamını arttırmak ıcın bana tawsıyede bulunurmusunuz kızlar ?

Annemde dedi karbonatida ben yapmadim acir falan dedim nebilim bi bakarim artik piyanoluyu begenmistim bende onu alcaktk son anda esim baska begendi istersen katliyosn tunel oluyo icinden geciyolr falan boylede oynarlar dedi onu aldik piyanoluda aklim kaldi ama

benim büyük oglanda olmustu oyle..iki yaninda yamuk luk var gibiydi..dr kafatasi kemikleri daha tam şeklini almadi..kemikler yavas yavs ayrilcak seklini alcak gibi bi aciklama yapmıştı.ki düzeldi..
Gercektenmi aynen doktorda ona benzer biseylwr dedi ama korkuyorm bende insalah gecer ozaman

Canim cok uzme kendini.. olabilir, hic sutu gelmeyenler var.. Buna da şükür.. iki gun deneme kisa olmus bence ama seni de anlıyorum dayanamamissindir. Sen emzirmeye ve kendine gıda ve moral anlamında bakmaya devam et. Her iki memeyi de 2 saate 1 ver. Ara saatte de sağ. Sagdigini mama yerine ver. Bi dene bakalim. Ben bi ara öyle yapmistim.

Canim benim bebegim 2 ay 3 haftalik ve son on gune kadar ayni senin dedigin gibi dalamiyordu kucagimda uyuyor birakinca yataga uyaniyordu sonrasinda ben kucagimda uyumasina izin verdim ve gunduz uykularini boyle uyumaya basladi gece uykulari yine cok iyi degil ama eskiye gore boylelikle oda daha duzenli facebookta enziren anneler diye bi grup var bu tomrisin grubu orada bebeklerin ilk uc ay surekli ten temasi istedigi yaziyordu bende buna istinaden guunduzleri emzirdikten sonra hemen yataga koymadim arada uyanip yine memeyi aliyor ve kendini guvende hissediyor normalde bu yaptigin dogru mu boyle alisir mi diye dusundum ancak ilk uc ay hatta bazen dort ay buna ihtiyaclari oldugunu okuyunca bu sekilde yapiyorum.mamayi verip uyumasi ise agirlik cokmesinden kaynakli yani her uyumamasi bence ac oldugu anlamina gelmiyor kucaginda vakit gecirsin sutekli emsin sut okudugum kadariyla biriken birsey degil bebegin emmesiyle olusan birsey o yuzden ne kadar cok emerse okadar sut gelecektir deniyor grupta.mamayi hemen kesemezsin yeri geliyor bende mama verdigim zamanlar oldu ama cc azaltabilirsin bebegin daha cok memede kalsin

yok cnm acimadi herhalde hatta taradikca hosuna bike gitti valla ben memnunum piyonomuzdan ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…