2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Cnm peki simdi ne alemdesinz son 10 gundur? Sutun mu arttiki ins da astiniz o sikintiyi uyguladgn metotla

ya biz 2 3 gündür acayip agresifiz hic biseyden memnun olmuyo hic gülmüyor elleri hirsla hep ağzında hastaliktanmi kaldi anlamadimki

galiba buyume atagindayiz 17 haftalik olduk
Ayni durumdayiz bizde. 9.30 basladigimiz uyutma maratonu az once kanguruda son buldu. 80 m2 evde ne kadar gezebilirsek gezdik. El agizda oldugundan sanirim ishal oldu. Cok sesli kaka yapiyor ama bi aciyorum bez emmiş kaka tortusu az..

Nekadarlikken duzeldi canim
onu çok hatirlamiyorum canm ama cok sürmedi sanirim..zaten herkes sen abartiosun bisey yok diodu ama ben o yanlardaki kemik cikintilara takmistim..zaten kafalarini olcuyolar ya her gitmeye..kafatasi ic ice geçen kemikler ayriliomus..yani giderek azalir..kafana takma

G gelartikannecim sen kendine stres yaptikca bu sütüne zarar..mama vermek kötü bisey degil..sutunun artmasi icin bol dinlen ve artik kafana takip stres yapma..bol bol su iç...olursa olacaktir zaten..Allah baska dert vermesin..uyku moral su baska bişeye gerek yok aslinda..bide bi arkadas dut kurusu anlatmisti burda..suda kaynatip suyu icince etkili oluyormus birde bunu dene bakalim..ama önce bi kendini rahatlat

Cnm peki simdi ne alemdesinz son 10 gundur? Sutun mu arttiki ins da astiniz o sikintiyi uyguladgn metotla
Canim sutum artti mi bilmiyorum yani normal herzamnki gibi hissediyorum ama onceden surekli emmesini bir sorun olarak goruyodum emip uyuya kalinca yatagina yatiriyodum uyaninca sinirleniyodum doymuyo mu diye mama verdigimde oldu doktor kilo alimi normal sinirlarda diyodu mamaya gerek yok diyodu zaten kucuk minyon bi bebek.uyumamasinin tek nedeni aclik olmadigina karar verdim ve emme istegi sadece ac oldugundan degil bana ihtiyaci oldugundan diye dusundum o grupta bu konu konusuluyodu ve bebegin kucaginda uyumasi son derece normal deniyordi hatta cogu anne ilk uc ayi direk yapisik gezdiklerini hep kucaklarinda uyuttuklarini yaziyodu bunlari okuduktan sonra bende acaba sutum yetio mu acaba doyuyo mu diye dusunmedim emzirdim saat tutmadan emzirdim emdikten sonra gogsumde kollarimda uyuttum gunduzleri uykusunu alinca geceleride uyumaya basladi ondeden gece saat 3-4 bir turlu dalamazdi birkac gun hergun banyo yaptirdik oyle olunca daha kolay daliyordu simdi hergun banyo yaptirmiyoruz ama o kadar gec saate kadar kalmiyor birde gaz ilacini ben halen veriyorum daha kesemedim boyle olunca gazinida rahat cikariyor heralde daha kolay uykuya daliyor

Ha bi de deli gibi emiyor. Saat basi neredeyse.. doymuyor mu acaba sut mu azaldi.diyorum. bakalim 4. Ay kontrolunde belli olur.

evet saat basi kalkiyoruz ve gaz sancisi varmış gibi memeden ciglik cigliga atıyor kendini ayy bilmiyorum valla tam duzeldinderken yine tepetakla oldu hylar

Selam kızlar..
Görüşemediğimiz günler içinde çok kötü bir sey oldu, salı günü gece 3'te pamir uyanınca biberonunu hazırlayıp süt sağmıştım. Süt sağma işi canımı o kadar sıkıyor ki, ağlaya ağlaya sağdım sonra da uyuyamadım. sabah eşim işe gitti, oğlan da huysuzdu uykusu vardı uyumuyordu. onu kucagımda evin içinde dolaştırırken nefes alamadım, gözüm karardı ve ben bayılmışım!!
diğer odaya gidip pamiri anakucagına koyup düşmüşüm, 5-10 dk kalmışım öyle, gözlerimi actıgımda oğlan ciyak ciyak ağlıyordu.. çok ama çok korktum. birlikte düşebilirdik, kafasını carpabilirdi, ben onun üzerine düşüp boğulmasına sebep olabilirdim vs vs..
eşimi ve en yakın arkadasımı aradım ikisi de hemen gelebilecek durumda değillerdi, eşim 1 saat sonra gelebildi. kendimi o kadar yalnız hissettim ki..
bu stres, gerginlikler benim uyku düzenimi cok bozdu zaten, ciddi uykusuzluk yasıyordum. bir yerde patladı anlayacagınız.
öğleden sonraları ev işleri için gelen bir kadınımız vardı, şimdi sabahtan öğlene kadar gelecek bir bakıcı ayarladık pzts başlayacak. bir süre ben psikolojimi, uykularımı, süt sağma işini oturtana kadar (yalnızken süt sağacak vakit de olmuyor çünkü) böyle gidecek..
talkative_844 sormuşssun da, ablam bir daha arayıp sormadı beni.

Çok geçmiş olsun ..bayildim diyince icim ciz etti..pamir kucagindamiki diye..Allahtan degilmis..cok büyük bisey atlatmissiniz..dedigin gibi kucaginda falan değilmiş neyseki..Allah korumus..birdaha yasamazsiniz inşallah..
evet bebeklere bakalim derken kendimizi ihmal ediyoruz..ben demir ilacimi bile icmiyorum..aklima gelmio..oysaki dr um mutlaka ic yoksa bitkin dusersin demisti..bol bol vitamin almaya çalış ve artik bakici varken dinlenmeye bak..Çok zor günler ama bi okadarda güzel..büyüdükçe bazi seyler rayina oturmaya başlıyor..
ablan içinde üzüldüm..inşallah düzelirsiniz..

opera cok gecmis olsun canim okuyunca cok uzuldum birkac gundur yoktun sorucaktim bende.Allah yardim etmis pamiri korumuş.sende kendini bu kadar uzme sonuc olarak bebegin annr sutunude aliyor elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyosun hepimizin muhakkak bunaldigi agladigi zamanlar oluyo yalnizim diye dusunme lutfen keske daha yakin olabilsek yazmaktan daha faZla faydamiz olsa,ablan icin uzuldum ama esin yaninda en azindan simdi bakici alabilcek durumunda var insallah hersey daha guzel olup daha iyiye gidicek hepimiz icin

opera cnm cok gecmis olsun Allah korumuş valla aslinda evet kendimizi cok ihmal ediyoruz fındıklarin bize ihtiyaci var bazen o durmuyor diye kahvalti yapmayi bile unutuyorum sonra sütüm azaldi diye dolasiyorum ortalıkta

sağolun kızlar..
benim yaşadığım hepimize ders olsun. önce bebeklerimiz değil önce biz geliyoruz. çünkü biz iyi ve sağlıklı olmazsak onlara bedenen ve ruhen faydalı olamıyoruz.
lütfen beslenmenize de, psikolojinize de dikkat edin. dışarı cıkın, kuaföre gidin. ben bugün kuaföre gidicem inşallah..
en güzel zamanlarını yaşadıgımız evlatlarımızın tadını cıkaralım. şahsen ben özellikle ilk 1,5 ayımızı hatırlarken kendimi hep ağlarken hatırlıyorum.

opera tatlim gecmis olsun tekrari olmasin inşallah.. bol bol dinlen, olumlu bak, Pamirin gülüşüne odaklan.. geri kalan hersey boş.. sen iyi olursan, Pamir de iyi olur.. öpüyorum..

aynen öyle..ben ilk oglumda kendimi cok yiprattim..kimselere guvenipte birakmadim..ne dışarı çıktım ne kendime baktım..hatta bi sabah kalktim her yerim kabarmis..gözüm bile sismis acilmio..sıkıntıdan urtiker olmusum..hatta vitiligo rahatsizligi basladi..zaten cilt hastaliklari tamamen strestir.ama bu sefer kendimi unutmadım..bırakcak birini buldugum an pir..hic bisey yapamazsam alışveriş yapiorum..buyuk oglumu sinemeya tiyatroya goturuyorum..yardımcima da birakmaya başladım..1 2 saat olsun bi arkadasa kahve içmeye gidyrm..böyle yapmazsam eger benim vitiligo yayilmaya baslio..
benin dr da dedi..once kendine bakmalisin die..

Bende iki uc haftadir kuafore gidip sacimi kestirmek istiyorum ama nerdee bi yirmi dakika banyoya girdigimde bile esim hadi hadii seni istiyo diyo sut birakiyim diyorum ama kayinvalidem onu isitmayi falan becerebilir mi bilmiyorum.gecenvkanguruyla disari cikarken bile tek basima bas edebilirmiyim diyr dusundum ama ciktim azcik yurudum o bile iyi geldi ama bebeklgi birakip cikmaya daha cesaret edemedim.kardesimin dugununde kina ve dugun olmak uzerr iki kere birakmistim bikac saat ama orda bi abla vardi cok iyi bakmisti sutu falan guzelce vermisti gozum arkada kalmamisti

Ben anneme cok guvenmistim basta, kayınvalidem yapamaz diye düşünmüştüm ama yanilmisim. Dogum sonrasi annem benden panikti ve beni cok gerdi. Kayınvalideme 4-5 saat biraktim, sütünü mamasini guzelce verdi, uyuttu, uyku duzeni oluştu onun sayesinde. Ilk biraktigimda 15 dakikaya bir arayip sordum guvensizlikten. Zor oldu birakmak ama sonra alistim. Annem 1 saat ciktigimda; agladi panikledim mama verdim falan diyordu. Bir kere birakmayi dene bence, basaramazsa bi daha birakmazsin.. ama basarirsa yaşadın demektir

opera gecmis olsun canım çok üzüldüm inşallah birdaha olmaz. Gecen gün benimde gözlerim karardı cocuk kucağımda evin icinde geziyorduk. Hemen oturdum oğlanida ayağımda sallamaya başladım. Mızıldanma sesi bi zaman sonra bende işkenceye dönüştü çok yoruldum eşimde bunun farkında ama hala herşey eski düzeninde gitsin istiyo. Benim yardımcım yok malesef eşim her akşam geldiğinde taze yapılmıs yemek arıyo evin temiz olmasını istiyo bu da beni iyice strese sokuyo. Bazen dırdır yapıyo darlama beni diye terslemeye başladım. Beraber eskisi gibi film izleyelim istiyo ben eğer cocuk uyumuşsa filmin yarısında uyuyakalıyorum sinir oluyo. Etrafımda kimsem yok 10 dk bırakıp markete gidemiyorum. Annemi çağırdım onunda isleri bi türlü bitmedi yarın k.validem geliyo onunda evişi konusunda bana hiç faydası yok ama bebeği kucağındasn düşürmüyo o da bana yeter. Ayyy anlatırken bile şiştim kızz ben ne dolmuşum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…