- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
bugün her uyudugunda sende uyu..hic bi işle uğraşma..yemene icmene de dikkat et..sıkıntı yapma kendine hergün öyle olcak die bisey yok..belki bugün cok uslu olcak Dünün özrü icin..Dun boyle oldu. Gazini cikardi kaka yapti kac kez.. bir huzursuzlugu vardi ama ne oldugunu anlamadim. Mamayi yiyince gazini cikarirken uyuyup kaldi babasinin kucaginda. Simdi esim ise gidecek evde yalniz ne yapicam diye stres basladi. Yine bayilirsam diye korkuyorum
cnm duzenimiz ayni senimle ama gundz hc birsey yapamiyrm kollarim kopuyo artuk agridan. yemk bile yiyemiyrm son gunlerde gundz bilmiyrm nasi duzelck bu duzen.Bizim kizi biliyosunuz gece gec saatlere kadar duruyodu uyumuyodu.gunduzleri memede uyuyunca yatitmayip kucagimda durunca uyuyo gunduz uykusunu alinca gecede daha kolay uyuyor o yuzden ben suan baska bir duzene gecmeye tirsiyorum.gunduz memede uyuyor iyice daldiysa yatiriyorum salonda koltuga yer yaptim ona.gecede yine memede uyuyor ozamn besigine yatiriyorum gece bi iki sefer uyaniyor emzigi cok zora kalmadikca kendide almiyor bide ben yuzustu yatirdigim icin uykuya dalinca koyuyorum besige.direk besigine birakip uyumasini nasil saglarim bilemiyorum suan
Gunduz benimde ayni kucagimda emziriyorum o sekildr uyutuyorum suan icin baska turlu uyumuyo insallah kisa surede duzene girercnm duzenimiz ayni senimle ama gundz hc birsey yapamiyrm kollarim kopuyo artuk agridan. yemk bile yiyemiyrm son gunlerde gundz bilmiyrm nasi duzelck bu duzen.
cnm bnm pamir belki bu mutszlugunu hissedip de huzursuzlssiyr olabilir.Bizim bakici isi patladi. Kadin ilk kucagina alista oturtmaya calisti, yapmayin daha 2,5 aylik diyince de bir sey olmaz dedi beni kopardi.
Ayrica yaklasik 15 kez hem uykusuz hem sut sagarak.. yazik sanaaaaa.. dedi
35 kez de halbuki simdi memeyi versen uyur, simdi memeyi versen emer, hadi ver memeyi diyerek beni delirtti.
Kadina iki arada bir derede tost yapip yedirip siz isterseniz gidin yarin da gelmeyin diyip yolladim. Sonra pamir saatlerce durmadi. Ciyak ciyak, ne kucagimda durdu ne biberon aldi. Esim isten erken gelip mama hazirla cocuga dedi.
Dedim biberondaki sutu icmiyor baska derdi var cocugun. Sen hazirla dedi ve oglan 140 cc mamayi indirdi bir nefeste. Ben zaten butun gun aglamisim, ustune binbir zahmetle sagdigim.sutu dokunce dagildim..
Esim birak sut sagmayi, antidepresana basla, toparlan artik bu sut mevzusu cok uzadi dedi. Ben de sadece anne sutune donerim hayalleri kuruyordum ama hayaller ve hayatlar...
Cok uzgunum, mutsuzum, gucsuzum, yorgunum, caresizim...
Git bence canim ya ben hamileyken iki kere gitmistim birinde uyusturmada yapilarak dolgu yapilmisti doktorlar ona gore ayarliyolar gitmezsen daha kotu olabilir.benimde agriyo sanirim benimde gitmem gerekdisim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya
disim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya
Kiz zaten ek gidayi pek kabul etmedi ama oglan alisti bileNe beceriklisin masalah ben asla yapamam boyle seyleri beceremem keci sutu ariyorm bende baltalinin kolay yigurdunu bulamadik hala biraz hizli baslamissin sanki ben bu ay sadece tattirmayi dusunuyorm yogurt bulabilirsem tabi
bizimkininde kafası gömülüyor içine ama yandan bakıyorum nefes alıyor,banada geçen çıktığımızda aynısını dedi bir kadın acıyan gözlerle bakıp o orda nefes alamıyor şuan dediasmakilit kanguruyla ciktik dun o ara sakinlesti ama kafasi o kadar gomuluyor ki icine surekli nefes aliyor mu diye tedirgin oluyorum. Hatta bir kadin yanima gelip nefes aliyor mu diye sordu dun :)
@coolfire cnm Allahtan acil şifalar diliyorum.
sevcanf
@WishhDuygu teşekkür ederim canım bir dr gösterdim ama aklımda olsun
Kızlar Merhaba
Dün göz dr Şişli etfalde selam yekta beye gittik. Önce gözlerine damla dağıtılıp göz bebeklerinin büyümesini bekledik sonra bir takım aletlerle gözlerini kapamasi engellendibizimki ciyak ciyak aglamaktan benide heder etti. Görmede sıkıntı yok ama doğuştan kalıtsal olarak küçük bir şey olmuş olabilir çok önemli bir şey değil dedi onun için Emg çekilecek baktımda sinir ve kaslar için uyarıcı bir çeşit test
3Aralik 08:30da
Allahim tüm şifa bekleyen bebeklerimiz yardımcısı olsun inşallah
disim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?