2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bugün her uyudugunda sende uyu..hic bi işle uğraşma..yemene icmene de dikkat et..sıkıntı yapma kendine hergün öyle olcak die bisey yok..belki bugün cok uslu olcak Dünün özrü icin..

opera bakici isine uzuldum ama olsun herseyde var bir hayir.bugun pamir annesine hic zorluk cikarmicak insallah.bayilirim falan diyede aklina kotu seyler getirme o uyudugu zaman uyuyamasanda dinlen bi isle ugrasma Allah kolaylik versin insallah

Kızlar guzel dileklerinize teşekkür ederim.
opera canım ya sen kendine iyi bakki bebeginede iyi bakasin. Üzme kendini lütfen Allah yardım ediyor bak benimde kv evde ama ben hiç ona bırakmıyorum çünkü o bana alismali beni bilmeli diyorum. Seni çok iyi anlıyorum çaresiz olduğunu düşünme sen pamirin annesisin onun sana ihtiyacı var şöyle 1-2ay daha geçsin rahat edersin canım dualarim seninle

marpesa gulsennnn D _defne_ talkative_844 sagolun kizlar..
Depresyon boyle bir sey iste. Halime sukredicem; takmiycam kafama diyorum ama surekli huzunlu ve aglamakliyim.
Gececek bu gunler biliyorum, insan icindeyken dunya yikilmis da altinda kalmis gibi hissediyor fakat zaman gecince bunlara mi uzuldum diyor.
Insallah iyi bir bakici bulup biraz rahatlarim. Kocam da ise giderken sanki metresiyle bulusmaya gidiyor gibi sucluluk duyuyor beni biraktigi icin.
Neyse.. guzel gunler yakinda..

cnm duzenimiz ayni senimle ama gundz hc birsey yapamiyrm kollarim kopuyo artuk agridan. yemk bile yiyemiyrm son gunlerde gundz bilmiyrm nasi duzelck bu duzen.

disim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya

cnm bnm pamir belki bu mutszlugunu hissedip de huzursuzlssiyr olabilir.

disim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya
Git bence canim ya ben hamileyken iki kere gitmistim birinde uyusturmada yapilarak dolgu yapilmisti doktorlar ona gore ayarliyolar gitmezsen daha kotu olabilir.benimde agriyo sanirim benimde gitmem gerek

Canim gunde 4 taneye kadar parol/minoset alabilirsin. Disciye gidene kadar agrini hafifletmis olursun en azindan.

Ne beceriklisin masalah ben asla yapamam boyle seyleri beceremem keci sutu ariyorm bende baltalinin kolay yigurdunu bulamadik hala biraz hizli baslamissin sanki ben bu ay sadece tattirmayi dusunuyorm yogurt bulabilirsem tabi
Kiz zaten ek gidayi pek kabul etmedi ama oglan alisti bile

opera kanguruyu denedin mi?? Ben uyumayinca kanguruda sakinlestirip uyutuyorum. Alışacak diye korkuyorum ama napalim.. rutin kazanana kadr boyle. Arabada uyumuyo ama kanguru super oldu.

asmakilit kanguruyla ciktik dun o ara sakinlesti ama kafasi o kadar gomuluyor ki icine surekli nefes aliyor mu diye tedirgin oluyorum. Hatta bir kadin yanima gelip nefes aliyor mu diye sordu dun :)

asmakilit kanguruyla ciktik dun o ara sakinlesti ama kafasi o kadar gomuluyor ki icine surekli nefes aliyor mu diye tedirgin oluyorum. Hatta bir kadin yanima gelip nefes aliyor mu diye sordu dun :)
bizimkininde kafası gömülüyor içine ama yandan bakıyorum nefes alıyor,banada geçen çıktığımızda aynısını dedi bir kadın acıyan gözlerle bakıp o orda nefes alamıyor şuan dedi

Bel kemerini mumkun oldugunca yukarıda bağlayın. Sıkıca Sarsın beli. Ne kadar yukarı baglarsan kafa o kadar çıkıyor

çok şükür önemli birşey çıkmamış cnm allah beterinden saklasın. inşallah emgde de birşey çıkmayacak.

opera bakıcı işi kötü olmuş dicem ama zaten o bakıcıdan hayır gelmezmiş daha beter moral bozmaktan başka bişey değil. postalamakla iyi yapmışsın. ne kadar olsa anne kadar kimse ilgilenmiyor zaten. bol bol dışarı çıkar. açık havada epey sakinleşiyorlar. ben artık her gün çıkartıyorum. geçen hava güzeldi emirgan parkına götürdüm. oksijen çarptı heralde o gün 10da uyudu, 12den önce yatmayan çocuk. uyandıktan sonra çıkartırsan dışarda bakınıp yorulur, eve gelince uyur. dışarda uyuyup eve gelip uyanınca daha beter yorgunluk oluyor bizim için.

kangurudaki bebek nefes alıyo mu diyen teyzeler ağız birliği yapmış galiba. ben de her çıktığımda mutlaka biri soruyor.

benim bir arkadaşım gitmişti. dolgu yapıldı sanırım. üç-dört saat kadar emzirmemiş, önceden sağdığı sütü vermiş annesi. benim de gitmem lazım. kanal tedavisi falan çıkacak diye korkuyorum ama işe başlayıncaya kadar halletmek lazım.

Bu nefes aliyo mu diyen teyzelere, yoo almiyo deyip suratlarina ciddi sekilde bakip sonra erol taş kahkahasi atmak lazim.. hizla oradan uzaklasip, daha da kimseye ayni soruyu soramayacaktir. Bir nesli kurtaririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…