2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

asmakilit geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak. Doktordan sonra yazarsin ne dediğini.
Kızım ishal olmuş. Partikullu ve normaldi kakasi, dün akşamdan beri daha sıvı. Mukuslu biraz da. Neden olmuştur ki.. Usuttum mu acaba cocugu
Nurse harweys veriyordum iki uç gündür, o yapmış olabilir mi

Opera bir depresyon da bende. Hamileligim sikintiliydi 9 ay dışarı çıkma ,gezme,hep korku, hep tedirginlik.. Şimdi kucağımda çok şükür ama ben iyi degilim.. Şşşşşştttt sesi çıkarmaktan beynim çatlatacak. İki saat uyudum en fazla. Üzgünüm.. Çok üzgünüm bugün

asmakilit cnm gecmis olsun ayy vallaha ne oluyor bize boyle ya herkesde bir sorun Allah beterinden korusun tabi insallah kotu bisi yoktur
ya bebeleriniz dönmeye basladimi benim tembel daha donduremiyo popoyu
Benim oğlan dönüyo arada gecen ayağımda sallıyordum kendini yan tarafa attı. Koltukta uyursa etrafını yastıkla destekliyorum.

asmakilit çok geçmiş olsun..

aman ha kizlar artik tehlikeli dönem. .koltukta falan yanliz yatirmayin..dönemiyo nede olsa demeyin..ben büyük oglani düşürdüm bi kere..tosuncuk dönmüyordu hic.yatakta bırakıp icerden bisey aliim diyesiye bi bagirti koptu..yatagin ortasindan nasil oraya gelip düştü anlamadim..o yüzden daghani hic yanliz birakmiorum..Çünkü acayip vicdan azabi çekmiştim..bisey olmadi şükür ama ben kendimi yedim aklima geldikcede içim sizlio..

Bende altını değiştirdim bugün baktım sağa dönmüş nasıl yaptın diyorum baktı yüz üstü dönemeyecegim sırt üstüne tekrar döndü minik prens :)

Geldik doktordan. Incinme dedi. 3 hafta icinde gecmezse lif kopmasi var mi diye bi mr cekeriz dedi. Emzirdigim icin ilac yazamadı. Parola talim. Bol bol istirahat et dedi..tabii dedim.. neyse buna da sukur.
talkative_844 e katiliyorum. Yapamadigi seyleri bi anda bakiyorsun ki yapmis. Allah korusun dönmez dönmez donecegi tutar. Hep dikkat pür dikkat

Canim ishali doktora bir sor. Takip et bakalim ne kadar surecek..
Depresyon benim gobek adim oldu resmen, surekli aglamak istiyorum. Sonucta konusup derdimizi paylasamayacagimiz bir bebekle ve onun sorumluluguyla butun gunu geciriyoruz. Benim koca geldigi gibi alelacele yemek yiyip oglani yikayip yatiriyoruz. Ben de hemen biberonlari falan yikayip max 19:30da yatiyorum. Kocamla bile konusamiyorum yorgunluktan. Sabah 5te kalkiyoruz kosturmacayla..
Uykusuzluk zaten insani kemirip bitiriyor. Bu gunler gececek az kaldi diyorum bu sefer de yok 6 aylikken huy degistiriyorlarmis, dis cikarirken hayattan bezdiriyorlarmis.. macera yeni basliyor yani

asmakilit cok gecmis olsun canim bol bol dinlen doktorun dedigi gibi; ruzgara da doktor bakar artik

asmakilit geçmiş olsun canım. Inşallah basit bir zedelenmedir, hemen geçer.
Topiğe bir haller oldu. Kurşun mu döktürmesi ne yapsak

Ben hayatimda iki defa kursun dokturdum, ikisinde de basima bi kaza geldi (merdivenden yuvarlandim mesela).. ya beterinden sakladi ya da kursun bana yaramadi.. bi daha da cesaret edemedim.. tabii sakatlik bende de olabilir

Ben hamileyken kursun dokturmustum. Sosyete biriydi, spirituel mevzulara dalmis yabanci bir kadindi. Iyi gelmisti o zaman. Bir daha mi gitsem ne

Hayrolsun oğlan 7 de uyudu, hala uyuyor. Kurşun deyince tırstı mı naaptı? Ya da bütün gün toplasan 1 saat uyuduğu için olabilir mi?

Bizim kabus geri dondu aksam 7den beri huzursuz memede de ciyak ciyak agliyo almak istemiyo banyo yaptirdik azcik memede dalar gibi oldu hoop acti gozleri suan cin nasi uyucak bilmiyorum

Kızlar Günaydın
Dün sol göğsümun üzerinde elime bir şey carpti hafif sizlarken anladım böyle beze gibi sonra yavaş yavaş göğsüme indi nedir bilen var mı yağ bezesi veya mastit böyle mi oluyor.

Kızlar Günaydın
Dün sol göğsümun üzerinde elime bir şey carpti hafif sizlarken anladım böyle beze gibi sonra yavaş yavaş göğsüme indi nedir bilen var mı yağ bezesi veya mastit böyle mi oluyor.

Bende de uc kez oldu, elimi suremiyordum, bebegi kucagima alamiyordum. Sonra talkative_844 sogan kurunu yaptim, sicak banyo masaj derken gecti. Fakat sol gogsumden sagdakinin yarisi kadar cikiyor artik

gulsennnn bendede olmustu ayni sekilde sogan kürünü yaptim bende sutu bosaltmaya calistim ugrastiktan sonra gecti,mastit de olmustum onda ates ve asiri halsizlik oluyo grip gibi belirtileri oluyor seninki mastit degil muhtemelen sogan kürünü uygulayabilirsin.
Biz bugun tam 3 aylik olduk kontrole gittik.5650 olmusuz 60 cm olmus boyumuz.doktor dedi bu aydan 4.aya gecerken huzursuzluk emme problemleri gorulebilir normal dedi dun resmen beni delirtmisti.rota asisini bu ay olduk bide 5.ay olucaz.

Bende de uc kez oldu, elimi suremiyordum, bebegi kucagima alamiyordum. Sonra talkative_844 sogan kurunu yaptim, sicak banyo masaj derken gecti. Fakat sol gogsumden sagdakinin yarisi kadar cikiyor artik

Çok teşekkür ederim kızlar soğan kurunu deniyim hemen. Aksilikte buya kombi bozuldu eski usul su ısıtmaya döndük Sen suyu aateşe koy hesabı :) eee tek kişi çalışınca maaşı bekliyoruz.
Opera benimde sütüm sanki azaldı mama vermiyorum benim hinzir ağzına dahi sürmüyor mamayi inşallah yetiyordur.
marpesa maşallah canim bebeğine

Aman verme mamayi canim yaa.. yetmeseydi sutun ortaligi yikardi o merak etme :) her firsatta emzirmeye bak.
bizimki gunlerce aglamisti da en son sutumun yetmeme olasiligi aklima gelip mama verince susup uyumustu garibim

asmakilit çok geçmiş olsun . İnşallah geçer birkaç gün içinde .
talkative_844 Benim eşim , ufaklık 2 ay aşılarını olduğunun ertesi günü araba koltuğundan düşürdü ... Kafayı yiyecektim . Emniyet kilidini bağlamamış , düz tutmamış ve 30 cm gibi bir yükseklikten parkeye düşürmüş evde . Ben de çantamı almak için diğer odadaydım bi geldim eşimin kucağında ama ağlamaktan katılmış gibi sğlıyor kıpkırmızı söa sesi çıkmıyor . Elim ayağım titredi . Hemen hastaneye gittik , kesintisiz 4 saat kadar ağladı . Üst dudağını vurmuş yere memeyi tutamadı her denemede canı yandığı için ağladı , stresten sütüm azaldı sağamadım dudağı düzelene kadar mama verdik 2 gün . Sonunda memeyi aldı tekrar ama o ilk 24 saat kusarsa , beyninde birşey olduysa diye hiç uyumamıştım eşimse horul horul uyuduğu gibi nasılsınız diye bakmaya bile gelmemişti odaya tüm gece . Allah bir daha yaşatmasın . Şimdi hiç yalnız bırakmadığım gibi ekstra kontrol ediyorum arabasını , ana kucağını vs

Ay canım geçmiş olsun.. cok kotu oldum okurken. Sen kim bilir nasil oldun.. en buyuk korkum düşürmek.. burda bi hemsire ablamiz var. Buyuk kizi bebekken defalarca dusurmus. Gece emzirirken uyuyakalirmis koku gevşeyince bebek yuvarlanir dusermis yataktan. Masallah simdi izmirde endüstri mühendisliği okuyo. Sen kaygi etme Rabbim korumustur melegini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…