Bu bebelerin hepsi böyle durmak yok yola devam. Ben de geçen PTT ye gittim. Sıra vardı. Belgeleri doldurana kadar bastı yaygarayı sıcak ve durduğum için. Bir içeri bir dışarı yarım saatte 2 belge doldurdum. Sonra Allahtan sıranın önüne aldılar da bitti işim. Eve yürürken uyudu tabii sıpa:)Kizlar bugunumuz sukur sorunsuz gecti. Iyi dilekleriniz ise yaradi, hepinize tesekkur ederim..
Sadece kanguru gezintimiz sirasinda markete girdigimde orada kapali mekanda sicak ve hareketin azalmasi neticesinde uyanip eve kadar ciyak ciyak aglamasi disinda gayet usluydu sipam, o da nazar boncugumuz olsun :)
Canım ben dün 20lik disimi çektirdim hamilelik döneminde 3 tane dişim çürümüş dolgu yapılacak. En iyi diş macunu fırçasını kullanıyorum düzenli diş bakımımı yapıyorum ona rağmen olmuş çok üzüldüm ama elden ne gelir. Diş bakımını ihmal etme antibiyotik bile kullanılıyor gerekirse.disim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya
Dün dişçiye gittim klinikte ağladı disimin acısı bile unuttum onu sakinleştiricem diye. Eve yürüme geldik geze geze arabasında uyudu biraz dursam hemen ciyaklamaya başlıyo. Arabasında gezmeyi çok sevdi.Bu bebelerin hepsi böyle durmak yok yola devam. Ben de geçen PTT ye gittim. Sıra vardı. Belgeleri doldurana kadar bastı yaygarayı sıcak ve durduğum için. Bir içeri bir dışarı yarım saatte 2 belge doldurdum. Sonra Allahtan sıranın önüne aldılar da bitti işim. Eve yürürken uyudu tabii sıpa:)
Canım ben dün 20lik disimi çektirdim hamilelik döneminde 3 tane dişim çürümüş dolgu yapılacak. En iyi diş macunu fırçasını kullanıyorum düzenli diş bakımımı yapıyorum ona rağmen olmuş çok üzüldüm ama elden ne gelir. Diş bakımını ihmal etme antibiyotik bile kullanılıyor gerekirse.
Oyy büyük geçmiş olsun. Noluyo bize yahu forumca göze mi geldikKizLar gecen hafta banyoda kayip düştüğümü soylemis miydim?? Bir ayagim banyo teknesinde digeri yerde caaaart diye ayrildim.. pazara kadar fena değildim kasık eklemimdeki agri hafiflemisti ama pazar gunu arabadan inerken kucagimde Ruzgarla ayagima agirlik verince resmen çıtırdadi ve simdi yurumekte zorlaniyorum. Yarin ogleden sonraya ancak randevu alabildim.. bakalim.. inşallah kotu bi sey cikmaz.. zira artik Ruzgara endeksli yaşam
KizLar gecen hafta banyoda kayip düştüğümü soylemis miydim?? Bir ayagim banyo teknesinde digeri yerde caaaart diye ayrildim.. pazara kadar fena değildim kasık eklemimdeki agri hafiflemisti ama pazar gunu arabadan inerken kucagimde Ruzgarla ayagima agirlik verince resmen çıtırdadi ve simdi yurumekte zorlaniyorum. Yarin ogleden sonraya ancak randevu alabildim.. bakalim.. inşallah kotu bi sey cikmaz.. zira artik Ruzgara endeksli yaşam
Doktor bana bişey demedi iki tane anestezi iğnesi yaptı iltihaplı olduğu için anca uyuştu. İnternette araştırdım anestezinin süte bi zararı yokmuş yinede 2-3 saat bekleyenler var. Aradaki süreyi sağdığın sutle geçiştirirsin. İstersen eve gelince göğüslerini sağıp boşalt onu dök bi sonrakini emzir. Ben yapmadım eve gelince emzirdim.ne kadar emzirilmiyor cnm benim cekilcek degil dolgu olcak galiba
Gecmis olsun canim ya insallah buyuk bi problem yoktur haber et bizeKizLar gecen hafta banyoda kayip düştüğümü soylemis miydim?? Bir ayagim banyo teknesinde digeri yerde caaaart diye ayrildim.. pazara kadar fena değildim kasık eklemimdeki agri hafiflemisti ama pazar gunu arabadan inerken kucagimde Ruzgarla ayagima agirlik verince resmen çıtırdadi ve simdi yurumekte zorlaniyorum. Yarin ogleden sonraya ancak randevu alabildim.. bakalim.. inşallah kotu bi sey cikmaz.. zira artik Ruzgara endeksli yaşam
Cookk gecmis olsunKizLar gecen hafta banyoda kayip düştüğümü soylemis miydim?? Bir ayagim banyo teknesinde digeri yerde caaaart diye ayrildim.. pazara kadar fena değildim kasık eklemimdeki agri hafiflemisti ama pazar gunu arabadan inerken kucagimde Ruzgarla ayagima agirlik verince resmen çıtırdadi ve simdi yurumekte zorlaniyorum. Yarin ogleden sonraya ancak randevu alabildim.. bakalim.. inşallah kotu bi sey cikmaz.. zira artik Ruzgara endeksli yaşam
Gecmis olsun sanada canim yirmilik dişte sıkıntıdır.ben hamilelikte sıkıntı yasamistim iki dolgu yenilenmisti simdi yine var sıkıntı gitmem lazimCanım ben dün 20lik disimi çektirdim hamilelik döneminde 3 tane dişim çürümüş dolgu yapılacak. En iyi diş macunu fırçasını kullanıyorum düzenli diş bakımımı yapıyorum ona rağmen olmuş çok üzüldüm ama elden ne gelir. Diş bakımını ihmal etme antibiyotik bile kullanılıyor gerekirse.
canm gecmis olsun ins onemli bisiyoktur korma Allah korusun catlak faln olsaydi simdiye kadar duramazdn yuruyemzdin yinede dr gitmen iyi olur.Allah sifalar versinKizLar gecen hafta banyoda kayip düştüğümü soylemis miydim?? Bir ayagim banyo teknesinde digeri yerde caaaart diye ayrildim.. pazara kadar fena değildim kasık eklemimdeki agri hafiflemisti ama pazar gunu arabadan inerken kucagimde Ruzgarla ayagima agirlik verince resmen çıtırdadi ve simdi yurumekte zorlaniyorum. Yarin ogleden sonraya ancak randevu alabildim.. bakalim.. inşallah kotu bi sey cikmaz.. zira artik Ruzgara endeksli yaşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?