2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

opera çok geçmiş olsun.. Sen demistin keşke zordan baslamasa bebek bakımı.En zoru aslında bebek yapımıydı bizim için .tum sıkıntılar gececek.

Kizlar bugunumuz sukur sorunsuz gecti. Iyi dilekleriniz ise yaradi, hepinize tesekkur ederim..
Sadece kanguru gezintimiz sirasinda markete girdigimde orada kapali mekanda sicak ve hareketin azalmasi neticesinde uyanip eve kadar ciyak ciyak aglamasi disinda gayet usluydu sipam, o da nazar boncugumuz olsun :)

Bu bebelerin hepsi böyle durmak yok yola devam. Ben de geçen PTT ye gittim. Sıra vardı. Belgeleri doldurana kadar bastı yaygarayı sıcak ve durduğum için. Bir içeri bir dışarı yarım saatte 2 belge doldurdum. Sonra Allahtan sıranın önüne aldılar da bitti işim. Eve yürürken uyudu tabii sıpa:)

disim cok agriyo ya artik dayanamiyorum emzirdigim icin dr gitmek istemiyorum ama napmam gerek acaba ne kadar surerki emzirmeme döneminaya
Canım ben dün 20lik disimi çektirdim hamilelik döneminde 3 tane dişim çürümüş dolgu yapılacak. En iyi diş macunu fırçasını kullanıyorum düzenli diş bakımımı yapıyorum ona rağmen olmuş çok üzüldüm ama elden ne gelir. Diş bakımını ihmal etme antibiyotik bile kullanılıyor gerekirse.

Dün dişçiye gittim klinikte ağladı disimin acısı bile unuttum onu sakinleştiricem diye. Eve yürüme geldik geze geze arabasında uyudu biraz dursam hemen ciyaklamaya başlıyo. Arabasında gezmeyi çok sevdi.

ne kadar emzirilmiyor cnm benim cekilcek degil dolgu olcak galiba

KizLar gecen hafta banyoda kayip düştüğümü soylemis miydim?? Bir ayagim banyo teknesinde digeri yerde caaaart diye ayrildim.. pazara kadar fena değildim kasık eklemimdeki agri hafiflemisti ama pazar gunu arabadan inerken kucagimde Ruzgarla ayagima agirlik verince resmen çıtırdadi ve simdi yurumekte zorlaniyorum. Yarin ogleden sonraya ancak randevu alabildim.. bakalim.. inşallah kotu bi sey cikmaz.. zira artik Ruzgara endeksli yaşam

Oyy büyük geçmiş olsun. Noluyo bize yahu forumca göze mi geldik

Cok gecmis olsun canim yaa.. insallah basit bir zedelenmedir sadece.. hakkaten goze mi geliyoruz ne

ne kadar emzirilmiyor cnm benim cekilcek degil dolgu olcak galiba
Doktor bana bişey demedi iki tane anestezi iğnesi yaptı iltihaplı olduğu için anca uyuştu. İnternette araştırdım anestezinin süte bi zararı yokmuş yinede 2-3 saat bekleyenler var. Aradaki süreyi sağdığın sutle geçiştirirsin. İstersen eve gelince göğüslerini sağıp boşalt onu dök bi sonrakini emzir. Ben yapmadım eve gelince emzirdim.

Gecmis olsun canim ya insallah buyuk bi problem yoktur haber et bize

Cookk gecmis olsun

Sagolunkizlar.. yatakta donmek bile iskenceydi dun gece.. saat 3 bucukta randevum. Valla korkmaya baslamadim desem yalan olur. Bütün gece kurdum kafada.. kendimi değil oglani düşündüm. Hayırlısı bakalım

Gecmis olsun sanada canim yirmilik dişte sıkıntıdır.ben hamilelikte sıkıntı yasamistim iki dolgu yenilenmisti simdi yine var sıkıntı gitmem lazim

asmakilit cnm gecmis olsun ayy vallaha ne oluyor bize boyle ya herkesde bir sorun Allah beterinden korusun tabi insallah kotu bisi yoktur
ya bebeleriniz dönmeye basladimi benim tembel daha donduremiyo popoyu

canm gecmis olsun ins onemli bisiyoktur korma Allah korusun catlak faln olsaydi simdiye kadar duramazdn yuruyemzdin yinede dr gitmen iyi olur.Allah sifalar versin

Canlar sagolun.. hepimiz birbirimize oyle güzel destek olduk ki son 1 senedir. Hic yalniz kalmadik.. cok sukur..
sevcanf benimki yan yatirinca yüzüstü dönüp kolunu altindan kurtariyo.. altini acarken de alt acma yeri biraz sola eğimli bacaklari kaldirip yana dusmeye calisiyor ve tabii ki anası engelliyor. Sirt üstü yatarken henüz dönmüyor yani anlican..

Benim biciriklari yikadik simdi uyuyolar hayret dinleniyorz bizde
sevcanf benim oglan yari donuyo gibi yani baya bi zorluyo ama tam donemiyo daha ama kizda tik yok daha tembel mi bu ya oglum oturuyo bile artik zaten yatirtmiyo kendini cok fena yaa doktormz izin verdi kendi oturmak istiyosa sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…