kizlar doğum parasini alan varmi biz aldik hemde 2 sene once erken dogum yaptigim ve melek olan kizim icinde vermisler 400 aldim sabahtan beri aglamaktan heba oldum
Selam kızlarr bizler hala hastanedeyiz..zor zamanlar geçiriyoruz.. grip nedeniyle eve döndüm biraz dinlenmek amaçlı oğlum 3.kez yoğun bakıma girdi çıktı 15 gündür normal serviste yanındayım..Ameliyatımız ertelendi toparlanması ve biraz büyümesi için zor ameliyat olduğu için kaldırabilmesi açısındanmış.. solunum sıkıntısı yaşıyoruz şuan...ardı arkası kesilmedi üzücü olayların.. çok kötüyüm..hergunumuz nasıl geçecek diye düşünmekten.. yavrumun çektiği acıları gördükçe..bolbol duA istiyorum arkadaşlar..rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallh.. sorduğunuz için teşşekr ederim.. giremiyorum..kusura bakmayın..
yaa benimde elaninda saclarimiz cok dökülüyor elan8n carsafi her sabah sallıyorum ertesi gun yine sac dolu ben desen saçımi taramaya banyoya girmeye korkar oldum avuc avuc dökülüyor saclarim korkmaya basladim
Ay Can'ım aynen ya benim saçım da o kadar çok dökülüyor kiki saçım normalde çok çok az dökülürdü, şimdi banyodan sonra taradığımda senin dediğin gibi avuç avuç ne yapsak ki acaba??
Canim meme grevi diye birsey varmis ya bu aylarda sanirim bebeklerde oluyormus birde pompayla sagilan sutle bebegin cekmesi bir olmuyormusela bugün beni emmemek.icin elinden geleni yaoiyor ya sagayim dedim birinden hic cikmadi birindem 90 cc cok canim sikildi ya
Meme grevi mi??? Hay allahim ya daha neler duyuaz acaba zamane bebeleriCanim meme grevi diye birsey varmis ya bu aylarda sanirim bebeklerde oluyormus birde pompayla sagilan sutle bebegin cekmesi bir olmuyormus
Sorma bende yeni ogrendim valla arastirdim baktim gercekten varmis :) belli bi ayda memeyi reddediyolarmis etraf daha cazip geliyomus emmemek icin kendilerinden geciyolarmis hatta aylarca suren oluyomusMeme grevi mi??? Hay allahim ya daha neler duyuaz acaba zamane bebeleri
gözlerinde bisey cikmamasina sevindim.inşallah diger testtede çıkmaz.Allah sifasini versin..coolfire cnm Allahtan acil şifalar diliyorum.
sevcanf
WishhDuygu teşekkür ederim canım bir dr gösterdim ama aklımda olsun
Kızlar Merhaba
Dün göz dr Şişli etfalde selam yekta beye gittik. Önce gözlerine damla dağıtılıp göz bebeklerinin büyümesini bekledik sonra bir takım aletlerle gözlerini kapamasi engellendibizimki ciyak ciyak aglamaktan benide heder etti. Görmede sıkıntı yok ama doğuştan kalıtsal olarak küçük bir şey olmuş olabilir çok önemli bir şey değil dedi onun için Emg çekilecek baktımda sinir ve kaslar için uyarıcı bir çeşit test
3Aralik 08:30da
Allahim tüm şifa bekleyen bebeklerimiz yardımcısı olsun inşallah
Canim meme grevi diye birsey varmis ya bu aylarda sanirim bebeklerde oluyormus birde pompayla sagilan sutle bebegin cekmesi bir olmuyormus
bakiici işi kötü olmuş..ama benden sana tavsiye dört dörtlük biri hic bir zaman cikmio..büyük oglumda onca arayis görüşme sonunda buldugum bakicilardan biri ateşli çocuğa surup veemeyip nerdeyse havale geçirmesine neden olacakti diğeri benim kiz dogurdu deyip çekip gitti tam dönemin ortasında..bakmalarina gelince zaten cogu seyi gormezden geliodum..velhasil bizim istedigimiz kriterlerde yok..bazi şeyleri gormezden gelmeliyiz..simdi gelen kizda bol bol uyusun istio..hamaga yatirip sallayip duruo..biraz kucagina al falan die uyariyorum..elinde bi telefon cat cat bişey yazip duruo..ama ne yapiim o giderse yanarim..uyararak doğruyu öğretmeye çalışıyorum..Bizim bakici isi patladi. Kadin ilk kucagina alista oturtmaya calisti, yapmayin daha 2,5 aylik diyince de bir sey olmaz dedi beni kopardi.
Ayrica yaklasik 15 kez hem uykusuz hem sut sagarak.. yazik sanaaaaa.. dedi
35 kez de halbuki simdi memeyi versen uyur, simdi memeyi versen emer, hadi ver memeyi diyerek beni delirtti.
Kadina iki arada bir derede tost yapip yedirip siz isterseniz gidin yarin da gelmeyin diyip yolladim. Sonra pamir saatlerce durmadi. Ciyak ciyak, ne kucagimda durdu ne biberon aldi. Esim isten erken gelip mama hazirla cocuga dedi.
Dedim biberondaki sutu icmiyor baska derdi var cocugun. Sen hazirla dedi ve oglan 140 cc mamayi indirdi bir nefeste. Ben zaten butun gun aglamisim, ustune binbir zahmetle sagdigim.sutu dokunce dagildim..
Esim birak sut sagmayi, antidepresana basla, toparlan artik bu sut mevzusu cok uzadi dedi. Ben de sadece anne sutune donerim hayalleri kuruyordum ama hayaller ve hayatlar...
Cok uzgunum, mutsuzum, gucsuzum, yorgunum, caresizim...
bakiici işi kötü olmuş..ama benden sana tavsiye dört dörtlük biri hic bir zaman cikmio..büyük oglumda onca arayis görüşme sonunda buldugum bakicilardan biri ateşli çocuğa surup veemeyip nerdeyse havale geçirmesine neden olacakti diğeri benim kiz dogurdu deyip çekip gitti tam dönemin ortasında..bakmalarina gelince zaten cogu seyi gormezden geliodum..velhasil bizim istedigimiz kriterlerde yok..bazi şeyleri gormezden gelmeliyiz..simdi gelen kizda bol bol uyusun istio..hamaga yatirip sallayip duruo..biraz kucagina al falan die uyariyorum..elinde bi telefon cat cat bişey yazip duruo..ama ne yapiim o giderse yanarim..uyararak doğruyu öğretmeye çalışıyorum..
kendini çok yipratiyorsun.bosver sütü almiyosa mama ver..uyumak istemiyosa uyumasin..o ne yapmak istiyosa onu yap..soyle bi 5 6aylik olsunlar hersey düzene gircek biraz sabret.inan bugünleri hatirlamican bile..kendini çaresiz hissetme lütfen..o daha bi bebek..en fazla karni acikir uykusu gelir böyle düşünmeye çalış..kendini üzme hersey güzel olcak
gaz sıkıntısi olabilir mi acaba..hergün böyle mi yoksa düne has biseymiydi..Dun yaklasik 7 saat surekli agladi.. kucagimda durmuyor, ayagimda salladim, disari cikardim, her seyi denedim.. uyumamasi sorun degil ama ciyak ciyak aglayinca gercekten sinirlerim harap oluyor.
gaz sıkıntısi olabilir mi acaba..hergün böyle mi yoksa düne has biseymiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?