Rabbim yardimcin olsun ya yavrununda seninde ne kadar teselli etmeye calissakda bu imkansiz anlayabiliyorum insalah gecer bugunlerde sifa bulur yavrunSelam kızlarr bizler hala hastanedeyiz..zor zamanlar geçiriyoruz.. grip nedeniyle eve döndüm biraz dinlenmek amaçlı oğlum 3.kez yoğun bakıma girdi çıktı 15 gündür normal serviste yanındayım..Ameliyatımız ertelendi toparlanması ve biraz büyümesi için zor ameliyat olduğu için kaldırabilmesi açısındanmış.. solunum sıkıntısı yaşıyoruz şuan...ardı arkası kesilmedi üzücü olayların.. çok kötüyüm..hergunumuz nasıl geçecek diye düşünmekten.. yavrumun çektiği acıları gördükçe..bolbol duA istiyorum arkadaşlar..rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallh.. sorduğunuz için teşşekr ederim.. giremiyorum..kusura bakmayın..
Selam kızlarr bizler hala hastanedeyiz..zor zamanlar geçiriyoruz.. grip nedeniyle eve döndüm biraz dinlenmek amaçlı oğlum 3.kez yoğun bakıma girdi çıktı 15 gündür normal serviste yanındayım..Ameliyatımız ertelendi toparlanması ve biraz büyümesi için zor ameliyat olduğu için kaldırabilmesi açısındanmış.. solunum sıkıntısı yaşıyoruz şuan...ardı arkası kesilmedi üzücü olayların.. çok kötüyüm..hergunumuz nasıl geçecek diye düşünmekten.. yavrumun çektiği acıları gördükçe..bolbol duA istiyorum arkadaşlar..rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallh.. sorduğunuz için teşşekr ederim.. giremiyorum..kusura bakmayın..
senin gibi güçlü bir anne her şeyin altindan kalkar..Bugünlerde gececek inşallah.istanbuldasiniz sanirim.arada istanbula gidiyorum..denk gelirse hastaneye ziyarete gelmeyi çok isterim.Allah yardimciniz olsunSelam kızlarr bizler hala hastanedeyiz..zor zamanlar geçiriyoruz.. grip nedeniyle eve döndüm biraz dinlenmek amaçlı oğlum 3.kez yoğun bakıma girdi çıktı 15 gündür normal serviste yanındayım..Ameliyatımız ertelendi toparlanması ve biraz büyümesi için zor ameliyat olduğu için kaldırabilmesi açısındanmış.. solunum sıkıntısı yaşıyoruz şuan...ardı arkası kesilmedi üzücü olayların.. çok kötüyüm..hergunumuz nasıl geçecek diye düşünmekten.. yavrumun çektiği acıları gördükçe..bolbol duA istiyorum arkadaşlar..rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallh.. sorduğunuz için teşşekr ederim.. giremiyorum..kusura bakmayın..
Alissinlar diye ilk meyve sularindan basladim bi kac kasikla sonra gitgide artirdim ama meyve suyunu cok veremedim sonra yogurta gectim o da eksi geldi galiba pek sevmediler diye icine muz ezdim verdim oyle daha iyi yediler ama kiz cok az yiyiyor zorla yedigi icin. Tarhana verdim sebze corbasi verdim. 6 aylik olana kadar oyle bi kase yedirmicem az az baslasinlar.gucci85 sen ek gidaya baslamistin nasil gidiyo bende ama neyapicami bilemiyorm tam nasil baslicam nekadar vericem doktor yogurtla basla dedi ama bi tek yogurtmu veriyim meyve sularndan veriyosn sen nasil yaptin bi anlatsan şu garibe
Canım benim hep aklımızdasın Allah yardımcın olsun senin ve yavrun için dua ediyorum. Rabbim sana dayanma gücü kuzucuguna da şifa versin tez zamanda hastaneden saglıklı bi sekilde ayrılırsınız inşallah.Selam kızlarr bizler hala hastanedeyiz..zor zamanlar geçiriyoruz.. grip nedeniyle eve döndüm biraz dinlenmek amaçlı oğlum 3.kez yoğun bakıma girdi çıktı 15 gündür normal serviste yanındayım..Ameliyatımız ertelendi toparlanması ve biraz büyümesi için zor ameliyat olduğu için kaldırabilmesi açısındanmış.. solunum sıkıntısı yaşıyoruz şuan...ardı arkası kesilmedi üzücü olayların.. çok kötüyüm..hergunumuz nasıl geçecek diye düşünmekten.. yavrumun çektiği acıları gördükçe..bolbol duA istiyorum arkadaşlar..rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallh.. sorduğunuz için teşşekr ederim.. giremiyorum..kusura bakmayın..
35 tane nohutun üstüne ne kadar süt koydun, süzdüğün suyu döktün mü? Yoğurt mayalamayı bi türlü beceremiyorum ben yaa bi dahakine resimlerini paylasırmısın :)Yogurt mayalamak icin kimsede ev yapimi yogurt bulamadim o yuzden mayayi kendim yaptim. 2 bardak keci sutunu isittim bayagi bi parmagim fazla dayanamaicak sekilde ama kaynatmadim sonra kavanoza 35 tane nohut koydum sutu icine doktum sardim evde sicakta yogurt mayalar gibi 24 saat beklettim sonra suzgecte suzdum. Uzerinde cokelek gibi birsry kaliyor onunla yogurt mayaladim tas gibi yogurt oldu. ve de
Bir kilo pastorize sute bir yemek kasigi elma sirkesi yada bir cay bardagi yogurt attim kaynattim suyu yesilimsi oluyor ve sut kesiliyor sonra onu iyice kaynattim suzdum cokelek gibi birsey cikti , beze sardim dolaba koydum lor peyniri gibi oldu.
35 nohutun ustune 2 su bardagi bayagi bi isinmis keci sutu doktum sardim 24 saat kaloriferin orda beklettim. Suzdugum suyu doktum ama kullananlat vardir corbaya falan. Resim var telefonumda bakalim ekleyebilirsem eklicem. Sut bayagi bi sicak olacak parmagini sokunca fazla dayanmicak bir de mayayi fazla koy soylendigi gibi az koymadim yarim kilo sute ayarim cay bardagindan az fazla maya koydum iyice sar oyle beklet sicakta sabaha kadar sonra dolaba koydum35 tane nohutun üstüne ne kadar süt koydun, süzdüğün suyu döktün mü? Yoğurt mayalamayı bi türlü beceremiyorum ben yaa bi dahakine resimlerini paylasırmısın :)
Bizim oglaninda oyle yaa :) arkadan bakinca kafa yamuk bi tarafi bombeli. Dr kafasi yamuk olanlar akilli olur dedi :) korkmayin yanicnm bizimde sag taraf biraz bombeli sol taraf o tarafa yatmaktan duzelmis yatiriken saga donduruyorum ama yine istedigi pozisyona getiriyor kendini bende sorcam dr tekrar
Bizim oglaninda oyle yaa :) arkadan bakinca kafa yamuk bi tarafi bombeli. Dr kafasi yamuk olanlar akilli olur dedi :) korkmayin yani
kizlar doğum parasini alan varmi biz aldik hemde 2 sene once erken dogum yaptigim ve melek olan kizim icinde vermisler 400 aldim sabahtan beri aglamaktan heba oldum
Yogurt mayalamak icin kimsede ev yapimi yogurt bulamadim o yuzden mayayi kendim yaptim. 2 bardak keci sutunu isittim bayagi bi parmagim fazla dayanamaicak sekilde ama kaynatmadim sonra kavanoza 35 tane nohut koydum sutu icine doktum sardim evde sicakta yogurt mayalar gibi 24 saat beklettim sonra suzgecte suzdum. Uzerinde cokelek gibi birsry kaliyor onunla yogurt mayaladim tas gibi yogurt oldu. ve de
Bir kilo pastorize sute bir yemek kasigi elma sirkesi yada bir cay bardagi yogurt attim kaynattim suyu yesilimsi oluyor ve sut kesiliyor sonra onu iyice kaynattim suzdum cokelek gibi birsey cikti , beze sardim dolaba koydum lor peyniri gibi oldu.
Ne beceriklisin masalah ben asla yapamam boyle seyleri beceremem keci sutu ariyorm bende baltalinin kolay yigurdunu bulamadik hala biraz hizli baslamissin sanki ben bu ay sadece tattirmayi dusunuyorm yogurt bulabilirsem tabiYogurt mayalamak icin kimsede ev yapimi yogurt bulamadim o yuzden mayayi kendim yaptim. 2 bardak keci sutunu isittim bayagi bi parmagim fazla dayanamaicak sekilde ama kaynatmadim sonra kavanoza 35 tane nohut koydum sutu icine doktum sardim evde sicakta yogurt mayalar gibi 24 saat beklettim sonra suzgecte suzdum. Uzerinde cokelek gibi birsry kaliyor onunla yogurt mayaladim tas gibi yogurt oldu. ve de
GercektenmiBizim oglaninda oyle yaa :) arkadan bakinca kafa yamuk bi tarafi bombeli. Dr kafasi yamuk olanlar akilli olur dedi :) korkmayin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?