Valla biz aldik oyun halisi ama daha tam bilincli ilgilenmiyolar yatiriyorm biraz oynuyolar ama guzel yani yine de ise yariyor ben ev tipi anakucagi almadim koltugumuz var acilan gunduzleri orda yatiyolar uyanik olduklari ozaman konusuyorz bolca gulusmeler falan kucaga aliyorz bolca vaktimizi daha cok onlara ayiriyorz uyuduklari zaman da is yapmaya calisiyorz yuzustu bizimkilerde sevmiyo ya yatiramiyorm hep sirtustu kiz gezmek istiyo bazen o bizi yoruyo biraz ama guzel vakit geciriyorz yine dekızlar gün içinde bebişlerinizle nasıl vakit geciriyorsunuz?
bizimki ev tipi ana kucagında ve kucakta takılıyor. sırt üstü ve yüzüstü yatmayı sevmiyor. oyun halısı alsam mı hala karar veremedm. 1-2 ay max. oynar diyorlar ama bu 1-2 ayı nasıl geciricez baska türlü? daha dönemiyor da..
sürekli ana kucagında tutmak da bana saglıklı gelmiyor, bir seyleri yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Çok teşekkürler ... Hem de Nasıl bir rahatlık , daha yeni yeni adapte oluyor evdeki bebişin varlığına ...Off okurken elim ayağım titredi cnm büyük geçmiş olsun.. Bu babaların rahatlığı da bitiriyo beni
Iste bizimkiler
Çok teşekkürler ... Hem de Nasıl bir rahatlık , daha yeni yeni adapte oluyor evdeki bebişin varlığına ...
Kahvaltı yaparken ve yemek yerken ben ev tipi ana kucağına koyuyorum , oyalanıyor bir süre en azından yemek yiyebiliyorum . Oyun halısı bizde de var , gün içinde toplasan 2 saat kadar oynuyor ama en fazla 20 dk da sıkılıyor . Genelde kucakta .. Aynaları çok seviyor boy aynasının karşısına geçip epey oyalanıyoruz , evin diğer odalarını geziyoruz nesneleri tutmaya çalışıyor ama hep kucakta .gezdirmekten belim boynum ağrıyor .. Yüzüstü de yatıyor ama sırtüstü yatmayı daha çok seviyor.kızlar gün içinde bebişlerinizle nasıl vakit geciriyorsunuz?
bizimki ev tipi ana kucagında ve kucakta takılıyor. sırt üstü ve yüzüstü yatmayı sevmiyor. oyun halısı alsam mı hala karar veremedm. 1-2 ay max. oynar diyorlar ama bu 1-2 ayı nasıl geciricez baska türlü? daha dönemiyor da..
sürekli ana kucagında tutmak da bana saglıklı gelmiyor, bir seyleri yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Evet canım , oturma odasında yatıyor . Aşırı horladığı için Kemal'i uyandırdı bir iki sefer sıçradı çocuk , ondan beri ayrı odada ams işine geldi tabi hiiiiç gelip bakmak yok bu kadın napıyor bütün gece iyiler mi diye . Play station oynuyor , tv izliyor yatıyor ben 10 da odadan çıkıyorum çünkü . O saatten sonra kahvaltı hazırlamak için ben çocuğa bak diyene kadar yüzünü gören cennetlikBen de seni uzmeyim diye sormak istemedim ama diger odada mi yatiyor esin? Ise gidicem uyumam lazim triplerinde mi?
Yuzumuzu sakliyoruz simdilikMasallah cok tatlilar diycem ama yuzlerini goremedim. Hatta eyvah toplar kapatmis yuzlerini diye korktum ilk baktigimda
Kahvaltı yaparken ve yemek yerken ben ev tipi ana kucağına koyuyorum , oyalanıyor bir süre en azından yemek yiyebiliyorum . Oyun halısı bizde de var , gün içinde toplasan 2 saat kadar oynuyor ama en fazla 20 dk da sıkılıyor . Genelde kucakta .. Aynaları çok seviyor boy aynasının karşısına geçip epey oyalanıyoruz , evin diğer odalarını geziyoruz nesneleri tutmaya çalışıyor ama hep kucakta .gezdirmekten belim boynum ağrıyor .. Yüzüstü de yatıyor ama sırtüstü yatmayı daha çok seviyor.
Bir şey sorucam aklımdayken biberon temizliğini Nasıl yapıyorsun ? Ben 15 dk kaynatıyorum , emziğini de .
Sabah uyandiginda bi karnini doyuruyorum snra mutfakta ana kucagina koyuyorum ben ev tipi almamistim kuzenim vermisti kahvalti hazirliyorum konusa konusa orda oyalaniyor biraz bende yiyorum biseyler sonra biraz evi dolasiyoruz ayna karsisinda flan mizirdanmaya basladi mi uyutuyorum biraz gunduzleri genelde kucagimda uyuyo bi saat falan uyuyo snra kalkinca yine sarkilar konusmalar evde gezmeler yatirip oyuncak falan gosteriyorum snra tekrar uyku.gunduzleri kucagim disinda uyursa salonda koltukta yatak yaptim ona oraya yatiriyorum o esnada aksam yemek icin bisyler hazirliyorum ama tabi sansliysam koltukta uyuo yoksa uyaninca yine mutfakta ana kucagina koyup yemegi oyle yapmaya calisiyorum bazi gunler yemek yapamadigimda oluyo :) aksam yedi bucuk gibi falan babasi gelince hoop ona veriyorum sofra hazirla topla cay fasli derken benimde uykum geliyo zaten elizide alip uyumaya bi saat fln uyumak icin ugrastiriyo.dun bi arkadasa gittin aralarinda bi hafta var elizle oyun halisi vardi koydum oraya elizide biraZ oyalandi tam ilgilenmiyo ama gun icinde oyalanmasi icin guzel gibi geldi bana alabilirim sanirimkızlar gün içinde bebişlerinizle nasıl vakit geciriyorsunuz?
Ben de oyun halısı almadım. Tiny love 3in1 aldım bi ton para verip ama onu da çok verimli kullanamıyoruz. Yine de 15-20 dak oyalanıyo keyfi yerindeyken. Onun dışında bol bol konuşuyorum, jümnastik yaptırıyorum. Her gün mutlaka açık havaya çıkartıyorum, sahile ya da koruya hiç olmadı site içinde. Kucak istediği zaman da evde turlayarak konuşuyorum ayna karşısında konuşuyoruz. Bir de kendi yatağında dönencesi var onda epey oyalanıyo. D&R dan ilk oyun kartları almıştım dönenceye onalrı astım doğduğundan beri acayip ilgisini çekiyor. Sürekli değiştiriyorumkızlar gün içinde bebişlerinizle nasıl vakit geciriyorsunuz?
Ya niye bombos geciriyo gunlerini diyosun :) zaten yapabilceklerimiz kisitli anca konusuyoruz suan.bizde disari ciktigimizda oyle ufak bi yuruyus yapiyoruz kanguruylaDonence de almadim ben otizmi tetikliyor diye okudum. Yavrun bombos geciriyor gunlerini, ben konusuyorum hep.
asmakilit ogle uykusu ne kadar uyuyor ruzgar?
Bizim 1,5 saat uyanik 30 dk uyku civari bir rutinimiz var gun icinde..
Oyun karti falan mi alsam? Hic disari cikmiyoruz ki, anca mahallede kanguruyla dolasiyoruz
Ya niye bombos geciriyo gunlerini diyosun :) zaten yapabilceklerimiz kisitli anca konusuyoruz suan.bizde disari ciktigimizda oyle ufak bi yuruyus yapiyoruz kanguruyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?