Amin Canım benim , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun . İnşallah birşey olmamıştır , o korku bana yetti ... Ben de uyuyakalırsam diye tırsmıyor değilim emzirirken ...Ay canım geçmiş olsun.. cok kotu oldum okurken. Sen kim bilir nasil oldun.. en buyuk korkum düşürmek.. burda bi hemsire ablamiz var. Buyuk kizi bebekken defalarca dusurmus. Gece emzirirken uyuyakalirmis koku gevşeyince bebek yuvarlanir dusermis yataktan. Masallah simdi izmirde endüstri mühendisliği okuyo. Sen kaygi etme Rabbim korumustur melegini..
Sağol tatlım , amin ...tralleria çok geçmiş olsun. Tekrarini yasatmasin Allah.. Çok şükür iyiymis
Benimki de hirliyo.. sanki genzinde tıkanıklık var gibi. Ben de sümüktür deyip sondajliyordun oglani resmen. Demek oluyormus.. normaalll..tralleria çok geçmiş olsun..hersey bi anlık oluyo..ne olduğunu anlamiosun bazen..çok dikkatli olmaliyiz..yani bizimde tek kazamiz yataktan düşme degil tabi..en agiri pipisi klozete sıkışmisti..gece tuvalete kaldirdigimda cisini yaparken kapak birden düştü üstüne. ..zaten ben kanı görünce aglamaya basladim..yavrum kendi acisini birakip ağlama anne bak gecti deyisi kulagimdan gitmio..cocugu Hadım ediyodum Allah korusun..ürolog cok ucuz atlatmissiniz dedi..tabiki bilerek yapmadim ama bazi şeylerin onlemleri onceden alınmalı..klozet kapagini yavas kapananlardan yaptırın simdiden söyleyim..
I imgednz hırıltı bizdede oluyo..dr normal demesedegripli kisilerle temas kuruyosa falan gibi biseyler dedi
.bide alerjik olabilir bazi seylere dikkat edin dedi..ama 1 aydir nerdeyse var
.geceli gündüzlü hemde
baska hirlayan var mi
Ben yedim. Bayramda ciger şiş yedim.. besmele çek ye.. bi sey olmaz.. hic duymadim ben cigerden zehirlenenasmakilit oluyormuş. Ben genzinde et falan mi dedim ısrarla.. Olmaz bu kadarcik vebeklerde Yok normal bu sesler dedi.. Bizimki ağlayınca ve uykuya dalarken hirliyor:)
Kimse ciğer yemedi mi yahu.. Hamilelikten beri aklimda.
şimdi hatırladım banada bayramda kokmustur diye zorla yedirmislerdi..ben pek sevmemde..ama bitane attim agzima..asmakilit oluyormuş. Ben genzinde et falan mi dedim ısrarla.. Olmaz bu kadarcik vebeklerde Yok normal bu sesler dedi.. Bizimki ağlayınca ve uykuya dalarken hirliyor:)
Bizimde oluyor yesil kaka neredeyse hergun canim.doktor bizede normal dedi,bagirsaklarla ilgili birseyler anlatti ama usumekle alakasi yok.fazla emip tam sindirilmeyince oluyor sanirimSağolun kızlarmarpesa opera talkative_844 ... Allah korusun kuzucukları
Hırıltı bizde de gece oluyor , serum fizyolojik damlatıyorum ben de , kontrolümüz haftaya cuma sorucam ben de . Rota aşısının da ikinci dozu olacak . İlkinde 3 gün kadar ishal olmuştu sırtına çıkmıştı hep . Bakalım şimdi de olacak mı ..
Arada yeşil kaka oluyor sizlerde de var mı ? Çok emmekten ya da üşütmekten olurmuş , bizim de haftada en az 7-8 kere oluyor . Endişelenme diyor doktorumuz ama sorayım size de dedim
Gecmis olsun oncelikle bizim kakalarimiz hep yesil doktormz sorun degil normal dediSağolun kızlarmarpesa opera talkative_844 ... Allah korusun kuzucukları
Hırıltı bizde de gece oluyor , serum fizyolojik damlatıyorum ben de , kontrolümüz haftaya cuma sorucam ben de . Rota aşısının da ikinci dozu olacak . İlkinde 3 gün kadar ishal olmuştu sırtına çıkmıştı hep . Bakalım şimdi de olacak mı ..
Arada yeşil kaka oluyor sizlerde de var mı ? Çok emmekten ya da üşütmekten olurmuş , bizim de haftada en az 7-8 kere oluyor . Endişelenme diyor doktorumuz ama sorayım size de dedim
Off okurken elim ayağım titredi cnm büyük geçmiş olsun.. Bu babaların rahatlığı da bitiriyo beniasmakilit çok geçmiş olsun . İnşallah geçer birkaç gün içinde .
talkative_844 Benim eşim , ufaklık 2 ay aşılarını olduğunun ertesi günü araba koltuğundan düşürdü ... Kafayı yiyecektim . Emniyet kilidini bağlamamış , düz tutmamış ve 30 cm gibi bir yükseklikten parkeye düşürmüş evde . Ben de çantamı almak için diğer odadaydım bi geldim eşimin kucağında ama ağlamaktan katılmış gibi sğlıyor kıpkırmızı söa sesi çıkmıyor . Elim ayağım titredi . Hemen hastaneye gittik , kesintisiz 4 saat kadar ağladı . Üst dudağını vurmuş yere memeyi tutamadı her denemede canı yandığı için ağladı , stresten sütüm azaldı sağamadım dudağı düzelene kadar mama verdik 2 gün . Sonunda memeyi aldı tekrar ama o ilk 24 saat kusarsa , beyninde birşey olduysa diye hiç uyumamıştım eşimse horul horul uyuduğu gibi nasılsınız diye bakmaya bile gelmemişti odaya tüm gece . Allah bir daha yaşatmasın . Şimdi hiç yalnız bırakmadığım gibi ekstra kontrol ediyorum arabasını , ana kucağını vs
Cnm ben çok yedim ciğer çok da severim:) olsa da yesekasmakilit oluyormuş. Ben genzinde et falan mi dedim ısrarla.. Olmaz bu kadarcik vebeklerde Yok normal bu sesler dedi.. Bizimki ağlayınca ve uykuya dalarken hirliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?