2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Dr'la diyalogumuz:
Gece uyumuyor. Dün sekiz saat ağladı
-normaall
Yatarken kamyoncu gibi sesler çıkarıyor. Hırıltı falan
_normalll
Kakasi da biraz yumuşak sanki
-normalll

İkinci ay aşılarını olduk bugün. Henüz ateşi yok.. Yarım saatte bir bakıyorum. Üstünü de ince tutmaya calisiyorum. Sizlerde ateş olmuş muydu? Gece boyunca kontrol edilecek değil mi?
Onereceginiz bir şey var mi bunlar dışında arkadaslar
Ya bi de en alakasız sorum: arnavut ciğeri yiyen var mi emzirenlerden. Nette süte geçip bebeği zehirliyo yazmışlar. Doktora sordum yüzüme uzun uzun baktı. Sizden duydum dedi. Bu sefer onun repliğini ben yapıştırdı normalll diye
siz daha çok yardımcı oluyorsunuz sagolun

Amin Canım benim , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun . İnşallah birşey olmamıştır , o korku bana yetti ... Ben de uyuyakalırsam diye tırsmıyor değilim emzirirken ...

tralleria çok geçmiş olsun. Tekrarini yasatmasin Allah.. Çok şükür iyiymis
Sağol tatlım , amin ...

Ateş olmaz inşallah sizde de bizde biraz yükselir gibi olmuştu ama 37 yi geçmedi , calpol vermiştim ben . Tüm gece boyunca da kontrol etmiştim tabi . Yükselecek olursa eklem yerlerine suyla ıslattığın nemli bezle kompres de yapabilirsin soyup , o da hemen düşürüyor Ateşi , baktım düşmüyor ya calpol ya da fitil ver doktorumuz öyle demişti .

tralleria cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin bende dusurmekten cok korkuyorum
I imgednz ikinci ay asilari yapildiginda hemsire calpol ver demisti ben atesi cikmadan vermistim sabah ve aksam cok sukur ates olmadi sendede sıkıntı olmaz insallah.benim kizda hic uyumazdi gunduz gece saatlerce uyumazdi snra bugun tam uc aylik artik daha iyi.gaz ilaci nurse harveys kullanmaya basladim yirmi gundur onla mi alakali uyku uyumaya baslamasi bilmiyorum

tralleria çok geçmiş olsun..hersey bi anlık oluyo..ne olduğunu anlamiosun bazen..çok dikkatli olmaliyiz..yani bizimde tek kazamiz yataktan düşme degil tabi..en agiri pipisi klozete sıkışmisti..gece tuvalete kaldirdigimda cisini yaparken kapak birden düştü üstüne. ..zaten ben kanı görünce aglamaya basladim..yavrum kendi acisini birakip ağlama anne bak gecti deyisi kulagimdan gitmio..cocugu Hadım ediyodum Allah korusun..ürolog cok ucuz atlatmissiniz dedi..tabiki bilerek yapmadim ama bazi şeylerin onlemleri onceden alınmalı..klozet kapagini yavas kapananlardan yaptırın simdiden söyleyim..
I imgednz hırıltı bizdede oluyo..dr normal demesede gripli kisilerle temas kuruyosa falan gibi biseyler dedi
.bide alerjik olabilir bazi seylere dikkat edin dedi..ama 1 aydir nerdeyse var
.geceli gündüzlü hemde

baska hirlayan var mi

talkative_844 ciğerleri dinledi o sesler cigerden geçmedikçe normal dedi.. Burun delikleri guccuk oluyormuş minnaklarin ciğerleri buyuyormus özellikle gece yatarken hırıltı olur. Cigerden olmasın yeterki dedi.
marpesa üçüncü ayı bekliyorum ben de .. Su an tek tesellim o..senin adına da çok sevindim. Hepimiz Yorulduk çünkü.. Yakında tadını çıkarırız dimi kuzularin

Benimki de hirliyo.. sanki genzinde tıkanıklık var gibi. Ben de sümüktür deyip sondajliyordun oglani resmen. Demek oluyormus.. normaalll..

asmakilit oluyormuş. Ben genzinde et falan mi dedim ısrarla.. Olmaz bu kadarcik vebeklerde Yok normal bu sesler dedi.. Bizimki ağlayınca ve uykuya dalarken hirliyor:)
Kimse ciğer yemedi mi yahu.. Hamilelikten beri aklimda.

asmakilit oluyormuş. Ben genzinde et falan mi dedim ısrarla.. Olmaz bu kadarcik vebeklerde Yok normal bu sesler dedi.. Bizimki ağlayınca ve uykuya dalarken hirliyor:)
Ben yedim. Bayramda ciger şiş yedim.. besmele çek ye.. bi sey olmaz.. hic duymadim ben cigerden zehirlenen

şimdi hatırladım banada bayramda kokmustur diye zorla yedirmislerdi..ben pek sevmemde..ama bitane attim agzima..

Sağolun kızlar marpesa opera talkative_844 ... Allah korusun kuzucukları

Hırıltı bizde de gece oluyor , serum fizyolojik damlatıyorum ben de , kontrolümüz haftaya cuma sorucam ben de . Rota aşısının da ikinci dozu olacak . İlkinde 3 gün kadar ishal olmuştu sırtına çıkmıştı hep . Bakalım şimdi de olacak mı ..

Arada yeşil kaka oluyor sizlerde de var mı ? Çok emmekten ya da üşütmekten olurmuş , bizim de haftada en az 7-8 kere oluyor . Endişelenme diyor doktorumuz ama sorayım size de dedim

Bizimde oluyor yesil kaka neredeyse hergun canim.doktor bizede normal dedi,bagirsaklarla ilgili birseyler anlatti ama usumekle alakasi yok.fazla emip tam sindirilmeyince oluyor sanirim

Gecmis olsun oncelikle bizim kakalarimiz hep yesil doktormz sorun degil normal dedi

Off okurken elim ayağım titredi cnm büyük geçmiş olsun.. Bu babaların rahatlığı da bitiriyo beni

Cnm ben çok yedim ciğer çok da severim:) olsa da yesek bol bol a ve d vitamini ne zehirlemesi

Kızlar kaka konusu açılmışken sormadan edemicem. Bizimkinin kaka renginde birşey yok ama ara ara mukuslu oluyor. Yani mukus dediğimiz sümüksü yapıysa eğer. Ben hiç önemsemedim ama doğru mu yapıyorum kafama takıldı şimdi? Sizinkilerde oluyor mu? Doktora da sormak aklıma gelmedi, artık ay başında 4. Ay kontrolünde sorarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…