cnm o jeller pek ise yaramio..büyük ogluma almıştım ama pek bi faydasini görmedim..benimkide ayni senin dedigin gibi ama dün dr hic dişi çıkacak gibi görünmüyo dedi..büyüğünki 11.ayda çıktı. .muhtemelen buda öyle olur dedi dr.Bugün eczaneden diş kaşinmasi için krem aldım eczacı uyuşturur o bölgeyi rahatlatır dedi ama yinede küçük parmagımı var gücüyle ısırmaya çalışıyor.
Calgel di ismi gerçektende işe yaramadı hala parmaklarımdasn alıyo hırsını. Diş kaşıyıcı alsam mı acaba??cnm o jeller pek ise yaramio..büyük ogluma almıştım ama pek bi faydasini görmedim..benimkide ayni senin dedigin gibi ama dün dr hic dişi çıkacak gibi görünmüyo dedi..büyüğünki 11.ayda çıktı. .muhtemelen buda öyle olur dedi dr.
Canim bana ozelden numarani ve ismini yazabilirsin gruba ekliyimUzun süredir takip edemiyordum. Son sayfaları okuyabildim sadece. Çok uykusuz bir kızım var sağolsun. Beni biraz zorluyor. Whatsap grubuna beni de eklerseniz sevinirim kızlar.
Ben de yazdım özeldenTamamdir,bu sekilde toplayalim ozaman snrada olusturalim grubu
Canım hangi demir ilacını yazdı? Bize de sağlık ocağından verdiler ama ben henüz kendi doktorumuza gidemediğimiz için vermedim.bizde 4.ay kontrolümüzü olduk .ordan saglik ocağında aşılarimizi olduk..kilomuz boyumuz iyi maşallah..hirlama icin burnuna bi krem verdi birde damla..artik sinirimi bozmaya başladı bu hirlama..ek gidaya gecioruz..2 3 kaşık cay kasigiyla başlayıp yarim cay bardagina kadar cikicaz meyve sularinda..birde bir kahve fincani taze yoğurt..obur ay corbalardan konuscaz dedi..demir ilaci yazdi..saglik ocaginin verdikleri daha cok kabizlik yapio dedi..iste böyle darısı 5.aya...
ferrum housman verdi cnm.daha az kabiz yapar saglik ocagindakine göre dedjCanım hangi demir ilacını yazdı? Bize de sağlık ocağından verdiler ama ben henüz kendi doktorumuza gidemediğimiz için vermedim.
Sen de katilsana bizee vatzaptan..Tası tarağı bıraksaydınız bari :)))))))))))))
Arada iyi haberlerinizi verin e mi, gelişmelerinizden, tecrübelerinizden ben bile sebepleniyordum bilgi birikimime faydalı oluyordu
Tası tarağı bıraksaydınız bari :)))))))))))))
Arada iyi haberlerinizi verin e mi, gelişmelerinizden, tecrübelerinizden ben bile sebepleniyordum bilgi birikimime faydalı oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?