2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bugün eczaneden diş kaşinmasi için krem aldım eczacı uyuşturur o bölgeyi rahatlatır dedi ama yinede küçük parmagımı var gücüyle ısırmaya çalışıyor.
cnm o jeller pek ise yaramio..büyük ogluma almıştım ama pek bi faydasini görmedim..benimkide ayni senin dedigin gibi ama dün dr hic dişi çıkacak gibi görünmüyo dedi..büyüğünki 11.ayda çıktı. .muhtemelen buda öyle olur dedi dr.

marpesa yazdım numarami.. Beni de eklemissin canim çok sagol
G gelartikannecim aklimdaydin. Sen de güvenç beyin hastasiydin.. Ben ilk hamilelik haberimi burada paylaşmış, kanama olunca ilk burada sakinlesmistim. Kendileri hatırlamaz ama tralleria opera Lulinda çok kötü animdayken korkma iyi olacak bebek..kanama olabiliyor demislerdi. İnsan bir teselliye nasıl sığınıyor o anlarda ben bilirim.. G gelartikannecim sen 15 20gun önce doguracaktin hesapta. Benim kuzu erken gelince sıra değişti evet.. O günlerde de talkative_844 rahatlattı.. Yani her bir derdimde birinizin bir sözü, desteği ile güçlü hissettim.. O yüzden ekim annesi olacakken eylulde doğmasına çok seviniyorum kızımın. İyi ki varsiniz hepiniz.. Kuzulariniz da sağlıkla var olsun hep..
Grup harika oldu dusunene uğraşıp ekleyene çok tesekkur ederim.

Uzun süredir takip edemiyordum. Son sayfaları okuyabildim sadece. Çok uykusuz bir kızım var sağolsun. Beni biraz zorluyor. Whatsap grubuna beni de eklerseniz sevinirim kızlar.

Watsap iyi olduda tlf şarjı çabuk bitiyo keşke tablete de yüklenebilse. Bu arada süt pompasıyla mesaim devam ediyo

Calgel di ismi gerçektende işe yaramadı hala parmaklarımdasn alıyo hırsını. Diş kaşıyıcı alsam mı acaba??
Oğluşumun kakası koyu yeşil ama çok sulu annem ishal sanmış bazende sarı oluyo ama o da çok sulu acasba ishalde benmi anlamıyorum. Hep aynı kıvamda yapıyo.

Canım hangi demir ilacını yazdı? Bize de sağlık ocağından verdiler ama ben henüz kendi doktorumuza gidemediğimiz için vermedim.

Tası tarağı bıraksaydınız bari :)))))))))))))
Arada iyi haberlerinizi verin e mi, gelişmelerinizden, tecrübelerinizden ben bile sebepleniyordum bilgi birikimime faydalı oluyordu

Tası tarağı bıraksaydınız bari :)))))))))))))
Arada iyi haberlerinizi verin e mi, gelişmelerinizden, tecrübelerinizden ben bile sebepleniyordum bilgi birikimime faydalı oluyordu

bizim telefonlar arı gibi çalışıyor valla, günde 2000 mesajdan fazla oluyor whatsappda. takip edicem diye şaşı oldum
burası iki gün bakıma girince nasıl bir boşluğa düştüysek artık

coolfire senden haber almak icin giriyoruz her gun. Bizi habersiz birakma.
Kalbimiz sizinle canim..

Tesekkur ederim cnm...hala yoğun bakımda oğlum solunum sıkıntısı devam ediyor ama kötüye giden bisi yok sukur ama onu orda bırakıp eve gelmek berbat bi durum... Ne zaman geçecek bu günler hergun ağlıyorum yalvarıyorum allahima... Bunada sukur be diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…