• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sormadan zaten bırakmam da.. benim haftamda en çok kilo alan bir @asmakilit var bir ben varım :kk77:

yok yok ben de 3,5-4 kg aldım başından beri. O kadar çok ilaç kullandık ki ben normal karşılıyorum. 12. haftaya kadar zaten estrofemler progestanlar şişirdikçe şişirdi. buna şükür yani. Bu arada LCW mağazalarından bi tane hamile pantolonu aldım ama çok fazla çeşit göremedim. Büyük Beşiktaş çarşısında üst katta sadece hamile giyim satan bir mağaza var. tavsiye ederim çok şık ve güzel ve rahat şeyler var...

yok yok ben de 3,5-4 kg aldım başından beri. O kadar çok ilaç kullandık ki ben normal karşılıyorum. 12. haftaya kadar zaten estrofemler progestanlar şişirdikçe şişirdi. buna şükür yani. Bu arada LCW mağazalarından bi tane hamile pantolonu aldım ama çok fazla çeşit göremedim. Büyük Beşiktaş çarşısında üst katta sadece hamile giyim satan bir mağaza var. tavsiye ederim çok şık ve güzel ve rahat şeyler var...

Motherland değil mi?? Ben ordan kumaş pantolon aldım gecen haftasonu :21:
Lulinda Lulinda erkenci gördüm seni bu sabah :KK9:

<günaydın güzel anne adayları..
sizlere bir sorum olacak, benim yumurtalar sadece soldan toplanmıştı..ve halaa zaman zman çok ağrım oluyor solda sanki yumurta toplama işlemi yapılmış yine gibi..sizlerde de oluyor mu bıçak saplanır gibi özellikle kusarken ve hapşururuken ..:KK51:

Günaydın dünya güzeli anne adayları :)
Ben 53.5 kg la hamile kaldım ilaçlar yüzünden çok kilo almıştım benim boyunda biraz kısa ya kilo hiç yakışmıyor. Mide bulantılarıyla kilo vemiştim şimdi almaya başladım 52.5 kg olmuşum.
Lcw nın mağazasında çeşit bulamadım internetten almaya da cesaret edememiştim hangi beden alacağımı bilemedim saolun fikirlerinizi için.
Anakarada hamile giyim mağazası önerisi olan var mı?

Bende 12 haftaya kadar cirinone jel ve coraspin kullandım jeli bıraktım ama doktorum 8. Aya kadar coraspine devam dedi. 13. Haftada demir vitamini ve elevit (multivitamin) verdi. Elevit çok kilo aldırdığı için fazla kullanma dedi.
Siz şuanda hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
canım sende pıhtılasma var mi?coraspir kullanıyorsun?

[QUOTE="antalya2011, canim bendde aynı kararı verırdım zira ben 38 yaşındayım bebeğimin yanında onun ömrü boyunca kalamıycam benden sonra ne yapar kimin yanına sıgar düşünceleri beni yiyip bitirirdi.onunla çok ilgilenirdim biliyorum ona hertürlü aktiviteyi yapmasına yardım ederdim mutlu olması için ama benden sonra ona kim destek olur sorusu beni yer bitirir. ben böyleyim.
ama çok iyi düşün drlarla görüş belki diğer drlar daha olumlu olur
bu arada bebeğin ense kalınlığı, burun yapısı el parmmak ve uzuvlarının gelişmesine de baktır onlarda bir sonuç verebiliyor benim dr onlara baktı ve ikili teste gerek görmedi sonuç hakkında bilgi ver merak ediyoruz allah sabır versın canım

Ohooooo ben 4 haftadir falan hamile pantolonu ve tayti giyiyorum.. 2 kg aldigim halimle bile kiyafetlerim olmuyordu, gaz sorunumla birlikte koca bir gobegim var..
su an 17. Haftadaykm 3,5 kg aldim acaba elevite ara mi versem o_O
Ben bu elevitin gereksiz şişirdiğini duydum gun aşırı içiyorum hiç içmeyen arkadasım da var onun doktoru dengeli beslen demiş..

Kedilerinefendisi birsey sorcam transfer den sonra sende pregnyl igne kullandinmi? Günde 10 mm. Pozitif cikartiyormus idrar testini öyle diyorlar.
Seni ekledim canım..
ben de kullandım arkadasım da kullandı arkadasım idrar testi yaptı 7.gun sanırım çıktı doktor ilaçtandır demişti saglık ocagındaki ama hamile şu an 10hafta oldu..
erken tutunmuşsa çıkar tabi bugun kaçıncı gunun

Selam hanımlar..
Nasl gidiyor hamilelik?
Cinsiyetleri öğrendiniz mi ?
Alışverişe başladınız mı daha doğrusu :)

Seni ekledim canım..
ben de kullandım arkadasım da kullandı arkadasım idrar testi yaptı 7.gun sanırım çıktı doktor ilaçtandır demişti saglık ocagındaki ama hamile şu an 10hafta oldu..
erken tutunmuşsa çıkar tabi bugun kaçıncı gunun
Gecen hafta pazartesi yani 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Yani 8. Gün oluyo galiba. Kayinvalidem 80. Yil saglikocaginda hemşire yarin orda kan verim diyorum. Ama sonucunu aksam 5 de cikacak diyor .

Gecen hafta pazartesi yani 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Yani 8. Gün oluyo galiba. Kayinvalidem 80. Yil saglikocaginda hemşire yarin orda kan verim diyorum. Ama sonucunu aksam 5 de cikacak diyor .
Bence de kan ver rahatla ki bence hamilesindir embriyoların kaliteliyse tutunmuştur mutlaka..

Transferin 10. Günü kanda öğrendim ben..
Ama bi iki gün öncesinde de idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı..
Kanda çıkar yaptırırsan

Back
X