Lulinda
patik çok güzel olmuş, eline sağlık:)
@asmakilit gecmis olsun.
gulsennnn
konu hakkında bilgim yok ama bir iki Dr a danışmalarında fayda var, geçici birşey anladığım kadarıyla üzme kendini.
Biz Pazartesi günü Dr daydık, 230 gr olmuşuz, ( sanayağ paketi kadar:) bu ay bende çok hızlı kilo almışım 3 kilo kadar

çok canım sıkıldı zaten fazla kilo ile başlamıştım. Beyaz ekmek, pirinç, makRna ve en önemlisi benim için portakal yasak

neyse 2 gündür dikkat ediyorum ama bu seferde baş ağrısı başladı bende açlıktan:)) abartmayalım aç kalmıyorum ama baş ağrısı fena..
7 Nisan da Prof Recep hAs dan randevu aldık, detaylı ult için hayırlısı. Bu arada bende eleviti kestim, Demir ve kalsiyuma başladık.
Bende bitsin istiyorum bu kadar dört göz beklediğim hamilelik süreci, gece göğüslerimin ağrısına uyanıyorum, vücudum ağırlaştı, hemen yoruluyorum, sürekli açım, saçlarımı boyamak istiyorum, bitmeyen burun tıkanıklığı sonucu gece yatınca öksürükten uyuyamıyorum

( montunum önü zor kapanıyor:)) tamam söylenmeyi kesiyorum ve pıtırcığımın ve buradaki arkadaşlarının sağlıkla gelmesini diliyorum.
Sevgiler:))