Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam sekerler ya bisi sorcam sadece bizmiyiz bilemedigimden simdi benim bu bu kizce bazen gum gum icimi patlatiyor bazi gunlerse sadece pit pit nirmalmidir acep
Sanirim kizlar biraz narin oluyo benim sagimdaki oglum resmen tepikliyo yani ayy diye tepki veriyorm bazen karnim gibek atiyo yani ama soldaki %90 kiz demisti doktr hala kesin degil ama ben diyorm kesin kiz o daha narin tepikler atiyo kibarcikselam sekerler ya bisi sorcam sadece bizmiyiz bilemedigimden simdi benim bu bu kizce bazen gum gum icimi patlatiyor bazi gunlerse sadece pit pit nirmalmidir acep
Ödem o ödem, geçer:)yaaaaa ağlamak istiyorum
gecen haftaya kadar +5,5 kg daydım.
şimdi +7,5 kg dayım.. 4 gün tatile gittim 2 kg almış olamam di mi????
nayıııırrrr noollaaamaaaazzzzz![]()
slm kizlar...ayrıntılı dan geldik..çok sukur iyiyiz..sana benzio dedi uzmanimizmasallah önde gidioz dedi...700 gr dedi ama bana biraz fazla geldi sanki. .beyindeki yapiyi unut sen dedi..ama takip etcez dedi...tam yüzünü incelerken benim oglus agzini ayira ayira esnemezmi..o kadar duygulandimki anlatamam..cok tatliydi..keşke o ani kaydedebilseydik.. sıkıntı gözükmüyor dedi..o gazla hastaneden cikinca bende gittim kendime bir sürü cici aldim..bu hafta teog sinavlarindan tatilim..pzt siye kadar yatcam
![]()
Teşekkür edrz..abiside tosun paşa ydi zaten kilodan bi yandan bi yana dönmesi 11.ayi bulmuştu. ..millet o aylarda cocugum yürüdü yuruyecek die konusurken biz yan döndü die sevinioduk.ama şimdi sıska tabi..kendi dr umuz cdye cekio belli bi aylarda bugunki hic ole bi teklifte bulunmadi..hadi gözün aydın.. cd vermediler mi? bize baştan sona kayıt edip verdiler..
700 gram da maşallahı var tosun paşa mı geliyor yoksa![]()
asmakilit canım saolasın cevabın için bikaç gündür başladı hergün oluncada korkmuştum.
talkative_844 gözün aydın şükür bunuda atlatmış oldun
evet doğru perşembe günü saat 10da bizimde randevu.az kaldı heycanla bekliyorumm :)seninle kontrol ve şeker yüklememiz aynı gün.. sabah 09.00da bizim randevumuz.
Oh ne guzel gozunaydin canim ayy bide esnermis yaa ben ultrasondayken heyecandan hic goremiyorum oyle seyleri yarin izlicem iyiceslm kizlar...ayrıntılı dan geldik..çok sukur iyiyiz..sana benzio dedi uzmanimizmasallah önde gidioz dedi...700 gr dedi ama bana biraz fazla geldi sanki. .beyindeki yapiyi unut sen dedi..ama takip etcez dedi...tam yüzünü incelerken benim oglus agzini ayira ayira esnemezmi..o kadar duygulandimki anlatamam..cok tatliydi..keşke o ani kaydedebilseydik.. sıkıntı gözükmüyor dedi..o gazla hastaneden cikinca bende gittim kendime bir sürü cici aldim..bu hafta teog sinavlarindan tatilim..pzt siye kadar yatcam
![]()
cnm hic bi sikinti yok hersey normal dedi testin sonucunu inceleyinceOhhh sefan olsun şekerim güzel bir tatil olsun inşallah. Canim afp degerin 45ti sanirim mom değeri için yada degerlendirirken doktor ne söyledi
tesekkr edrz..bende pek yakalayamam aslinda ama dr tam dudak yapisina bakiodu..burasi ağzı derken bizimki esnedi..öylelikle gördüm yani..yakın çekim die..inşallah sizinde guzel geçer yarn...Oh ne guzel gozunaydin canim ayy bide esnermis yaa ben ultrasondayken heyecandan hic goremiyorum oyle seyleri yarin izlicem iyice![]()
çok şükür. .tskr edrimasmakilit canım saolasın cevabın için bikaç gündür başladı hergün oluncada korkmuştum.
talkative_844 gözün aydın şükür bunuda atlatmış oldun