• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar değerim 786.5. Çıktı tam 2 katı değil 2 gün önce 397.5 çıkmıştı. Bir sorun varmı acaba
Bir sıkıntı yok direk tam iki katı artmasada olur.Benim 12.gün 432,14.gün 765 idi yani benimde tam iki katı değildi.
Zaten muhtemelen artık yapmana gerek yok ben dayanamayıp 16.günde kan vermiştim:).
Hayırlısıyla kese ve kalp atışı var sırada

caım sen hakkaten üç kişilik yiyorsun bence ikiz gebelik için gayet iyisin :KK66:

şekerim sen zaten topiğimizin iştah anası oldun en bastan beri.. yürüyüşe eşin olmadan da gidebilir misin ki? sadece kilo değil, bütün gün hareketsiz masa basında oturdugun için iyi olabilir diye diyorum. ayrıca herkesin bünyesi farklı, benim ablam 25 kg alıp hepsini verdi kimisi 10 kilo alıp birini bile veremiyor :)

canım sen de tam iki katı olacak diye bir sey yok, kan verdiğin saate göre bile değişebiliyor.. deger konusuna hiç takılma olmuş o iş, keseyi gör kalp atısını duy inşallah :KK66:
benim değerlerim 9. gün 32, 11. gün 47, 13. gün 99 idi.. hatta sanırım topiğin en umutsuz beta hcg tablolarından biri bendim :KK66:
Teşekür ederim canım benim içimi rahatlattın :)

Bir sıkıntı yok direk tam iki katı artmasada olur.Benim 12.gün 432,14.gün 765 idi yani benimde tam iki katı değildi.
Zaten muhtemelen artık yapmana gerek yok ben dayanamayıp 16.günde kan vermiştim:).
Hayırlısıyla kese ve kalp atışı var sırada
Teşekür ederim hayatım hep 2 katı olmalı diye okuyunca biraz korktum

opera opera tatlim evimin konumu biraz ters. Yürüyüş yapma yerleri uzak bende araba yok.. bi de ev tepede.. giderken sıkıntı yok yokus asagi ama donerken tirmanamam artik.. bi de artik tek cikmamak lazim evden.. malum agirlastik iyice, denge kaybi riski var.. bende bahane cooook anlican :D arabam olsa sahile inerdim ne guzel.olurdu yaaa...

Eklentiler

• IMG-20150608-WA0000.webp
    IMG-20150608-WA0000.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 118
cnmnbu katologtan cekmistim temizlikci abla bitirsin isini duvardaki halinide cekip gondercem insallah

sevcanf sevcanf cok cici yaaa...
dun arkadasimiz dans okulunun yil sonu gosterisine gittik.. ay o mini mini balerinler.. o popolar.. tam ısırmalık.. deli n olduk çocuklara.. eşim bi de kiz dogur sen dedi.. 1 yetmez 2 yapayim hayatim dedim.. agzimizdaki cevizi kırdık ya.. İkinci üçüncü pazarligi yapiyoruz hala.. :D

opera opera tatlim evimin konumu biraz ters. Yürüyüş yapma yerleri uzak bende araba yok.. bi de ev tepede.. giderken sıkıntı yok yokus asagi ama donerken tirmanamam artik.. bi de artik tek cikmamak lazim evden.. malum agirlastik iyice, denge kaybi riski var.. bende bahane cooook anlican :KK70: arabam olsa sahile inerdim ne guzel.olurdu yaaa...

aman bana da yokuş çıkmak deme, nefret ediyorum :KK43:
sen izne cıkacak mısın yoksa gec giderek 38'e falan uzatacak mısın?

cnmnbu katologtan cekmistim temizlikci abla bitirsin isini duvardaki halinide cekip gondercem insallah

cok ciciymiş ama bitmiş hali eminim daha da güzel olur..
biz yapamayız kendimiz ya, kalorifer petekleri, penceresi, oyuklar nişler derken aşar bizi. bu akşam da gec gelio eşim yine bauhausa gidemicez zaten :(

biz geldik..dr bu sefer bizi pek tinlamadi..kisacik bakti postaladi..zeten bende pek bişi anlamadim..bu kolu diyo ..hmmm diyorum..renklide az cok yüzünü gördüm. .ayni oğluşum...abisine benzicek heralde.beyindeki yapi aynen duruo ama sıkıntı değil diye yineledi..gecer insallah..Böbrek genislemesi var..buda sıkıntı degil dedi..peki dedik..1470 kg olmus maşallah 6 gün ondeyiz...boy soylemedi..işte böyle. .

ben bavula koyuluyorum..yarin tatile cikiyoruz artik..kendime ne koycam bilmiyorum..1 2 elbise aldım..onlari giyip dururum artik..bakalim sicaklarda ne yapcaz..

opera opera valla bana kalsa yatayim evde diyorum ama hem iş yeri israrci gitmem konusunda hem hareket yürüyüş oluyo.. evde tek sıkılırım.. dayanamadigim noktada tekrar hastane gidip calisamaz raporu almam lazim ama o hastaneye tekrar gitmek istemiyorum.. belki idare ederler işten..
talkative_844 talkative_844 ne guzel sey tatile gitmek.. misssss.... ne tarafa gideceksiniz?? Bol bol yüz..
Ne kotu sey tatil beldesinde yasamak.. sen işe giderken millet plaja gidiyo, sen işten donerken millet plajdan dönüyor. :(

Kızlar kimse bana cevap vermedi :KK43:
Canım benim kızım olacak ve ilk gebeliğim, biraz da kiloluyum, bunlardan sebep mi bilemiyorum ben 18-19. Haftalarda çok hafif hissetmeye başladım. Şu anda 28 haftalık olduk, ama kızım öyle bası arkadaşların bahsettiği gibi kıpır kıpır değil, daha sakin... Sen de inş en yakın zamanda hissedersin,ilk gebelik mi senin de canım?

kızlar bademcıklerım sısmıs halsızlıgımde war kbb dr una gıtttım gebe oldugumu soyledım enfexia antıbıyotık verdı. sızce baslasammıkı antıbıyotıge yoksa yarını beklesemmı bol sıvı alarak :(

kızlar bademcıklerım sısmıs halsızlıgımde war kbb dr una gıtttım gebe oldugumu soyledım enfexia antıbıyotık verdı. sızce baslasammıkı antıbıyotıge yoksa yarını beklesemmı bol sıvı alarak :KK43:
Yani o ilaci bilmiyorum ama dayanicak gibiysen bence alma sicak seyler ic bol su idare etmeye calis bence benim doktr. Bulanti ilaci icin bile kiziyodu bana baslarda ilaca cok karsiydi ne bilim bide antibiyotik ama sen bilirsin canim

Tatile gidiyosunuz ya hayranim sizee :KK54: bize bu sene tatil yok malesef yazliga giderim aslinda ama risk almak istemiyorum son haftalara gelmisken zaten halimde yok size masalah yaa yapin tatilinizi ohh:KK68:

Back
X