Super degerlerin masalah korkucak bisey yok bence de dikkat etmeye devam et insalah kese ve kalp atisida guzel gecer aramiza hosgeldin..Kızlar değerim 786.5. Çıktı tam 2 katı değil 2 gün önce 397.5 çıkmıştı. Bir sorun varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super degerlerin masalah korkucak bisey yok bence de dikkat etmeye devam et insalah kese ve kalp atisida guzel gecer aramiza hosgeldin..Kızlar değerim 786.5. Çıktı tam 2 katı değil 2 gün önce 397.5 çıkmıştı. Bir sorun varmı acaba
Bir sıkıntı yok direk tam iki katı artmasada olur.Benim 12.gün 432,14.gün 765 idi yani benimde tam iki katı değildi.Kızlar değerim 786.5. Çıktı tam 2 katı değil 2 gün önce 397.5 çıkmıştı. Bir sorun varmı acaba
Tam iki katı olmayınca korktum açıkcası canım çok Teşekür ederimNormal canım bi sorun yok. Herşey yolunda. Bundan sonra kese ve kalp atışları var.
Teşekür ederim canım benim içimi rahatlattın :)caım sen hakkaten üç kişilik yiyorsun bence ikiz gebelik için gayet iyisin
şekerim sen zaten topiğimizin iştah anası oldun en bastan beri.. yürüyüşe eşin olmadan da gidebilir misin ki? sadece kilo değil, bütün gün hareketsiz masa basında oturdugun için iyi olabilir diye diyorum. ayrıca herkesin bünyesi farklı, benim ablam 25 kg alıp hepsini verdi kimisi 10 kilo alıp birini bile veremiyor :)
canım sen de tam iki katı olacak diye bir sey yok, kan verdiğin saate göre bile değişebiliyor.. deger konusuna hiç takılma olmuş o iş, keseyi gör kalp atısını duy inşallah
benim değerlerim 9. gün 32, 11. gün 47, 13. gün 99 idi.. hatta sanırım topiğin en umutsuz beta hcg tablolarından biri bendim![]()
Teşekür ederim canım hoşbuldummm :)Super degerlerin masalah korkucak bisey yok bence de dikkat etmeye devam et insalah kese ve kalp atisida guzel gecer aramiza hosgeldin..
Teşekür ederim hayatım hep 2 katı olmalı diye okuyunca biraz korktumBir sıkıntı yok direk tam iki katı artmasada olur.Benim 12.gün 432,14.gün 765 idi yani benimde tam iki katı değildi.
Zaten muhtemelen artık yapmana gerek yok ben dayanamayıp 16.günde kan vermiştim:).
Hayırlısıyla kese ve kalp atışı var sırada
duvar kağıdı bende yaptırcam resmını cekebılırmısın acaba desenı nasıl ve güzel duruyormu görmek isterım zahmet olmazsa canım :)
cnmnbu katologtan cekmistim temizlikci abla bitirsin isini duvardaki halinide cekip gondercem insallah
opera tatlim evimin konumu biraz ters. Yürüyüş yapma yerleri uzak bende araba yok.. bi de ev tepede.. giderken sıkıntı yok yokus asagi ama donerken tirmanamam artik.. bi de artik tek cikmamak lazim evden.. malum agirlastik iyice, denge kaybi riski var.. bende bahane cooook anlican
arabam olsa sahile inerdim ne guzel.olurdu yaaa...
cnmnbu katologtan cekmistim temizlikci abla bitirsin isini duvardaki halinide cekip gondercem insallah
cnm travel falan nedir bilmiyorum..belki ayni seyden bahsediyoruz..yani ben puset diye aldim ogluma..onuda baskasina vermistim..simdi yeniden alcam..canım puset dediğin travel sistem bebek arabalarında olan ana kucağı mı ondan mı bahsediyorsun?
Canım benim kızım olacak ve ilk gebeliğim, biraz da kiloluyum, bunlardan sebep mi bilemiyorum ben 18-19. Haftalarda çok hafif hissetmeye başladım. Şu anda 28 haftalık olduk, ama kızım öyle bası arkadaşların bahsettiği gibi kıpır kıpır değil, daha sakin... Sen de inş en yakın zamanda hissedersin,ilk gebelik mi senin de canım?Kızlar kimse bana cevap vermedi![]()
Yani o ilaci bilmiyorum ama dayanicak gibiysen bence alma sicak seyler ic bol su idare etmeye calis bence benim doktr. Bulanti ilaci icin bile kiziyodu bana baslarda ilaca cok karsiydi ne bilim bide antibiyotik ama sen bilirsin canimkızlar bademcıklerım sısmıs halsızlıgımde war kbb dr una gıtttım gebe oldugumu soyledım enfexia antıbıyotık verdı. sızce baslasammıkı antıbıyotıge yoksa yarını beklesemmı bol sıvı alarak![]()