• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Dogum yapanlari tebrik ediyrm:) lulinda sana ve operayatez zmn da normaldogumlar diliyrm :) bnm suyum az oldugu icin dr um perinatolojiye yonlendirmisti biliyosunuz dr bakti kan akisi normal dedi suyum 9.2 imis. Ayin 21 inde gel birdaha bakalim kontrol etmis olalim hazir muayene parasi odemissin dedi . Medipolde sebahat atar gurel. Sagolsun ck ilgiliydi. Pzrtside kndi dr uma gidicz bakalim rutin kontrolumuz war. Bnm dunden beri sag kasigimda agri war kizlar ya kasilma degilde agri.bu neki ?
Bir sorum daha olcakti NST ye nzmn girmeye basladiniz sizler ?
Ben 31. Haftada girmeye başladım canım

Kizlar ben de annelere bir soru soracagim:
Dogumdan sonra eve geldiginizde kac kg vermistiniz? Kac aylik hamileykenki kiyafetleriniz size olmaya basladi?
Lohusa pijamasi/geceligi satan adam 6 aylik haliniz gibi olursunuz dogumdan cikinca demisti.
Mesela 12 kg almis halde doguma gidip 6-7 kg vermis halde mi donuluyor :KK66:
Güzel soru :KK51:

opera opera 5-6 kilo veriliyormuş diye duydum kalan 10 kiloyu nasıl veririm hiç bilemiyorum diyete falan dayanıklı biri değilim zaten diyet yasak spor desen sezeryandan sonra çok zor en az 2 ay sonra hafif hareketlerle başlanıyormuş. Normal doğum yapanlar bu konuda daha şanslı diye düşünüyorum. Keşke doktorum ikna olsada bende normal yapabilsem.

19 kilo almis biri olarak, eve geldigimde yalniz 3 kilo gitmisti.. ancak su ana kadar 10 kilo gitti.. bunda emzirmeden dolayi yemek yemeye vakit bulamamamin da payi var.. uykusuzluk da cabasi. Lohusayken ha bire agziniza birseyler tikistiran biri yoksa vermek kolay olur ancak sütün kalitesi de düşer ona gore.. ilk 2 hafta hamile kiyafetlerimi bile giyemedim. Basen kismina kadar kumas yada kot sonra hamileler icin olan penye kısım basliyo ya, o basendeki dikis kismi sezaryen dikisine denk geliyo. Oturup kalkarken sıkıştırdı. Esofman pijama takildim.

Dogumdan sonra eve geldiginizde kac kg vermistiniz? Kac aylik hamileykenki kiyafetleriniz size olmaya basladi?
Lohusa pijamasi/geceligi satan adam 6 aylik haliniz gibi olursunuz dogumdan cikinca demisti.
Canim bn 17 kilo falan almistim 68dim galiba doguma giderken suan 54 olmusum ama 1 ay oldu tabi ilk bir hafta hafif gobegim vardi ama oyle 6 aylik falan degil ama herkesin farkli olabilir tabi normal kiyafetlerim oluyo suan hemen hemen

asmakilit asmakilit senin oglan toramandi zaten, bir de plasenta, suyu bilmem ne.. 3 kg az gitmis bence..
yefens yefens emzirirken kolay kilo veriliyormus. 1200 cal yakiyormussun gunde diye duymustum..

Merhaba gUzel anneler :)
Uzun zamandır yazamadım size vala bebis ten hic vakit olmuyor ne yemek yiyebiliyorum ne kendime bakabiliyorum e bi de gelen giden sağolsun hrp aklımdasıniz hepinizi çok sevdiğimi unutmayın...
Ben çok şükür çok iyiyim.bebisim de de öyle ilk günler çok zorlu geçti sarılık çıktı bebeğim 2 gün kuvezde kaldı Fototerapi aldı zor günlerdi ama atlattik şimdi sütumuz az ek mama takviyesi yapıyoruz bi de geceleri çok ağlıyoruz hersey yolunda çok şükür.
Doğum yapan bebisini kucağına alan bütün kardeslerimi tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin cumlemize :KK200::KK6::KK60::KK71:

Ben 70le doğuma girdim. Eve geldiğimde 64,5 kiloydum. Göbeğim düşündüğümden daha fazla inmişti ameliyattan çıkınca. 4-5 aylık gibi. Hatta dedim demek ki normal doğursam bişey kalmayacaktı.

arkadaslar cok cik Teşekkürler guz3l dleklerinz icin beni unutmamissinz:KK68:benimde aklm sizdeydi neleer oldu diye.evet ben kizma melegime kavustm asel esma kizimn ismi genl anedtzi oldum kizm 50 cm ama cok zayif 2640 cani sagolsun bacaklar cop gibi 2 gundr cok agrm var simdi biraz daha iyim esimn telinden nete girdim size yazmk icin darisi heycanla beklyn butun arkadaslrmzn basina fazla yazamyrm opyrm:KK200:

Allahım tez zamanda bi avazda kurtarsın inşallah canım
Inşallah,
Yarın kontrolüm var. Bugün Tesadüfen doktorumla karşılaştım restorantta. Her gece telefon bekliyorum senden dedi. En geç Cumartesi doğurmam lazım. Doktorum Pazartesi tatile gidiyor.

Günaydın kızlaaarrr...
Bugün doğum var mıydı? Tablo kaçıncı sayfada kaldı?
Lulinda Lulinda artik fanfinfon mu yaparsiniz naparsiniz bilemem ama biz sizi bekliyoruz haberiniz ola:KK70:

Kızlar Günaydın
Bir elin parmakları kadar kalmissiniz hadi bakalım ilk kim doğuracak hayırlı sağlıklı bir şekilde tabiki. Ben 75ile girdim doğuma normaldd 62kiloydum. Şimdi 67 kiloyum 5kilo daha vercem hatta 7 versem daha iyi şişlikler daha yeni geçti. Bebegimin isilikleride çok şükür gecti. Perşembe günü işitme testi var hayirlisiyla onuda atlatiriz inşallah. Rabbim yardımcınız olsun inanin bebisleri kucaginiza alinca tüm sıkıntılı günler geride kalıyor. Bir gorseniz okadar tatlıki oğlum maşallah Rabbim sizlerede bu mutlulugu saadeti yasatsin. eşimi gorseniz pir dönüyor etrafinda altini temizliyor mamasini emdiriyor gazını çıkartıyor sanki kirk yillik baba :) hepiniz bu güzel günleri yaşayın inşallah. Öpüyorum hepinizi

Kızlar Günaydın
Bir elin parmakları kadar kalmissiniz hadi bakalım ilk kim doğuracak hayırlı sağlıklı bir şekilde tabiki. Ben 75ile girdim doğuma normaldd 62kiloydum. Şimdi 67 kiloyum 5kilo daha vercem hatta 7 versem daha iyi şişlikler daha yeni geçti. Bebegimin isilikleride çok şükür gecti. Perşembe günü işitme testi var hayirlisiyla onuda atlatiriz inşallah. Rabbim yardımcınız olsun inanin bebisleri kucaginiza alinca tüm sıkıntılı günler geride kalıyor. Bir gorseniz okadar tatlıki oğlum maşallah Rabbim sizlerede bu mutlulugu saadeti yasatsin. eşimi gorseniz pir dönüyor etrafinda altini temizliyor mamasini emdiriyor gazını çıkartıyor sanki kirk yillik baba :) hepiniz bu güzel günleri yaşayın inşallah. Öpüyorum hepinizi

yaaa ne guzel anlatmissin :KK36: sen verirsin o kilolari da emzirdikce hatta istedogon kilonun altina bile dusersin bence sonucta cok kilo almamissin zaten..
bir taraftan cok korkuyorum ben. ya dogumda bir sorun olursa ya bebegimde bir sey olursa ya ben bakmayi beceremezsem.. geri donusu olmayan bir yol sonucta. siz de boyle abuk subuk korkular yasadiniz mi yoksa ben bu sicaklarda iyice psikopata mi bagladim

yaaa ne guzel anlatmissin :KK36: sen verirsin o kilolari da emzirdikce hatta istedogon kilonun altina bile dusersin bence sonucta cok kilo almamissin zaten..
bir taraftan cok korkuyorum ben. ya dogumda bir sorun olursa ya bebegimde bir sey olursa ya ben bakmayi beceremezsem.. geri donusu olmayan bir yol sonucta. siz de boyle abuk subuk korkular yasadiniz mi yoksa ben bu sicaklarda iyice psikopata mi bagladim

Hic korkma operacim öyle bir bakıyorsun ki Allah tarafından bir annelik duygusu bir sahiplenme geliyor ki diyorum ya sanki kırk yillik ebeveynsin. Suanda çok çok iyi anlıyorum seni gör bak iki gün içinde etrafında kimseyi istemeyeceksin. Kendimi toparliyayim biraz daha sonra veririm giser kilolari. Ayrıca olumsuz düşünme okadar rahattimki doğuma giderken sırf etrafimdakiler heyecan yapmışlarfi hiç korkarak girmedim sonuçta uyuşukluk oluyor birsey hissetmiyorsun belki tekrar yasamayacagim bu duyguyu kendime mal etmek iatemedim dr görünce de iyice keyiflendim. Allah doktorumdan bin kere razi olsun beni hep motive etti.

Bu konuda tek değilsin. Bende aynı durumdayım. Haberlerde bazen çıkıyo bebegi ısıtıcının yanında uyutup yakan anneleri falan gördükçe evham basıyo bana rüyamda doyuramadığımı ağlattığımı görüyorum. Korkuyorum yaa ya iyi bi anne olamazsam diye

Yaaa sorma bir de tam doguma bir gun kala veya dogumda olan olumsuzluklar var ya..
Aman neyse guzel dusunceleri cagiralim, kimler kimler cocuk buyutuyor yaa sokaklarda ciplak ayak..
Biz neleri atlattik di mi kizlar ;)

Bu konuda tek değilsin. Bende aynı durumdayım. Haberlerde bazen çıkıyo bebegi ısıtıcının yanında uyutup yakan anneleri falan gördükçe evham basıyo bana rüyamda doyuramadığımı ağlattığımı görüyorum. Korkuyorum yaa ya iyi bi anne olamazsam diye

Benim bütün rüyalar öyle maalesef :( hep bakamıyorum hep aç bırakıyorum açlıktan öleceği zaman hatırlıyorum falan. Birde acayip bi unutkanlık geldi bana her gün düzenli yemek yakıyorum ya suyu bitmiş son anda koşuyorum ya dibi tutmuş sonrada panik yapıyorum ya bebek doğunca da böyle unutkan olursam :(

Allah yardımcımız olsun inşallah

Back
X