- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
Selam canım,Kizlar selam..
Su adaptasyon sureci ne zorluymus.. ameliyatli insan icin iskence, bebegi istedigin gibi kavrayamiyorsun tutamiyorsun..
Size birkac sorum olacak: bebegi nasil giydiriyorsunuz? Hastanede tulum ustune ayrica uzun kollu ust ve alt giydirmislerdi. Benim yanimda goturduklerimin neredeyse hepsini ust uste giydirdiler orada. Tek alt ve ust giydirsem az mi gelir? Her seyi de kisa kollu almistim uzun kollum cok az var
Bir de benim surekli sutum akiyor ve memislerim yara. Acik birak kurusun yaziyor her yerde, surekli ciplak yatmaktan hem hasta olucam hafif kirginlik basladi hem de yataga damliyor bu sefer. Kalkan aldim onu da 24 saat takamam, max 3 saatmis. Sagma makinasi mi alsam napsam??
Buna ragmen bir onu emzir bir digerini defalarca emziriyorum. Sizler 15 dk bir memedr durduktan sonra diger memeye geciyor musunuz yokss bebek o memeyi birakana kadar bekliyor musunuz?
Kafamda deli sorular anlayacaginiz
@coolfire aklim hep sende canim, guzel haberlerini bekliyoruz..
Tek alt ve üst yeterli olur. Hatta gündüz ev sıcaksa kısa kollu giydirebilirsin. Ben her iki memeyi emzirmenin üzerinden 3 saat geçmişse veriyorum. 15dk sınırı yok. Ne zaman bırakırsa. Genelde birini 15-20 dk emiyor. Diğerinde daha kısa sürede uyuya kalıyor.
Gün içinde kısa uyku aralarında tek memeyi kendi bırakana kadar veriyorum. Zaten 15-20 dk Dan fazla kalmıyor. Kendi uyuyup çıkarıyor.