• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Lulinda Lulinda hayırlı olsun..bende cok istemiştim ama eşim yanasmio..ikisini beraber yaptırıriz dedi..artik nasil denk getircez bakalim
Bizde de tam tersi eşim istedi. Bana kalsa ben hiç yaptırmazdım. İçim parçalandı o ağlayınca.
2-6 yaş arası önerilmiyormuş canım. Büyük 6.5 olunca küçük 1.5 falan olursa yaptırabilirsiniz.

Bence o gazı olduğu için öyle eli ayağı durmuyor, benimkide 10 dk emsede güzel emiyor eğer emmeye çalışıp ağlar tekrar emmeye çalışır elini ayağını oynatırsa kaldırıp gazını çıkarmaya calisiyorum sakinlestirip tekrar emziriyorum biraz daha ikinip kakasini yapıp rahatlıyor ilaç kullaniyormusuniz gaz icin

gazini çıkarıyorum ama yine ayni h3o bir huzursuz birde kizlar mama ne kullaniyorsunuz bebelac aldik ama dr dedi aptamil sevmedi gerci bunuda sevmiyo ama mecbur accik iciyor bide kaka cok yapiyor kusuyorda ac hep gibi sanki uyuyo gerci ac olsa uyumaz dimi pofff iicr takintili oldum valla

sevcanf sevcanf yok canim nane yapmaz bi sey.. bana acı yersen sute gecer acilik demislerdi de acaba dedim.. kaka yapiyorsa, uyuyorsa doyuyordur diyorlar.. ben de bazen memeden sinirlenerek cektiginde kendini bi gaz falan çıkarıyorum, azcik oyalayip tekrar veriyorum memeyi.. bi dene istersen.. kusma bizde de cok.. ama.kusunca da acayip rahatliyo.. uyumuyorsa uyuyo sakinliyo. Biz Sma gold aldik. Ama ben tadini pek sevmedim. Bizimki iciyo ama aptamilin tadi daha guzeldi sanki..

Kizlar bebeleri nasil yatiriyorsunuz?? Ben artik yuz ustu yatiriyorum ama bir yandan da korkuyorum.. cok guzel uyuyo yuz üstü.. daha sakin, daha uzun.. istelik popodan gaz da cikariyo.. siz ne dersiniz??

Kizlar selam..
Surekli okuyorum ama yazamiyorum. Aklim hep coolfire coolfire da, cok guzel haberlerini almak istiyorum..
Gecen carsamba bu saatlerde fon cektirip hastaneye dogru yola cikmaya hazirlaniyordu basina geleceklerden habersiz saf opera :KK70:
Hamile kalmadan onceki kiloma dusmus bulunuyorum. Goz altlarim esrarkes gibi oldu, yemek yiyemiyorum, istahim hic yok. Dogurunca saldiririm dedigim dondurmalar pudingler hic cazip gelmiyor bana.
Gaz damlasi vermisti doktor daha erken ama belli ki gazi var siz gunde 4 kez verin diye, onu da verince iyi oluyor ama vicdan azabi cekiyorum. Vermeyelim bari dedik.
Benden havadisler boyle, dok icini rahatla gibi oldu daginik yazdim kusura bakmayin :p

Kizlar bebeleri nasil yatiriyorsunuz?? Ben artik yuz ustu yatiriyorum ama bir yandan da korkuyorum.. cok guzel uyuyo yuz üstü.. daha sakin, daha uzun.. istelik popodan gaz da cikariyo.. siz ne dersiniz??
gündüzleri yüzüstü. .daha uzun uyuyor ve dediğin gibi pirtlatabilio..ama ya yaninda oluyorum yada sık kontrol ediorum..gece guvenemiorum uyurum falan die..gwce yan yatiriorum

kizlar bisi sorcam simdi mesela gece 4 de kalktik emdik ama uyumadi oynastik falan saat 6 da uyudu bu ara gaz yüzünden ayakta sallamalarada basladik şimdi 6 da uyudu 4 de emdi 1 saat sonra tekrar mi kaldirmam gerek uyurken saat 7.30 kadar uyudu

kizlar bisi sorcam simdi mesela gece 4 de kalktik emdik ama uyumadi oynastik falan saat 6 da uyudu bu ara gaz yüzünden ayakta sallamalarada basladik şimdi 6 da uyudu 4 de emdi 1 saat sonra tekrar mi kaldirmam gerek uyurken saat 7.30 kadar uyudu

Malesef evet sekerim.. emmenin uzerinden 3 saat. Bana doktor uyuyorsa uyandirma kilo alimi iyi nasilsa dedi. Gece uzun mucadeleler sonucu uyudu 4,5 saat kalkmadi ben de uyandirmadim. Uyuyana kadar zirt pirt emmisti cunku.

Uyandirma bence. . Uykuya da cok ihtiyacı var .bebisin. uyusunda buyusun.

asmakilit asmakilit ben hastaneden geldiğimden beri çoğu zaman yüzüstü yatırıyorum. Dediğin gibi çok rahat uyuyo. Zaten başını yana çeviriyo

Ben gecede gündüz de her pozisyonda yatiriyorum çünkü 2 tada 3 saat uyuyor hep aynı pozisyonda kalınca mizmizlaniyor sadece gece sırtüstü yatirmiyorum kusura falan diye ama mesela 12 de sol tarafina yatirdim Sam mizmizlaniyor yüzüstü yada sağına ceviriyorum

Selam kızlar bugün gorus günümüzdü..çok şükür iyi gorunuyordu yarın yada cuma günü kardiyologlar değerlendirecek ameliyat olabilir mi diye.. hergun hastaneye sutumu sagıp goturuyoruz.. Hayırlısı inşallah iyi haberlerini vermek nasip olur

Canim.. insallah her sey cok yoluna girecek bebegin sagligina kavusacak..
Inan esim bile seni soruyor her gun haber var mi diye. Guzel haberlerinle kutlamalar yapacagiz insallah. Kalbimiz dualarimiz seninle.

Benimkiler hep sirtustu yatiyo kafalarini yan ceviriyolar ama yuzustu pek yatirmiyorum yan da yatirmiyorm yanlismi yapiyorum

Canim.. insallah her sey cok yoluna girecek bebegin sagligina kavusacak..
Inan esim bile seni soruyor her gun haber var mi diye. Guzel haberlerinle kutlamalar yapacagiz insallah. Kalbimiz dualarimiz seninle.

İnş canım allah razı olsun..şu 2 gün mutlu haberler vermek. Nasip olur..

Ben hic yüzüstü
Selam kızlar bugün gorus günümüzdü..çok şükür iyi gorunuyordu yarın yada cuma günü kardiyologlar değerlendirecek ameliyat olabilir mi diye.. hergun hastaneye sutumu sagıp goturuyoruz.. Hayırlısı inşallah iyi haberlerini vermek nasip olur
Insallah buradan guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle.

Kizlaar yine elbetteki takipteyim yazilarinizi lazim olck diye bol bol screenshot yapiyorum.
Ama canlar bn cok korkuyorum ya dogumdan uykusuz kalmaktan yorgunluklardan ws. Degil. Bu emzirme isini alt degistrmeyi nssil yapcm ogrencem bn doyup doymadigini nasil anlicam. Bunlar bni cok korkutuyor. Hic birsey bilmiyrm. Cok gerginim napacagim diye.
coolfire coolfire cnm duam seninle insallah Rabbim sifasini vercek meleginin hersey guzel olacak.

Kizlaar yine elbetteki takipteyim yazilarinizi lazim olck diye bol bol screenshot yapiyorum.
Ama canlar bn cok korkuyorum ya dogumdan uykusuz kalmaktan yorgunluklardan ws. Degil. Bu emzirme isini alt degistrmeyi nssil yapcm ogrencem bn doyup doymadigini nasil anlicam. Bunlar bni cok korkutuyor. Hic birsey bilmiyrm. Cok gerginim napacagim diye.
coolfire coolfire cnm duam seninle insallah Rabbim sifasini vercek meleginin hersey guzel olacak.
Tamami içgüdüsel tatlim.. Rabbim bunlari senin ruhuna kodlamis dogumdan sonra hepsi açığa cikiyor.. ben hastanede hic değiştirmedim altini hep hemsirelere yaptirdim, eve gelince de sadece ben değiştirdim.. hic korkma, hersey yaradilisinda var zaten..

coolfire coolfire harika haberlerini bekliyoruz canim benim.. sabahlari seher vaktinde edilen dualar kabul olurmus, biz de ayakatayiz o vakit, hep sana dua ediyorum.. kucak dolusu sevgiler..

Back
X