- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
cnm bazen sağma makineleri tam bosaltmiyo..uyuyorsa doyuyordur..aklina doymuyo diye getirme..Canım çok gecmiş olsun kaç gündür giremiyorum epey birikmiş ancak okuyabildim.
Bizim evde kalabalıktı kaynanam grip olmuş oğluma bulaştırdı ondan da bana. Sinirden küplere bindim aynısını benim annem yapmış olsaydı eşim bi dünya söylenirdi annnesine sesi çıkmadı. Yavrum kaçgündür burnu tıkalı nefes alıpta ememiyo. Ne güzel düzen tutturmuştuk 1,5 saatte bir uyanıp itiraz etmeden emiyordu şimdi emmiyo ya çok uyuyo ya da uyumuyo. Gece 2-3 saat anca uyuyorum bölük pörçük. Saglık ocağındaki hemşire bu kadarcık bebege tedavi olmaz serum fizyolojikle temizle dedi.
marpesa benimde göğüsler fena uçları yara. Kol altıma doğru acıyo. Napıcam bilmiyorum. Lansinoh pompa aldım iki gögsümden 70-80 ml süt cıkıyo uçları cok acıdığı için sağıp verdim biberonla icince doymuyo daha istiyo benimde moralim bozuldu demek ben bu bebişi doyuramıyorum sütüm az diye. Emerek uyuyo ama yorulup uyuyo demekki.
otri bebe burun temizleme aparati alabilirsin..agzinla cekiosun burnunu.ama cok etkili bisey..önce serum fizyolojji sık burnuna sonra dizine yatirip sirtina biraz sertce vur..sonra kaldir ve otri bebeyle iki burnunu çek..cok faydasını gorceksin..benim buyuk oglan olmustu 2 aylikken..mevlutte kapmisti birinden..