• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Tesekkur ederim gyilmaz1982 gyilmaz1982 marpesa marpesa . Bir de doktor hastanedeyken sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimde d vitamini mi dedi k vitamini mi dedi su an hayal meyal hatırladığım bisey söyledi aile hekiminden alacaksın diye Bebek yoğun bakımda olunca kafam da normal değildi. Bu konuda sağlık ocağında vitamin alan oldu mu.. Neydi bilemedim su an.

Kızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
@coolfire canım gözün aydın

Hadi bakalim simdiden cok cok gecmis olsun kuzuna :)

Tesekkur ederim gyilmaz1982 gyilmaz1982 marpesa marpesa . Bir de doktor hastanedeyken sağlık ocağına topuk kanı vermeye gittiğimde d vitamini mi dedi k vitamini mi dedi su an hayal meyal hatırladığım bisey söyledi aile hekiminden alacaksın diye Bebek yoğun bakımda olunca kafam da normal değildi. Bu konuda sağlık ocağında vitamin alan oldu mu.. Neydi bilemedim su an.
D vitamini canim.saglik ocagindan ucretsiz olarak temin ediliyor.15.gun baslaniyor almaya gittiginde soluceklerdir

Kızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
@coolfire canım gözün aydın
İnsallah hayirlisiyla bitip gidicektir canim

d vitamini ne kullanıyorsunuz biae doktor multitabs verdi saglik ocağınin verdigini almadik

D vitamini 15. Gün kullanmaya basliyorsun 1 yaşına kadar

Ben gittigimde saglik ocagi ücretsiz Monovit D³ verdi bebek 15 günlük olunca her sabah 4 damla vereceksiniz dediler.

neyse car dr kontrolü perşembede 2. ay asimiz var o zaman sorarim rotayi bu aymi yapcaklar acaba

Bugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??

Bugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??

Canim memorialde ayni seyi dedi ayin uc gunu falan yapiyorlarmis. Biz 1. Ay kontrolune gittik bugun, ekim ayinin gunlerini verdi o tarihlerden birine randevu alin dedi.
Kovayla mi geliyor asi anlamadim butun bebeler siraya giriyor :KK70:

Canim memorialde ayni seyi dedi ayin uc gunu falan yapiyorlarmis. Biz 1. Ay kontrolune gittik bugun, ekim ayinin gunlerini verdi o tarihlerden birine randevu alin dedi.
Kovayla mi geliyor asi anlamadim butun bebeler siraya giriyor :KK70:
Valla herhalde öyle.. ucretli mi oluyo ozelde?? Olmazsa ben de bi bodrumdaki hastaneti arayim..

Valla herhalde öyle.. ucretli mi oluyo ozelde?? Olmazsa ben de bi bodrumdaki hastaneti arayim..

Sanirim para almayacaklar cunku saglik bakanligi gonderiyor asiyi dedi. Aslinda bugun oldugumuz hepatit asisi icin de dogum yaptigim hastane (florence nighitngale) ucret almiyordu ama memorial 50 tl aldi. Yani ozelden ozele de degisiyor.

asmakilit asmakilit bizede gün verdi sağlık ocagi 7 ekime..sadece carsambalari geliomus..2 ay 6 günlük oluyoruz o zaman..sıkıntı olacagini zannetmiyorum geç yapılmasinin..bos yere para verme

ya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum
primanin yanlari esnek bant olmayanlar arkadan çıkıo..turuncu paketlerden almayin..mavi paketlerden alin..birde numaranizi büyütün..ben 3 almaya basladim ve sıkıntı ortadan kalkti..üstündeki kilo yazisina takilmayin

Gece oglani uyutmaya calisirken cok yoruldum uykum var dedim. Kocam bi azarladi beni, sikayet etmeyecekmisim, Bebek bakmak anne isiymis, sabah o ise gidecekmis vs vs..
Bir kavga ettik saat 2de. Sabah da 5ten sonra uyumadi oglan aldim salona gittim. Hala uyumadim, o kadar uykusuzum ki..
Cok sinirlerim bozuk :(

Gece oglani uyutmaya calisirken cok yoruldum uykum var dedim. Kocam bi azarladi beni, sikayet etmeyecekmisim, Bebek bakmak anne isiymis, sabah o ise gidecekmis vs vs..
Bir kavga ettik saat 2de. Sabah da 5ten sonra uyumadi oglan aldim salona gittim. Hala uyumadim, o kadar uykusuzum ki..
Cok sinirlerim bozuk :KK43:
Siz işe gidin, cocuğa bir gün bakabilecek mi acaba:)))bence dunyanin en zor isi anne olmak...

Cok sinirlerim bozuk :KK43:
Ya valla yakın olsam ben gelcem benim geceleri uyku sorunum pek olmuyor uyuturdum seni biraz :( belki kızacak sin esin sonuçta kötü bişey söylenmesi ni istemezsim ama beni uyuz ediyor ya :( aksamlari bebegini yıka daha rahat eder belki :( birde eğer gazlı bebekse gaz ilacını düzenli ver olur mu bide sanırım sab simplex kullanıyorsun dr a sorup değiştiren :(

Back
X