ben de geçen ay yumurta takibi yaptırdım yavş büyüdü geç çatladı bu ay klomen denedim canım geçen aya göre iyi gibi p.tesi belli olacak bir yandan da soğan kürü yapıyorum bir an önce geçse günlerİnşallah canm gittim gebelik takibi yaptirmaya başladım bi sorun yok esimdede bendede folik asit kullaniorum okadar sen neler yapiosn
Ben yapamadım soğan kuru ya icemiom midemi bulandirio bide adeti sokturuyo diolar incir yiyorum esimede fındık incir takdiri rabbimin artikben de geçen ay yumurta takibi yaptırdım yavş büyüdü geç çatladı bu ay klomen denedim canım geçen aya göre iyi gibi p.tesi belli olacak bir yandan da soğan kürü yapıyorum bir an önce geçse günler
ahh canım bende çok zor içtim ilk seferinde önceden soğana dokunamıyordum bile nefret ediyordum ama nefes almadan içiyorum tek seferde.. olacaksa her şekilde olur aslında ama umut işte.. burada yazılanları okuyunca belki vesile olur diye yapıyorumBen yapamadım soğan kuru ya icemiom midemi bulandirio bide adeti sokturuyo diolar incir yiyorum esimede fındık incir takdiri rabbimin artik
Ne kadarlık evlisin canmahh canım bende çok zor içtim ilk seferinde önceden soğana dokunamıyordum bile nefret ediyordum ama nefes almadan içiyorum tek seferde.. olacaksa her şekilde olur aslında ama umut işte.. burada yazılanları okuyunca belki vesile olur diye yapıyorum
5 senelik evliyim canım 5 aydır bebiş istiyoruz kısmetse.. senin ne kdar oldu?Ne kadarlık evlisin canm
Ben 1.5 senelik evliyim canm ilk günden beri istedim esim istemedi şimdi pişman baştan isteseydim şimdi olmustu diyo nasip kismet5 senelik evliyim canım 5 aydır bebiş istiyoruz kısmetse.. senin ne kdar oldu?
senin bat ne zaman canımInsallah 2015 ugurlu gelir kizlaaar hepimiz guzel haberler aliriz :)
12 si canim bir hafta kaldi merakla bekliyorum:))senin bat ne zaman canım
Anladim canim insallah gerek kalmaz takibe peki catlatma ignesini kendinmi aldin hangisinden aldin
Anladim canim hadi hayirlisi bakalim insallah bebisin yoldadirYok canim kendim almadim doktorum recetede yazdi pregnyl igne 5000 iki adet. Doktorum takvim verdi.yapilacak listesi bir bir bana yapacaklarimi yazdi bende birebir uyguladim. Simdi bekliyorum.
ayyy bende o tarihleri bekliyorum. düzensiz olduğu için kesin bir günüde yok malesefBEnim daha cook var canim 21 ocakbekle bekle gelmiyor ya senin ne zaman canim
Ertesi gun cikmasi imkansiz canim bebis yerlestikten sonra hcg salgilanmaya basliyor o da iliskiden en az bir hafta sonra oluyor zaten adet gecikmesi olmadan test yapmayi saglikli bulmuyorlar kimyasal olabilir diye canini sikma canimayyy bende o tarihleri bekliyorum. düzensiz olduğu için kesin bir günüde yok malesefzaman gecmiyo cok kötü bişey ya. bi formda okumustum yumurtlama olursa ertesi gün bile kan testinde cıkıyo yazmıslardı bende dayanamayıp hemen ilk hafta test yaptırdım ama negatif cıktı. dr bu kesin sonuc değil adetiin gecikince tekrar gel test yapalım dedi. bende şimdi bekliyorum işte
kızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım
Kayaaylin ......................... 6ocak
Nlbest...........................................12 ocak
annenseniçoksevecek.................15 Ocak
narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak
fatmanurrr...................20 Ocak
Anladim canim hadi hayirlisi bakalim insallah bebisin yoldadir
Doktorun yapilmasi gereken herseyi yapmis canim ne guzel sanslisin bazi doktorlar daha erken diye hicbir sey yapmiyor bekletiyor aylarca.. bu ay olur insallah bendede yumurta buyume sorunu var millet ne sorunlari asiyor bizde asariz Allah in izniyleinsallah canim. Bundan 3 ay once takip yaptirdim klomen ve catlatma ignesi vuruldum tutmadi. Rahim filmi cektirdim kucuk bi tikaniklik varmis ilacla acildi zaten. Rahim agzinda yara vardi onu gecirdi doktor sonra da rahimden parca alindi patalojiye gonderdi yumurtam olusuyormus ama yeteri kadar buyumuyormus bu yuzden gebelik olusmuyormus. 3 ay tarlusal kullandirtti rahim icini duzenledi sanirim. 28 gunde bir adet gordum 3 ay.boyunca. Simdi klomen kullandim yine catlatma ignemi de oldum insallah tutar bu sefer. Cok istiyorum anne olmayi. Allah tez zamanda herkese saglikli evlatlar nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?