2015 anneleri ve anne adaylari :)

Doktorun yapilmasi gereken herseyi yapmis canim ne guzel sanslisin bazi doktorlar daha erken diye hicbir sey yapmiyor bekletiyor aylarca.. bu ay olur insallah bendede yumurta buyume sorunu var millet ne sorunlari asiyor bizde asariz Allah in izniyle

Aynen canım. inşallah tez vakitte nasip etsin allah bizlere, herkese.

Bnmde 5aydir olmuor gecen ay klomen ictim yumurtalarim olustu catladi ama gebelik olmadi dr progesteron testi istedi sonuc 0.62 dr bundan olmuyor cok düşük dedi klomene basladim yeniden 2gun 1tane ictim 3tane yumurtam olustu büyüdü yrn kontrolum var progesteron icin hap vericek sanirim biran once olsun istiyorum bu yil insallah herkese uğurlu gelir

Kızlar selam bizde ilk defa bu ay deniyoruz bat 17 Ocak.. Bakalım.. Adet bitiminden itibaren iki günde bir deniyoruz.. Nasipse hayırlısıyla olur.. Ama bi heyecan oluyo insan da acaba tutar mı diye :)

Kızlar selam bizde ilk defa bu ay deniyoruz bat 17 Ocak.. Bakalım.. Adet bitiminden itibaren iki günde bir deniyoruz.. Nasipse hayırlısıyla olur.. Ama bi heyecan oluyo insan da acaba tutar mı diye :)
aynen canım her günün farklı bir heyecanı oluyor bir de kırmızılar gelmeseee

kızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım

kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
bendiss12......................................17 ocak
annenseniçoksevecek.................15 Ocak
narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak

listemiz uğur getirsin inşallah

Ben bu ay klomen kullandim canin bugun kontrolum var insallah igne verir catladimi catlamadimi diye dusunmekten kendimi alamiyorum

klomeni nasıl kullandın canım ? doktordan gelince haber et yumurtan kaç mm oldu söyle canım. inşallah büyümüştür de iğne olursun. bende bekliyorum inşallah tutmuştur.

klomeni nasıl kullandın canım ? doktordan gelince haber et yumurtan kaç mm oldu söyle canım. inşallah büyümüştür de iğne olursun. bende bekliyorum inşallah tutmuştur.
inşallah tutmuştur canım ben adetin 2. günü başladım 5 gün 1er tane canım geçen hafta 11mm ydi bugün 16. gün aslında çatlaması gerekmezmiydi dr iğneden hiç bahsetmedi ilk klomen diye vermeyecek mi acaba ben mi istesem

Hanimlar beni de listeye ekler misiniiizzzz benimde BAT 15 OCAK

Ya bende bu ay olmazsam klomen isticem yumurta takibiyle birlikte..cok yoruldum beklemek ayri sikinti oluyor.uzun adet dongusu olunca

Ya bende bu ay olmazsam klomen isticem yumurta takibiyle birlikte..cok yoruldum beklemek ayri sikinti oluyor.uzun adet dongusu olunca
sen ne yaptın canım çift çizgiyi yakaladın mı

kızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım

kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
pambix.........................................15 ocak
annenseniçoksevecek.................15 Ocak
bendiss12......................................17 ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak

narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak

listemiz uğur getirsin inşallah

sen ne yaptın canım çift çizgiyi yakaladın mı
Yok tatlim ya bulamadim ama ben 27 ocakta koyu cigiyi buldum derken 31 ocakta sanki en koyu cizgimi yakaladim .bundan.daha koyusuna rastlamadim.hala sen ne dusunuyorsun bu konuda

Eklentiler

• 20150101_094217.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 94
Yok tatlim ya bulamadim ama ben 27 ocakta koyu cigiyi buldum derken 31 ocakta sanki en koyu cizgimi yakaladim .bundan.daha koyusuna rastlamadim.hala sen ne dusunuyorsun bu konuda
diğerlerinin içinde en koyusu buysa olabilir canım sonuçta lh yükselmesi var görünüyor

Ben de istiyorum bu yıl hamile olmayı Dış gebelik geçirdiğim için bu ay rahim filmi çekilicek normalde 26sı bat. Ama bu ay korunuyoruz diğer aya inşallah güzel haberleri veririm

Evet canim ben 27 ocaktaki testimi gorunce heveslenmistimama bu 31 ocak daha koyu cikti bende adet gunume bakinca yuksek.ihtimal ogun yumos yola cikti
diğerlerinin içinde en koyusu buysa olabilir canım sonuçta lh yükselmesi var görü

Evet canim ben 27 ocaktaki testimi gorunce heveslenmistimama bu 31 ocak daha koyu cikti bende adet gunume bakinca yuksek.ihtimal ogun yumos yola cikti
hadi inşallah canım kaçıncı günündü 31inde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…