- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
Doktorun yapilmasi gereken herseyi yapmis canim ne guzel sanslisin bazi doktorlar daha erken diye hicbir sey yapmiyor bekletiyor aylarca.. bu ay olur insallah bendede yumurta buyume sorunu var millet ne sorunlari asiyor bizde asariz Allah in izniyle
Adet söktürücü galiba21 ocak canim ne ignesi oldun
aynen canım her günün farklı bir heyecanı oluyor bir de kırmızılar gelmeseeeKızlar selam bizde ilk defa bu ay deniyoruz bat 17 Ocak.. Bakalım.. Adet bitiminden itibaren iki günde bir deniyoruz.. Nasipse hayırlısıyla olur.. Ama bi heyecan oluyo insan da acaba tutar mı diye :)
İnlallah hayırlısıyla diyelim :)aynen canım her günün farklı bir heyecanı oluyor bir de kırmızılar gelmeseee
Ben bu ay klomen kullandim canin bugun kontrolum var insallah igne verir catladimi catlamadimi diye dusunmekten kendimi alamiyorumArkadaslar klomen ve pregnyl igne kullanan var mi aranizda ?
Ben bu ay klomen kullandim canin bugun kontrolum var insallah igne verir catladimi catlamadimi diye dusunmekten kendimi alamiyorum
inşallah tutmuştur canım ben adetin 2. günü başladım 5 gün 1er tane canım geçen hafta 11mm ydi bugün 16. gün aslında çatlaması gerekmezmiydiklomeni nasıl kullandın canım ? doktordan gelince haber et yumurtan kaç mm oldu söyle canım. inşallah büyümüştür de iğne olursun. bende bekliyorum inşallah tutmuştur.
Ya bende bu ay olmazsam klomen isticem yumurta takibiyle birlikte..cok yoruldum beklemek ayri sikinti oluyor.uzun adet dongusu oluncainşallah tutmuştur canım ben adetin 2. günü başladım 5 gün 1er tane canım geçen hafta 11mm ydi bugün 16. gün aslında çatlaması gerekmezmiydidr iğneden hiç bahsetmedi ilk klomen diye vermeyecek mi acaba ben mi istesem
sen ne yaptın canım çift çizgiyi yakaladın mıYa bende bu ay olmazsam klomen isticem yumurta takibiyle birlikte..cok yoruldum beklemek ayri sikinti oluyor.uzun adet dongusu olunca
Yok tatlim ya bulamadim ama ben 27 ocakta koyu cigiyi buldum derken 31 ocakta sanki en koyu cizgimi yakaladim .bundan.daha koyusuna rastlamadim.halasen ne yaptın canım çift çizgiyi yakaladın mı
diğerlerinin içinde en koyusu buysa olabilir canım sonuçta lh yükselmesi var görünüyorYok tatlim ya bulamadim ama ben 27 ocakta koyu cigiyi buldum derken 31 ocakta sanki en koyu cizgimi yakaladim .bundan.daha koyusuna rastlamadim.halasen ne dusunuyorsun bu konuda
diğerlerinin içinde en koyusu buysa olabilir canım sonuçta lh yükselmesi var görü
hadi inşallah canım kaçıncı günündü 31inde?Evet canim ben 27 ocaktaki testimi gorunce heveslenmistimama bu 31 ocak daha koyu cikti bende adet gunume bakinca yuksek.ihtimal ogun yumos yola cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?