2015 anneleri ve anne adaylari :)

Incir de yedim o.hafta boyunca sabah aksam 2 ser adet...of dusukten sonra hemen gebe kalirsin pesine demislerdi umutlanmistim ama artik yoruldum ya bu ay olmazsa yumurta takibine baslicam merak ediyorum

selam bende varım arkadaşlar batım 8 ocak ama sabah test yaptım silikte olsa 2 çizgi vardı ekimde düşük yaptım hiç beklemiyordum yalnız şuanda karın ağrım var sebebini bilemiyorum

hmm doktora sorsaydın keşke canımm.

doktordn geldim moralim çok bozuk canım yaa benim yumoşlar öylece duruyor

Moralini bozma hiç canımm. etkiliyor yumurtaları da bak. üzülme. incir ye kuru incir. bol bol vitamin al c vitamini vs. büyür onlar daha sen dert etme canım stres yapma.

Moralini bozma hiç canımm. etkiliyor yumurtaları da bak. üzülme. incir ye kuru incir. bol bol vitamin al c vitamini vs. büyür onlar daha sen dert etme canım stres yapma.
yedim canım yedim suyunu da içtim soğan kürü yapıyorum zaten onda da bol bol c vitamini var niye büyümedi ya kaç mm olduğunu sormadım başka yumurtalar da oluşmuş ama hepsi küçük acaba sayısı çoğaldı diye mi büyüyemiyorlar

üzülme canımm yaaa. Bir daha ki randevun kaçta ? büyürler merak etme canımm. üzülme bak.

haftaya p.tesi çağırdı canım böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi 22. günüm oluyor
Tatlim vardir herseyde bir hayir,guzel.dusunelim guzelim guzel olsun insalalh...umudunu kaybetmeeee bebisin belki gec dollenmeyle gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…