Ah be canim malesef 45 gunde adet gordugum icin,tam 31. Gunuydu adetime de 15 gun vardi..bugun 10 gun kaldi bakalim 15 ocak bathadi inşallah canım kaçıncı günündü 31inde?
klomeni nasıl kullandın canım ? doktordan gelince haber et yumurtan kaç mm oldu söyle canım. inşallah büyümüştür de iğne olursun. bende bekliyorum inşallah tutmuştur.
Ben de klomen kullandim canim bu ay gunde bir tane 50 mg adetin 3. gunu basladim 5 gun kullandimArkadaslar klomen ve pregnyl igne kullanan var mi aranizda ?
Ben de klomen kullandim canim bu ay gunde bir tane 50 mg adetin 3. gunu basladim 5 gun kullandim
2015 bana uğurlu geldi hamileyim 3 yıldır beklıyordum :)
inşallah tutmuştur canım ben adetin 2. günü başladım 5 gün 1er tane canım geçen hafta 11mm ydi bugün 16. gün aslında çatlaması gerekmezmiydidr iğneden hiç bahsetmedi ilk klomen diye vermeyecek mi acaba ben mi istesem
Hanimlar beni de listeye ekler misiniiizzzzbenimde BAT 15 OCAK
hmm doktora sorsaydın keşke canımm.
doktordn geldim moralim çok bozuk canım yaa benim yumoşlar öylece duruyor
yedim canım yedim suyunu da içtimMoralini bozma hiç canımm. etkiliyor yumurtaları da bak. üzülme. incir ye kuru incir. bol bol vitamin al c vitamini vs. büyür onlar daha sen dert etme canım stres yapma.
yedim canım yedim suyunu da içtimsoğan kürü yapıyorum zaten onda da bol bol c vitamini var niye büyümedi ya kaç mm olduğunu sormadım başka yumurtalar da oluşmuş ama hepsi küçük acaba sayısı çoğaldı diye mi büyüyemiyorlar
haftaya p.tesi çağırdı canım böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi 22. günüm oluyorüzülme canımm yaaa. Bir daha ki randevun kaçta ? büyürler merak etme canımm. üzülme bak.
haftaya p.tesi çağırdı canım böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi 22. günüm oluyor
inşallah canımmolsun canım geç olsun güç olmasın. tutunur bebiş inşallahhh herkesinki.
Masallah ne kadar sevindirici bir haber..darisi hayirlisiyla en kisa zamanda biz isteyenlere olsun insallah2015 bana uğurlu geldi hamileyim 3 yıldır beklıyordum :)
Hadi insallah hayirlica mujdemizi alalim bu aybenim de 15 ocak :) aynıyızz :)
Hadi yaaadoktordn geldim moralim çok bozuk canım yaa benim yumoşlar öylece duruyor
Tatlim vardir herseyde bir hayir,guzel.dusunelim guzelim guzel olsun insalalh...umudunu kaybetmeeee bebisin belki gec dollenmeyle gelirrrhaftaya p.tesi çağırdı canım böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi 22. günüm oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?