2015 anneleri ve anne adaylari :)

Caniiimmm hamileyiiimmm bata 2 gun.kala 64,92 cikti sence nasill? Insallah degerim artar..aslinda tekrar yaptirmak.istemiyorim..bekleyip direk.doktoruma oyle mi gitsem diyorum..
Heyoooo
Tebrik ederim Pambix
Sen de mi kasım annesi olacaksın?
Değerin çok iyi. 2 günde bir kan testi yaptırıp değerinin nasıl arttığını kontrol edebilirsin.
Tavsiyem doktora erken gitme keseyi göremeyince stres oluyor insan.

Canimm evettt bende kasim annesi olacagim insallah ya acikcasi kan vermek istemiyorum. Onceki dusugumde hep vermistim cok stres yapmisti kotu olmustum korkmustum hep..evde fazla idrar testim vardi ama onlar koyulasmaya basladi elhamdulillah ,saglikla agiz tadiyla devam eder insallah...doktora da haftaya persembe veya cuma gitmeyi dusunuyorum insallah yolunda gider .sen keseyi gordun muu

Benim kesemi doktor gördü ama çok küçükmüş ben göremedim.
Benimde haftaya cumartesi randevum var aslında doktor bu hafta çağırdı ama bir de kalp atışı için beklemek istemedim.
Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş

Nasilsiniz taze hamislerr

Doktora Gitmedim ben henuz persembe veya cuma gidicem insalalh..allahin izniyle guzelce sagliklica geciririm bu gebeligimi..yarinda gebelikte istenilen Tahlillerimi yaptircam saglik ocaginda hayirlisiyla onlarda temiz ciksin ins.

Iyiyimmm canimmmm,iyiyizdir ins seni sormaliii insallah iyi geciyordur gunleriniz..bebisimizde iyidir ins cinsiyeti falan tahmini biseyler soyledi mi doktorun
Sagol canm iyi geciyor cok sukur sali ikili test icin gidicem carsamba kendi doktoruma gidicem insallah sorunsuz gecer cinsiyet icinde % 90 erkek hissediyorum insallah gorunur bir seyler

Bulantım çok yemek yersem oluyor.
Aşerme denir mi bilmiyorum ama canım genelde ekşi şeyler istiyor
Hadi hayirlisi canimm insallah asiri bulabti olmadan kolayca gecer gunler.. ben en cok duygusal olarak etkilendim galiba gecen haftaya kadar sanki uzerimde dunyanin yuku vardi butun dertler bendeymis gibi :) bu hafta daha pozitifim cok sukur

Doktora Gitmedim ben henuz persembe veya cuma gidicem insalalh..allahin izniyle guzelce sagliklica geciririm bu gebeligimi..yarinda gebelikte istenilen Tahlillerimi yaptircam saglik ocaginda hayirlisiyla onlarda temiz ciksin ins.
Insallah canimm insallah hemen kesecigini ve icinde bebisini gorursun sonrada kalp atisiii

kızlar ben de aranıza katıldım. anne oluyorum. 1 sene önce evlendim ve 34 haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…