2015 anneleri ve anne adaylari :)

Canim sende yumurta takibi mi yaptirdin yoksa bu ay kendi haline mi takildin bende bu ay klomen kullandim insallah bende bu mutlulugu yasarim sonuna kadar
Canım ben bu ay hiç takmadım yumurtlama günümü bile tesadüfen yaptığım test ile öğrendim ve bu ay sadece ovü testinde pozitifi gördüğüm gün ilişki oldu. Şans işte.
Evde bir sürü ovülasyon testim vardı ama ben sadece 1 tane kullandım.
Bir gün geç başlasam teste olmayacaktı belkide.
Allahım sana da nasip etsin inşallah.
Bu gün kan testi yaptırdım sonuç: 43,3
Reglime 4 gün var.

Canim sende yumurta takibi mi yaptirdin yoksa bu ay kendi haline mi takildin bende bu ay klomen kullandim insallah bende bu mutlulugu yasarim sonuna kadar
Canim insallah bu guzel haberi sendende alacagiz yakin zamanda.. bat ne zaman ???

Masallah masallah katlanarak artsin insallah canim

Amin canım inşallah
Senin nasıl gidiyor başladı mı mide bulantıları?
Yemeklere ve kokulara karsi hassasiyet var ama oyle asiri bir bulanti yokk canim istahim yok birde hormonlardan galiba hep bir huzursuzluk hali var yakinda gecer insallah

Ne kadarr guzell masallah.rabbim sonuna kadar kazasiz belasiz gotursun insallah canim belirtilerin mi oldu suphelenip test yaptin

Ne kadarr guzell masallah.rabbim sonuna kadar kazasiz belasiz gotursun insallah canim belirtilerin mi oldu suphelenip test yaptin
Teşekkür ederim amin inşallah
Hiç belirtim olmadı canım evde erken gebelik testi vardı yaptım 2. çizgi çok silik çıktı hatta foto çektim görünmüyordu.
Sonra normal gebelik testi yaptım onda daha belirgin çıktı.
Erken gebelik testi falan yalanmış onu anladım canım.

nasılsın canım nasıl gdiyor hamişlik

nasılsın canım nasıl gdiyor hamişlik
İyiyim tatlım şimdilik hiç bir şey hissetmiyorum
Yarın doktora gideceğim bakalım keseyi görebilecek miyiz.
Sen nasılsın göbüş çıkmaya başladı mı?

İyiyim tatlım şimdilik hiç bir şey hissetmiyorum
Yarın doktora gideceğim bakalım keseyi görebilecek miyiz.
Sen nasılsın göbüş çıkmaya başladı mı?
Yok canim cikan bir sey yok daha :) insallah gorursun ama goremesende canini sıkma aynisini sen bana yazmistin :) erken olabilir canim

Ama bir de gordugunu dusunnn :))
Dünyalar benim olur
Karından görünmez belki ama vajinal ultrasonda görünebilir.
Doktor bakar mı bilemem
Hayırlısı 2 hafta daha beklerim kalp atışını da duyarım inşallah

Dünyalar benim olur
Karından görünmez belki ama vajinal ultrasonda görünebilir.
Doktor bakar mı bilemem
Hayırlısı 2 hafta daha beklerim kalp atışını da duyarım inşallah
Gittinmi canim doktora

Caniiimmm hamileyiiimmm bata 2 gun.kala 64,92 cikti sence nasill? Insallah degerim artar..aslinda tekrar yaptirmak.istemiyorim..bekleyip direk.doktoruma oyle mi gitsem diyorum..
Aaaaaa cok sevindim canim yaaaa gozun aydin deger gayet guzel bence... evde testin varsa sabahlari yap koyulasirsa zaten artiyordur o kan testi biraz dusuk olsa insanin cani sikiliyor eger bekleyebilirsen 5. Haftada git doktora kese o zamanlar goruluyor ya... cok cok sevindim canim ya saglikla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…