- 7 Şubat 2015
- 53
- 55
- 88
Amin...Allahım sana da yaşatsın evlat sevincini bu ay hadi bakalım...Ah canim oyle rahatlatiyorsun ki beni insallah cok istiyorum bende..internetten bebek kalp atisini seyrettim gecen aksam Allahim nasil guzel bir nimettir bu nasil bir sevicntir gumbur gumburler ..baskasinin bebeginin kalp atisi bile beni nasil sevince boguyor kim bilir insanin kendi evladi nasil tatli gelir.allahim kucagina almayi banada pesinden hamis olarak gelip kucagimiza almayi nasip etsin canim ya
Ah canim oyle rahatlatiyorsun ki beni insallah cok istiyorum bende..internetten bebek kalp atisini seyrettim gecen aksam Allahim nasil guzel bir nimettir bu nasil bir sevicntir gumbur gumburler ..baskasinin bebeginin kalp atisi bile beni nasil sevince boguyor kim bilir insanin kendi evladi nasil tatli gelir.allahim kucagina almayi banada pesinden hamis olarak gelip kucagimiza almayi nasip etsin canim ya
Ah canim benimmmm, ilac gibi geldi bu ettigin guzel duanAmin...Allahım sizede bu ay bizim tattığımız sevinçten tattırsın inşallah...
Gecikmenin 7.günü için çizgi biraz silik emin olmamakla birlikte kimyasal gebelik olabilir diyorum.Merhaba kızlar gecikmemin 7. Günündeyim az önce test yaptım belli belirsiz hayalet gibi bir çizgi çıktı birde siz bakar mısınız görebiliyor musunuz yoksa altta zaten var olan çiZginin izini mi görüyorum anlamadım daha önceki testlerde hep bembeyaz olurdu
az önce sağlık ocağına gittim daha erken test için ptesi yada salı gel dediGecikmenin 7.günü için çizgi biraz silik emin olmamakla birlikte kimyasal gebelik olabilir diyorum.
Kan testi yaptırın ve bir doktora danışın.
Teste göre hamilesiniz.Bu da başka marka bir test daha net görünüyor
Benim reglime 6 gün var gebelik testi pozitif. Erken değil saçmalamışlar.Bu
az önce sağlık ocağına gittim daha erken test için ptesi yada salı gel dedi
Canimmm cok sevindimm senin adinaaa insallah saglikla gelsin kucaginizaKızlar dpo 9 gebelik testi pozitif. Dua edin
Canim bende gebelik var hatta gec dollenmeyle olmustur diye dusunuyorum ondan boyle gec surede silik cikmistir yeni bir gebelik gibi ,hayirli olsun
Umutlanmakda istemiyorum açıkçası ama ilk defa böyle silikte olsa bişey belirdi en iyisi yarın özel hastaneye gitmek galibaCanim bende gebelik var hatta gec dollenmeyle olmustur diye dusunuyorum ondan boyle gec surede silik cikmistir yeni bir gebelik gibi ,hayirli olsun
allahım keşkeee inşallah öyledir ama ne hissedeceğimi bilemedimTeste göre hamilesiniz.
Guzel.dusunelim ki guzel.olsun insallahK
allahım keşkeee inşallah öyledir ama ne hissedeceğimi bilemedim
Amin canim inşallahCanimmm cok sevindimm senin adinaaa insallah saglikla gelsin kucaginiza
Ayy cok sevindim canim yaaa ne kadar guzel insallah sıkı sıkı tutunur bebisin bol bol dua edicem cok mutlu oldum cokkkKızlar dpo 9 gebelik testi pozitif. Dua edin
Çok teşekkür ederim canımAyy cok sevindim canim yaaa ne kadar guzel insallah sıkı sıkı tutunur bebisin bol bol dua edicem cok mutlu oldum cokkk
Canim sende yumurta takibi mi yaptirdin yoksa bu ay kendi haline mi takildinAmin canim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?