- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
cok saol canım sevınmezmıyım yok pıpı hemen bellı olurmus doktor dedı uzantıyı gormedıyse donusmez dahayaaaaaa gozun aydınnn hertalde cok sevınmıssındır.ınş.bızım kızda pıpılıye donusmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saol canım sevınmezmıyım yok pıpı hemen bellı olurmus doktor dedı uzantıyı gormedıyse donusmez dahayaaaaaa gozun aydınnn hertalde cok sevınmıssındır.ınş.bızım kızda pıpılıye donusmez
uzulme yalnız degılsın ben en son 12 haftalıktı 2lı test ıcın gıtmıstım 10 temmuza gun buldum gıtmısken 4lu testte yaptırım ınş bende cınsıyetını ogrenecegım.ozmanada 35 gundur gormuyo olucam ınş hersey yolundadır
Ins hissedersin canim.bugün doktora söyledim hissettigimi çok erken hissetmissin zayıf olmanla alakalı.ne mutlu sana dedi☺ben de hissederim sanirim cenin pozisyonundayken yatarken ben alttan durtuyor gerci![]()
Tabii bir ara koyarim resim:)gere gere gezecek kadar cıktı mı kı tatlm :))
cok saol canım sevınmezmıyım yok pıpı hemen bellı olurmus doktor dedı uzantıyı gormedıyse donusmez daha![]()
canım yaşın küçük bir tane daha yaparsın benim şimdiki aklım 10 yıl önce olsaydı 3 5 tane yapmıştım heralde diye düşünüyorumBende cok istiyordum kizim olmasini ama nasip olmadi simdilik,bende sunnet annesi olucam falan diye avutuyorum kendimi![]()
maalesef öyle ben rahat edemeyciğme eminim yatak odama falan pata küte girer yatağıma oturur falan sevmiyorum gıcık kaptım ya düzelemiyorum bebeği öpecek mıncıklayacakpofff
Ay evet cıdden he, ben bı kere gtmıstm bebegın kafasını bacaklarıı bıle secememıstm. 11+4 olmasına ragmen :)inşallah öğrenirsin canım ben geçen hafta gittim işte doktor şu an müsait değilmiş dedi. arkası dönüktü sanırım
devlet hastanesinin cihazı da zaten trt'nin siyah beyaz karıncalı zamanından kalma olduğundan anlamaması normal![]()
hee ben denedım karın agrımı bahane edıp goturdum esımı acıle .adam bana demezmı alttan muayene edıcem dedım yuru gıtbaya varmıs ya çaktırmadan acıle gıtsen agrım var dıye![]()
alcam Allah ızın verırse yaz zamanına 6 7 aylık olcak ya mınnıcık alcamyko abılerıne hemen soylemek ıstemıyorum hersey netlessın oyle dıcem zaten koye yolladım oglanları kuran kursuna gıtsınler dıye
valla bu duurmda eslere cok ıs dusuyor sen gelınsın bısey dıyemessın belkı ama esın agırlıgını koyabılır onemlı olan senın rahatlıgınbenim kayınavlidemde şehir dışından geelcek valla gelsin kalsın ona bişey demiyorumda kayınpederimde gelecek onu istemiyorum rahat edemem ben 2de kaynım var onlarda gelmek isterse uuuff hep bunları düşünerek üzülüyorum şimdiden sadece kaynanamı istiyorum![]()
Gecmis olsun canim="chnb, post: 41584639, member: 257670"]bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem
Hamilelik süresince kilo alımı şu şekilde olabilir:
Hamileliğin ilk üç ayında 1- 3 kilo arasında,
Hamileliğin 4-5-6. aylarında 1’er kilo
Hamileliğin 7-8-9. aylarında 2’şer kilo
ENDİŞELENME ALMAN GEREKEN KİLO SON AYLARDA ZATEN.
Bende geçenlerde 3 kilo aldım 3 kilo verdim şimdi 2 kilo tekrar aldımstresten olabilir
canm senn kv ve kayınpederın mıydı zengın olup yaptıkları herseyı dıllendırenler :) karıstrdm bı anda.tabi ya erkeğin düğün masrafı ile kızın ki bir mi neleri düşünüyorum ya.. her halükarda kızıma 3 daire kalacak istanbuldan damat düşünsün valla :)))))
Arkadaşlar Merhaba,
Bebeğini hissetmeye başlayan var mı???? İkinci ya da üçüncü defa anne olanları sormuyorum tabi onlar hem göbekte hem de histe bizden öndeler![]()
canım benim aldığım toplamda 500 gr olmuş oldu
Al ver al ver vallaha kafam gitti![]()
canm senn kv ve kayınpederın mıydı zengın olup yaptıkları herseyı dıllendırenler :) karıstrdm bı anda.
Hayırlı olsun canım ben de bugun gittim benimki de kizmis 3lu yu ben de yaptırdım ama geç çıkar 1 haftaya falan dediler niye geç acabakızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmusbebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse