• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
uzulme yalnız degılsın ben en son 12 haftalıktı 2lı test ıcın gıtmıstım 10 temmuza gun buldum gıtmısken 4lu testte yaptırım ınş bende cınsıyetını ogrenecegım.ozmanada 35 gundur gormuyo olucam ınş hersey yolundadır

inşallah canım ya. sende öğrenirsin umarım.. ay da 1 kere çağırmalarına uyuz oluyorum ztn

maalesef öyle ben rahat edemeyciğme eminim yatak odama falan pata küte girer yatağıma oturur falan sevmiyorum gıcık kaptım ya düzelemiyorum bebeği öpecek mıncıklayacak :KK43::KK43: pofff

Yok artık yatak odana da gırmez heralde, esıne de kaynanana da soyle dırek dalmasın oyle odanıza. Ayrıca ben de kucuk bebegın yalana yalana opulmesını hıc sevmem. Benm kv ve kp im yan sıtede oturmasına ragmen 3 ayda bır gelırler, salonda yarm saat oturur gıderler, rahatsz olmayalım dıe gelmezler bıle. Özele bıraz saygı canm, bizler de genc ınsanlarız sonucta. Bence bu konuda senn tek yapabılecegn sey esınle konusup, onleyıcı olması konusunda onu ıkna etmek. Sakın sen dırek onlara bısı dıyıp de onlarla yuz goz olma.

inşallah öğrenirsin canım ben geçen hafta gittim işte doktor şu an müsait değilmiş dedi. arkası dönüktü sanırım

devlet hastanesinin cihazı da zaten trt'nin siyah beyaz karıncalı zamanından kalma olduğundan anlamaması normal :KK70:
Ay evet cıdden he, ben bı kere gtmıstm bebegın kafasını bacaklarıı bıle secememıstm. 11+4 olmasına ragmen :)

alcam Allah ızın verırse yaz zamanına 6 7 aylık olcak ya mınnıcık alcam :KK70: yko abılerıne hemen soylemek ıstemıyorum hersey netlessın oyle dıcem zaten koye yolladım oglanları kuran kursuna gıtsınler dıye

ohh cocuklar koye kuran kursuna anne baba sahılde yuruyuse balıga :)) isyan cıkarrlar bak buyuyunce :))

benim kayınavlidemde şehir dışından geelcek valla gelsin kalsın ona bişey demiyorumda kayınpederimde gelecek onu istemiyorum rahat edemem ben 2de kaynım var onlarda gelmek isterse uuuff hep bunları düşünerek üzülüyorum şimdiden sadece kaynanamı istiyorum :KK43:
valla bu duurmda eslere cok ıs dusuyor sen gelınsın bısey dıyemessın belkı ama esın agırlıgını koyabılır onemlı olan senın rahatlıgın

="chnb, post: 41584639, member: 257670"]bu arada kucuk oglum ateslendi gece ayagimda sallamam ama derin uyuyamadi oglum sallayim mi dedim evet dedi. salladik. hala uyuyor. hastaliklari da pek zor. tuvalet egitimi de veriyorum bu arada. zor bir dönem
Gecmis olsun canim
Allah kolaylık versin tuvalet eğitiminde zor her yer batiyor

Hamilelik süresince kilo alımı şu şekilde olabilir:

Hamileliğin ilk üç ayında 1- 3 kilo arasında,
Hamileliğin 4-5-6. aylarında 1’er kilo
Hamileliğin 7-8-9. aylarında 2’şer kilo

ENDİŞELENME ALMAN GEREKEN KİLO SON AYLARDA ZATEN.

canım benim aldığım toplamda 500 gr olmuş oldu :(

Bende geçenlerde 3 kilo aldım 3 kilo verdim şimdi 2 kilo tekrar aldım :21:stresten olabilir

Al ver al ver vallaha kafam gitti :anneadayı:

kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmus :KK70: bebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
Hayırlı olsun canım ben de bugun gittim benimki de kizmis 3lu yu ben de yaptırdım ama geç çıkar 1 haftaya falan dediler niye geç acaba

Back
X