• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
BENİM DE NASİP OLURSA AYIN 21İNDE NET CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM AYRINTILI AYRINTILI FOTODAN SANADA VERDİLER Mİ PEKİ SAKLAYABİLECEK MİYİZ BİRDE CD OLUYOR MUŞ ÖYLE BİŞEY BİLİYORMUSUN HANGİ AYDA OLUYO?
canım benim ayrıntılı ultrasonum 3 hafta sonraya gün verdiler bu 4 boyutlu ultrasondan baktı ve evet bize foto verdi cokk tatlı masaşllah tam bebege benzemiş iskeletor gibiydi simdi etli etli :):)

kızlar meraba.çok fena nezle oldum.boğaz ağrısıyla başladı,nezleye döndü.haftasonu iki burnum birden tıkandı,hiç nefes alamadım,ölüyorum sandım.artık ağladım korkudan bebek de nefes alamıycak diye.doktora gittik,antibiyotik verdi,mecburen başladım.şimdi de öksürük başladı
canım malesef ben 6. haftada cok siddetli gecirdim bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım onun dısında bol bol ıhlamur iç demişti doktor birde adacayını içmeden sadece gargara yapmıstım o iyi geliyodu bogazıma hımm sonra okyanus suyu vermişti ama bende işe yaramadı pek sende yarar inş ben vics kullanmıstım terletiyo iyi geliyo koklamadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti doktor . sırtıma sürüyodum allah sifa evrsin cok zor oluyo

canım malesef ben 6. haftada cok siddetli gecirdim bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım onun dısında bol bol ıhlamur iç demişti doktor birde adacayını içmeden sadece gargara yapmıstım o iyi geliyodu bogazıma hımm sonra okyanus suyu vermişti ama bende işe yaramadı pek sende yarar inş ben vics kullanmıstım terletiyo iyi geliyo koklamadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti doktor . sırtıma sürüyodum allah sifa evrsin cok zor oluyo[/QUO
amin canım allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.ben de de okyanus suyu hiç ama hiç işe yaramadı.adaçayını nasıl gargara yaptın.kaynatıp soğttuktn sonra mı

ben de 6 kilo almşıım kabusum oldu artık kilolar :KK23:doktor diyetisyene git demişti iki hafta önce gitmedim 29 temmuzda kontrol var kilolarımı görünce kızacak zaten kilo takıntılı bir doktor ooffff eşim tombişim diyor artık :KK42:

Benim esimde alay ediyor tabi ona kilolarına barışının oğlusum gelecek Dahada alalaçam diyorum ama 9 kilouyu da düşününce moral bozuluyo daha yolun yarısı:KK43:

Merhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??

[Qeltemcivil, post: 41587188, member: 670745"]baya almıssın canım ya, doktorun senı dıyetsyene yollar ve yuruyus verr buyuk ıhtımal.[/QUOTE]

Yolladi aslında ama eşim sen veremezsin böyle yersen boşuna gideceksin diyor oncedennde gitmiştir listenin takip et dedi öyle kaldi

Back
X