• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??
canım benim hiç öyle sert lik olmadı
burada başım çok ağrıyor diyenler vardı bu normal bence ama sen sertliği dr. una sor istersen

[TE="ozizo, post: 41587580, member: 682851"]canım tatlıyı kes tamamen. ekmek sadece 2 dilim kepekli ye. pilav makarna, yağlı yemek, börek, yağlı unlu çorbalar... bunların tamamını kes. paketli hiçbir abur cubur yeme. aman çok dikkat. son aylar çok zorlanırsın. bir de süt verirken acayip kilo alıyor insan asıl iştah o zaman açılıyor. kilo üzerine bebek kucağında, diz ve bel çok zorlanıyor. aman diyim. ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım. o bile dizlerimi mahfetti. bebeğin için acıktın mı ceviz ye badem ye meyve ye ama abur cubur asla yeme...[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim doktorda aynı şeyleri söyledi ama malum ramazan yemekler tatlılar yemeden duramiyorum ama dikkat edicem artık

Merhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??
benimkide genelde ayni yerde duruyor. orasi sisik ve sert oluyor.ben hic telas yapmadim.onemli bisey oldugunu sanmiyorum.bebeklerin durus pozisyonuyla alakalidir.

ispartalilar,iyi insanlar aslinda ama hic bana gore degil bu kadar samimiyet.bende mecburen mesafeli duruyorum cok alistirmak istemiyorum
hadı ya. Bzım bı ust komsumuz vardı, onlar da ıspartalıydı Şimdi babaları akskerıyeden emeklı olunca tekrar ıspartya donduler. Onlar malesef oyleydı Ispartadan bı akraba gelırdı 3 ay yatılı. Kızlar aglaya aglaya gttıler ıspartaya Şimdi akrabalar bzm evden cıkmaz dıe, hala gorusuruz, cıdden oyleymıs Cok ıclı dıslılar malesef :)

benimkide genelde ayni yerde duruyor. orasi sisik ve sert oluyor.ben hic telas yapmadim.onemli bisey oldugunu sanmiyorum.bebeklerin durus pozisyonuyla alakalidir.
canım benim hiç öyle sert lik olmadı
burada başım çok ağrıyor diyenler vardı bu normal bence ama sen sertliği dr. una sor istersen
Cevaplariniz cok tesekkurler, bnmkiler ikiz bugun neden boyle sertlesmis bilemedim, dokunca ikisini elimin altinda hissediyorum, insallh iyilerdir, duzelmezse doktrumu arayip soracagim. Rabbim bebeklerinozo kucaginiza sagsalim almayi nasip etsin ins

Arkadasım boyle "kendı aranızda konusuyosunuz" dıyerek forumdakı tum arkadaslarımı ve benı ıtham edıyosun. Burda kımse kişi ayrdı yapmıyo, herkes bılgısı olcusunde elınden geldıgınce cevap verıyo kı forumda en cok zaman gecırenlerden bırı benm isminizi ve ya sordugunuz herhangı bı soruyu hatrlamıyorum. Burda herkesı kucaklayan guzel paylasımlar soz kunusu Lütfen fıtne sokmayalım, kapımız yenı katılan her anneye sonsuz acık.

Son düzenleme:
gülaycım D Dekalpy randevusu bu gün değildi sanki 4 temmuz diyordu hatta doğum günüm falan demişti ama benmi yanlış hatırladım acaba

Evet canım sen doğru hatırlıyorsun aslında da dün doktorundan bir haber almış. Doktoru kariyer için devlete gidecekmiş. O da bugüne bir randevu almış doktoru gitmeden gidecekti ama en son sabah yazmıştı.
D Dekalpy nerelerdesin? Duy sesimizi. :rolleyes:

[Qeltemcivil, post: 41587188, member: 670745"]baya almıssın canım ya, doktorun senı dıyetsyene yollar ve yuruyus verr buyuk ıhtımal.

Yolladi aslında ama eşim sen veremezsin böyle yersen boşuna gideceksin diyor oncedennde gitmiştir listenin takip et dedi öyle kaldi[/QUOTE]

tabı canım dıyatsyenn verdıgı lısteye uymadıktan sonra gtmek pek mantıklı degıl. Para verıp ÖSS kıtabı alan ama hıc acmayanların kıtap almaktan medet ummaları gıbı olur walla :) Takma tatlım ya bı sekılde verıcez artık o kıloları dogum sonrası :)

gülaycım D Dekalpy randevusu bu gün değildi sanki 4 temmuz diyordu hatta doğum günüm falan demişti ama benmi yanlış hatırladım acaba

yok canım bugundu Hanı doktoru hastaneden ayrıldıgı ıcın bugun gıdecektı ya muayeneye ama cıdden nıye yazmadı kı :( Kotu bısı yoktur ıns D Dekalpy denııııızzz nerdesııııınn :)

[TE="ozizo, post: 41587580, member: 682851"]canım tatlıyı kes tamamen. ekmek sadece 2 dilim kepekli ye. pilav makarna, yağlı yemek, börek, yağlı unlu çorbalar... bunların tamamını kes. paketli hiçbir abur cubur yeme. aman çok dikkat. son aylar çok zorlanırsın. bir de süt verirken acayip kilo alıyor insan asıl iştah o zaman açılıyor. kilo üzerine bebek kucağında, diz ve bel çok zorlanıyor. aman diyim. ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım. o bile dizlerimi mahfetti. bebeğin için acıktın mı ceviz ye badem ye meyve ye ama abur cubur asla yeme...

Cok tesekkur ederim doktorda aynı şeyleri söyledi ama malum ramazan yemekler tatlılar yemeden duramiyorum ama dikkat edicem artık[/QUOTE]

:)

elifeva elifeva tebrikkk ederimm canim ya cok sevindim hayirlisiyla gelsin kizin insallah.

derinsu06 derinsu06 bu arada canim sana da cok sevindim sonuclar temiz cikmis heralde.

Diger tum test yaptiran iyi sonuc bekelyen arkadaslara da hayirli haberler insallah.
amin canım hepımızınkı ınsallah bende cok sevındım agzım kulaklarımda doktordan geldıgımden berı :D

Evet canım sen doğru hatırlıyorsun aslında da dün doktorundan bir haber almış. Doktoru kariyer için devlete gidecekmiş. O da bugüne bir randevu almış doktoru gitmeden gidecekti ama en son sabah yazmıştı.
D Dekalpy nerelerdesin? Duy sesimizi. :rolleyes:
ay hadi ya kaçırmışım D Dekalpy cım hadi cevap yaz öğrendinmi cinsiyeti nasılmış bebeğin
ya senin de az kalmış randevuna fani hadi hayırlısı

Back
X