- 31 Mart 2015
- 121
- 98
- 13
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag ol canim yok o olabilirmis adet doneminden gectigin icin olabilir dedi bide saglikli bir bebegin dusme ihtimali cok dusukmus
evet canım ya netten cok kısının yazılarını okudum basına gelenler var cogunun gebelıgı sonlanmıs ınsallah haftaya gıttıgımde arayı kapatmıs oluruz
ben hamilelik öncesi başlamıştım dikkat etmeye bu kadar çabuk olmasını ona da bağlıyorum..yiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da
onun dışında bişi bilen var mı :)
kızlar bebişimin kesesi 1.18 cm![]()
ben hamilelik öncesi başlamıştım dikkat etmeye bu kadar çabuk olmasını ona da bağlıyorum..
Bu arada kızlar yaşlar kaç? çalışıyor musunuz?
Haftaya cuma gidicem bende kalp atışları icin o gün tama 20 mm olmasi gerekiyor.. cnm zaman hiç geçmiyor yahuu23 Nisanda bebeğini de görürsün muhtemelen canım dr 20mm olunca bebek görünür demişti
amın gozun aydın canım benım darısı basımıza ınş.Selam kızlar..
Dün bahsetmiştim kahverengi lekelenmem var diye..
Bu sabah yine kahverengi ve daha yoğun bi lekelenmem olunca hemen apar topar hastaneye gittim.
Şükür herşey yolundaymış..
Bebeğimin kesesi 9 mm olmuş bile.. Maşallah. .
Şükürler olsun Rabbime..
Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı..
Haftaya cuma gidicem bende kalp atışları icin o gün tama 20 mm olmasi gerekiyor.. cnm zaman hiç geçmiyor yahuu
özel sektor 27 ılk gebelıkben 23 canım sağlıkçıyım sen çalışıyor musun
ben cevizi sevmiyorum hiç, meyve ve süt bağımlısıyım onlarla takılıyorum :) yemeklerde de mutlaka ayran/yoğurt tüketiyorumyiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da
onun dışında bişi bilen var mı :)
Cnm 1 gun sonra git 20 mm de görünüyo dedin sen. Hani yine sen bilirsindeben de 19.4 mm iken gitmeyi düşünüyorum ertesi gün tatil oluyor acaba sonraki gün mü gitsem![]()
haftaya çarşamba yine gitcem canım23 Nisanda bebeğini de görürsün muhtemelen canım dr 20mm olunca bebek görünür demişti
bizim dr randevularımız yine aynı gün canım seninle bende hesapladım 19 mm oluyor gittiğim gün belki görürüm diye gitcem ama ben göremezsemde kesem büyümüş mü diye baksın dr gitmeye çok meraklı oldumben de 19.4 mm iken gitmeyi düşünüyorum ertesi gün tatil oluyor acaba sonraki gün mü gitsem![]()
benim yaş 32 pdr öğretmeniyim..ben 23 canım sağlıkçıyım sen çalışıyor musun
Cnm 1 gun sonra git 20 mm de görünüyo dedin sen. Hani yine sen bilirsinde
bizim dr randevularımız yine aynı gün canım seninle bende hesapladım 19 mm oluyor gittiğim gün belki görürüm diye gitcem ama ben göremezsemde kesem büyümüş mü diye baksın dr gitmeye çok meraklı oldumdaha 1 haftadan fazla var nasıl geçcek bu zaman bilmiyorum
bu arada yaş 26 devlet memuruyum bende
2 gün beklemeye sabrın var mı desene![]()
aslında dr bana ondan da öncesine gel dedi 20 nisanda gel dedi ben 22de gidicem ama 20 nisanda da o boyutta olmuyo