• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allah im bu bulantılar beni mahvediyor ya son 5 gündür. Gözümü acmamla başlıyor yemek yiyince biraz geçiyo ama yemek yememe fırsat verse keske:mad::mad:

Selam kızlar..
Dün bahsetmiştim kahverengi lekelenmem var diye..
Bu sabah yine kahverengi ve daha yoğun bi lekelenmem olunca hemen apar topar hastaneye gittim.
Şükür herşey yolundaymış..
Bebeğimin kesesi 9 mm olmuş bile.. Maşallah. .
Şükürler olsun Rabbime..
Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı..

yiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da

onun dışında bişi bilen var mı :)
ben hamilelik öncesi başlamıştım dikkat etmeye bu kadar çabuk olmasını ona da bağlıyorum..

Bu arada kızlar yaşlar kaç? çalışıyor musunuz?

Selam kızlar..
Dün bahsetmiştim kahverengi lekelenmem var diye..
Bu sabah yine kahverengi ve daha yoğun bi lekelenmem olunca hemen apar topar hastaneye gittim.
Şükür herşey yolundaymış..
Bebeğimin kesesi 9 mm olmuş bile.. Maşallah. .
Şükürler olsun Rabbime..
Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı..
amın gozun aydın canım benım darısı basımıza ınş.

ben de 19.4 mm iken gitmeyi düşünüyorum ertesi gün tatil oluyor acaba sonraki gün mü gitsem :KK17:
bizim dr randevularımız yine aynı gün canım seninle bende hesapladım 19 mm oluyor gittiğim gün belki görürüm diye gitcem ama ben göremezsemde kesem büyümüş mü diye baksın dr gitmeye çok meraklı oldum :anneadayı::nazar: daha 1 haftadan fazla var nasıl geçcek bu zaman bilmiyorum:KK34: bu arada yaş 26 devlet memuruyum bende

bizim dr randevularımız yine aynı gün canım seninle bende hesapladım 19 mm oluyor gittiğim gün belki görürüm diye gitcem ama ben göremezsemde kesem büyümüş mü diye baksın dr gitmeye çok meraklı oldum :anneadayı::nazar: daha 1 haftadan fazla var nasıl geçcek bu zaman bilmiyorum:KK34: bu arada yaş 26 devlet memuruyum bende

senin kaçtı kesen canım ilk gittiğinde?

2 gün beklemeye sabrın var mı desene :KK70: :KK70: aslında dr bana ondan da öncesine gel dedi 20 nisanda gel dedi ben 22de gidicem ama 20 nisanda da o boyutta olmuyo

Evet hergün 1 mm buyuyo senin geçen cuma 6.2 ydi benim cumartesi 7.2 ydi demekki aynı boyları bakalım birbirimizi haberdar edelimm

Back
X