- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
Dogum gunün kutlu olsun canm ,benim de 10nisandi ,9 Nisan aksamı ögrendim bebişimi ve en mutlu dogum gunün olduGünaydın hanımlar.. Bugün benim doğum günümmmm
Mercimeğimle ilk doğum günümüz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum gunün kutlu olsun canm ,benim de 10nisandi ,9 Nisan aksamı ögrendim bebişimi ve en mutlu dogum gunün olduGünaydın hanımlar.. Bugün benim doğum günümmmm
Mercimeğimle ilk doğum günümüz :)
Canım ben ilişki tarihimden bildiğim için hesaplamıştım. Doktor ultrasondan kese boyutuna göre baktı öyle söyledi. Ultrason kağıdımda da yazıyor.Canm 5+3 oldugunu doktor mu söyledi bana da geç Döllenme dediler ama ole bitarih söylemedi bana da ?
Sağol canım benim inşallah dahada artmaya devam eder senin değerlerinde benimde içim çok rahatladı ama değer yükselinceCanm icin rahat olsun gayet iyi değer benimde senin gibi 9 nisanda yaptım 52 cıktı 11nisanda yaptım iki gun sonra 165 cıktı .ayni sayılır bak ikimizinde hergün ikiye katlayıp gitmis iste ins bi sorun yoktur merak etme
Amin insallah benim yaptigim stresi bir gorseydiniz dr.dan cikinca kac saat agladimNe guzel bi mutluluk masallah... darisi bize insallah
pekı canım senın normalde adetlerın duzenlımıydıCanım bu kadar çok yorma kafanı olumsuz düşünme..
Benim adetime göre 7+4 olmam lazım ama şuanda 5+3 üm.
Benimde geç döllenme. Hemde adet olmam gereken gün döllenmiş. Ama doktor herşey yolunda dedi ve yeni sat belirledi.
5+0 da gebelik kesemi gördüm. 0.33 cm
Bugün tekrar girdim ultrasona 5+3 de kesem 0.98 cm olmuş maşallah. .
İçini ferah tut ve anı yaşa:))
hamilesin derim.. hayırlı olsun hoşgeldin derimmKızlar bi bakın nolur ayın 9'unda adet günümde bhcg 54 çıkmıştı bugün yani 5 gün sonra 285 çıktı iki katına katlamış değer ne dersiniz![]()
Evet cnm ama ama bazen cift yumurta ikizlerinde ikinci kese daha sonrada cikabiliyor dollenme farkiaaa yanıı hemen kese adetınden anlasılıyor oylemıı ıyıymısss![]()
Amin cnm cok saolMasallahh allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim![]()
Teşekkür ederim 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ödüm patlıyordu düşecek değer diye ama şükür öyle bisey yok şimdilikhamilesin derim
minminnak, hayırlıs olsun darısı başımızaa
gorunur canım Allah bagıslasın bebegınıHerkese merhaba
Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?
yok yok gayet süper değerlerin aynı benim değerlerim gibi çıkmışTeşekkür ederim 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ödüm patlıyordu düşecek değer diye ama şükür öyle bisey yok şimdilik
Herkese merhaba
Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?
Canm kaçıncı haftaydı senin ki,batın kaçtı ?geç döllenme dedi bana 1 hafta geriye attı beni yoksa ben geçen cuma bile belki bebeğimi görürüm diye bi umutla gittim ama nerdeeeee keseyi zor gördük :)) inş yetişir bebişim de 22 sinde gittiğimizde hem kendini görürüz hem kalbini duyarız
Canm bende seninle atmıştım kilom aynı ama cok şişlik var karnım falan yemek yenesemde sis soda icmem normalde ama soda içesim geliyorkızlar, benim kilom aynı fakat yanlarım çıktı simit bölgem ve aşırı şişim. böyle olan var mı aranızda? bldiğin 56 kg gibi duruyorum çok yayıldım
Ayyy canım benım inşallah.yarın kontrole gıdıcemkese gormek ıcın.inşallah gorurumde ıcım rahatlarCanm daha as erme mide bulantısı icin erken diyorlar .mide bulantın belkide olmayacaktır ins da olmaz.merak etme biz hissetmiyoruz ama bebislerimiz büyüyor içimizde
Ins canm korkma ,guzel haberlerle dönersin ins .bize de haber verAyyy canım benım inşallah.yarın kontrole gıdıcemkese gormek ıcın.inşallah gorurumde ıcım rahatlar
vala canım ben de anlamadım. aynen dediğin gibi küp gibiyim valla.. gören 4 aylık der.. yanlara doğru genişledim popom büyüdü çünkü pantolonumdan anlıyorum. hala 52 kg mım. nasıl oluyor anlamadımCanm bende seninle atmıştım kilom aynı ama cok şişlik var karnım falan yemek yenesemde sis soda icmem normalde ama soda içesim geliyor
poponmu buyuduvala canım ben de anlamadım. aynen dediğin gibi küp gibiyim valla.. gören 4 aylık der.. yanlara doğru genişledim popom büyüdü çünkü pantolonumdan anlıyorum. hala 52 kg mım. nasıl oluyor anlamadım
Canimmmm cok sevindim... masallah kucuk kuzu annesini nasilda mutlu etmissskıslaaaar ben geldim doktora gittik bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin çook aşırı güzel bir duygu gözlerim doldu nasılda hızlı atıyordusıra kesesini görüpte pıt pıtları bekleyenlerde herkes güzel haberlerle gelsin hayırlısıyla tabii
![]()