• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm 5+3 oldugunu doktor mu söyledi bana da geç Döllenme dediler ama ole bitarih söylemedi bana da ?
Canım ben ilişki tarihimden bildiğim için hesaplamıştım. Doktor ultrasondan kese boyutuna göre baktı öyle söyledi. Ultrason kağıdımda da yazıyor.
Tam hesapladığım gibi çıktı.
Hatta şöyle dedi dr gerçek haftasını kalp atımı zamanı kesinleştircez dedi..

Canm icin rahat olsun gayet iyi değer benimde senin gibi 9 nisanda yaptım 52 cıktı 11nisanda yaptım iki gun sonra 165 cıktı .ayni sayılır bak ikimizinde hergün ikiye katlayıp gitmis iste ins bi sorun yoktur merak etme
Sağol canım benim inşallah dahada artmaya devam eder senin değerlerinde benimde içim çok rahatladı ama değer yükselince :KK68:

Canım bu kadar çok yorma kafanı olumsuz düşünme..
Benim adetime göre 7+4 olmam lazım ama şuanda 5+3 üm.
Benimde geç döllenme. Hemde adet olmam gereken gün döllenmiş. Ama doktor herşey yolunda dedi ve yeni sat belirledi.
5+0 da gebelik kesemi gördüm. 0.33 cm
Bugün tekrar girdim ultrasona 5+3 de kesem 0.98 cm olmuş maşallah. .
İçini ferah tut ve anı yaşa:))
pekı canım senın normalde adetlerın duzenlımıydı

[QUOTeva, post: 40499629, member: 637144"]heh boylesı daha ıyı oldu :KK70: hafta hafta gebelık kesesı buyuklugu[/QUOTE]
Bunu gorunce icim rahatladi ya cok teskkurler icim icimi yiyodu 6haftalik 7.86cikti kucuk diye uzuluyodm:(

Herkese merhaba

Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?
gorunur canım Allah bagıslasın bebegını

geç döllenme dedi bana 1 hafta geriye attı beni yoksa ben geçen cuma bile belki bebeğimi görürüm diye bi umutla gittim ama nerdeeeee keseyi zor gördük :)) inş yetişir bebişim de 22 sinde gittiğimizde hem kendini görürüz hem kalbini duyarız
Canm kaçıncı haftaydı senin ki,batın kaçtı ?

kızlar, benim kilom aynı fakat yanlarım çıktı simit bölgem ve aşırı şişim. böyle olan var mı aranızda? bldiğin 56 kg gibi duruyorum çok yayıldım
Canm bende seninle atmıştım kilom aynı ama cok şişlik var karnım falan yemek yenesemde sis soda icmem normalde ama soda içesim geliyor

Canm daha as erme mide bulantısı icin erken diyorlar .mide bulantın belkide olmayacaktır ins da olmaz.merak etme biz hissetmiyoruz ama bebislerimiz büyüyor içimizde
Ayyy canım benım inşallah.yarın kontrole gıdıcemkese gormek ıcın.inşallah gorurumde ıcım rahatlar

Canm bende seninle atmıştım kilom aynı ama cok şişlik var karnım falan yemek yenesemde sis soda icmem normalde ama soda içesim geliyor
vala canım ben de anlamadım. aynen dediğin gibi küp gibiyim valla.. gören 4 aylık der.. yanlara doğru genişledim popom büyüdü çünkü pantolonumdan anlıyorum. hala 52 kg mım. nasıl oluyor anlamadım

vala canım ben de anlamadım. aynen dediğin gibi küp gibiyim valla.. gören 4 aylık der.. yanlara doğru genişledim popom büyüdü çünkü pantolonumdan anlıyorum. hala 52 kg mım. nasıl oluyor anlamadım
poponmu buyudu :D senın kesınlıkle kızın olcak canım benımde kızımda ılk 3 ayda popom buyumustu

kıslaaaar ben geldim doktora gittik bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin çook aşırı güzel bir duygu gözlerim doldu nasılda hızlı atıyordu:KK68: sıra kesesini görüpte pıt pıtları bekleyenlerde herkes güzel haberlerle gelsin hayırlısıyla tabii:KK19::KK68:
Canimmmm cok sevindim... masallah kucuk kuzu annesini nasilda mutlu etmisss:KK46::nazar::KK68: rabbim saglikla kucagina almayi nasil etsin insallah. Bende 20nisanda gidicem cok heyecanliyim

Back
X