2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
senden güzel haberleri aldık inşallah gerisi gelir canım. valla artık gruba girmek istemiyorum, çok etkileniyor ve çok üzülüyorum:KK14::KK43:
Allah anlımıza ne yazdıysa yaşıycaz canım ıyıde olsa kotude rabbım ıyı yonden gostersın herseyı ınsallah

Merhabalar yeni katildim. Bir mol gebelikten sonra yine hamile oldum ve insallah araligin 7 sindedoguracagim benim de dogum gunun 6 aralik esiminki de 8 aralik insallah hepimiz sorunsuz ve saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Bende coraspin ve progestan kullanuyorum onlem olarak
hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırden :D bende yayım nasıpse bebegımde yay olcak

Bende öyle valla fena gobek yaptım mide bulantim var o çok rahatsız edio beni sende bulantı varmi
bende kalbı atmaya basladıgından berı var canım ne guzel hafıf hafıf ben burdayım dıyodu bugun cok fena yedıklerım acı acı gerı gelıyo ama razıyım yeterkı ıyı olsun bebişim

Merhabalar yeni katildim. Bir mol gebelikten sonra yine hamile oldum ve insallah araligin 7 sindedoguracagim benim de dogum gunun 6 aralik esiminki de 8 aralik insallah hepimiz sorunsuz ve saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Bende coraspin ve progestan kullanuyorum onlem olarak
İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, hayırlısı olsun canım. Benim de 6 ay önce boş gebeliğim oldu:( kürtaj oldım. Protestanı vajinadan mı alıyosun?

hayirlisi olsun:)) saglikla gelir insallah bebeğim

kızlar aşerıyomusunuz sız ben deli gıbı sac kavurma ıstıyorum dusundukce bıle sankı mıdeme açlıktan kramp gırer ya oyle oluyo ne bu et tutkusu bende herseyde et olsun yeter

kızlar, kahve akıntısı ve düşük tehlikesi olma oranımız %80 oldu sanırım. her sayfada kanama, kahve akıntı, gibi konular konuşulmaya başlandı. :KK14::KK43: artık psikolojim bozuluyor :KK43: güzel haberlerle gelin lütfen:KK17:
benim bu 6. gebeligim. 3 kaybim var ve hep leke kanama olurdu bu zamana dek. olmadi şükür. ben de dinliyorum kendimi hep:(

Evet canim bugun kan tahlili yapturdim 2720 cikti bhcg sonra ultrasonla baktik minicik ama keseyi gorebiliyoruz dedi . bende gordum . Neden sordun ki anormal mi[/QU
benim hcg tahmini şuan 1500 lerde falan dr gitmek için sabırsızlanıyorum vajinal istemiyorum karından görünmesi için de 5000 falan diyorlar ondan merak ettim..

Evet canim bugun kan tahlili yapturdim 2720 cikti bhcg sonra ultrasonla baktik minicik ama keseyi gorebiliyoruz dedi . bende gordum . Neden sordun ki anormal mi
benim hcg tahmini şuan 1500 lerde falan dr gitmek için sabırsızlanıyorum vajinal istemiyorum karından görünmesi için de 5000 falan diyorlar ondan merak ettim..

Back
X