2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
2720 hcg ile karından mı göründü?

Allah yardımcın olsun canm senin bi de çocukların var zor çok zor ben iyki memlekete gelmişim yoksa bu seferde açlıktan bulanıodum
calisiyorum da. Nöbetciydim geberdim resmen. yemek yok zaten yiyemiyorum ve gurbetteyim.

merhaba güzel anne adayları

bugün kurban olduğum 11 cm olmuş.. herşey yolunda Allaha şükür Sadece şu lanet iş yerimden kurtulmak istiyorum
Ahh ne güzel ya maşallah biz kalbini dinlediğimizde 4 mm di benmki de o kadar oldu mu ki acaba tarihlerimiz aynı çok heycanlandım şuan

Ben de yyiorum ama afedersiniz kabız ypıyor. Zaten gaz problemi de oluyor bende

of kızlar benım yıne seyıme sancılar gırmeye basladı korkuyorum ya bıse olcak dıye :S

i

inşallahh şöyle hayırlısıyla 20 30 haftaya gelsekte dogum korkusu sarsa alısverıslere baslasak cınsıyetlerını ogrensek en azından 12 haftayı atlatsakta dusuk rıskınden azda olsa kurtulsak
Ayyyy insallahh insallahhh ne guzel dedinnn :))

2720 hcg ile karından mı göründü?
Evet canim bugun kan tahlili yapturdim 2720 cikti bhcg sonra ultrasonla baktik minicik ama keseyi gorebiliyoruz dedi . bende gordum . Neden sordun ki anormal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…