inş cnm bnde tahminime göre 6+5 .. falan6+6 imis canım.sagol canım. Sende inş sağ salim duyarsin bebeginin kalp atışını
Allah yardımcın olsun canm senin bi de çocukların var zor çok zor ben iyki memlekete gelmişim yoksa bu seferde açlıktan bulanıodumben de tost yiyorum sadece kasarli ve iki de oglum var evde yemek yapamıyorum.
olsun olur oyle mm kavramina alisik degiliz. :)pardon canlarım yaaa yanlışlık olmuş 11 mm yazacaktım :)
2720 hcg ile karından mı göründü?Kızlar bugun kan tahlili yaptırdım beta hcg 2 günde 1038 den 2720 'ye çıkmış çok şükür. Keseyi gördük ultrasonda :)). Allahım nazarlardan saklasın sağlıklı görünüyor su an. Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnsallah sağlıkla doğarlar :) 2 mayısa randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişim o zaman. ama 2 hafta uzun bir süreç gibi geldi bana kontrol için :S.
calisiyorum da. Nöbetciydim geberdim resmen. yemek yokAllah yardımcın olsun canm senin bi de çocukların var zor çok zor ben iyki memlekete gelmişim yoksa bu seferde açlıktan bulanıodum
üzerime bol hırka aldığımda pantolon üst düğmesini açıyorum benyemesemde bir genişleme var sanki pantolonlarım falan dar geliyor..sadece göbek alsa nolur sanki :)
Ahh ne güzel ya maşallah biz kalbini dinlediğimizde 4 mm di benmki de o kadar oldu mu ki acaba tarihlerimiz aynı çok heycanlandım şuanmerhaba güzel anne adayları
bugün kurban olduğum 11 cm olmuş.. herşey yolunda Allaha şükür Sadece şu lanet iş yerimden kurtulmak istiyorum
:)) sikinti yok :))) masallah bebislerepardon canlarım yaaa yanlışlık olmuş 11 mm yazacaktım :)
Ben de yyiorum ama afedersiniz kabız ypıyor. Zaten gaz problemi de oluyor bendeMuz
Lifler, C ve B6 vitamini açısından iyi bir besin kaynağıdır. Ayrıca potasyum deposudur ve bu da vücuttaki kan basıncını düzenleyen önemli bir mineraldir. Birçok hastalığın tedavisinde faydalı olduğu gibi özellikle de, ateş, sindirim bozuklukları, kas krampları ve kas gevşekliği gibi durumlarda tavsiye edilir. Bunun yanında muz, alerji tedavisinde de kullanılır. İçindeki potasyum, sodyum ile birlikte çalışarak özellikle hamilelik döneminde önem kazanan hücre ve kas gelişimini sağlar, vücudun su dengesini ayarlar ve kalp atışlarının normale dönmesini sağlar. Ayrıca beynin normal fonksiyonlarını gerçekleştirmesine yardımcı olur. Kırmızı kan hücrelerinin oluşmasını destekler. Bunun yanında vücut sıvıları arasındaki kimyasal dengenin sürekliliğini sağlar. Enerji üretimine yardımcı olur ve strese karşı dayanıklılık sağlar. Doğum sonrası kilo vermek isteyen anneler mısır gevreği, süt ve muzu karıştırarak yiyebilirler.
Oyhh çok üzüldüm sana da ya ben çocuksuz bu haldeym sen kimbilir neler çekiyorsun inş çabucak atlatıırız yoksa işimiz zorcalisiyorum da. Nöbetciydim geberdim resmen. yemek yokzaten yiyemiyorum ve gurbetteyim.
Ayyyy insallahh insallahhh ne guzel dedinnn :))i
inşallahh şöyle hayırlısıyla 20 30 haftaya gelsektedogum korkusu sarsa alısverıslere baslasak cınsıyetlerını ogrensek en azından 12 haftayı atlatsakta dusuk rıskınden azda olsa kurtulsak
Evet canim bugun kan tahlili yapturdim 2720 cikti bhcg sonra ultrasonla baktik minicik ama keseyi gorebiliyoruz dedi . bende gordum . Neden sordun ki anormal mi2720 hcg ile karından mı göründü?
Olmaz inş canım hemen kötü düşünme aynı şekilde fazla oturunca filan da ağrı oluor bazenof kızlar benım yıne seyıme sancılar gırmeye basladı korkuyorum ya bıse olcak dıye :S
ınsallah oyledır canım duuk rıskım oldugu ıcın korkuyorumOlmaz inş canım hemen kötü düşünme aynı şekilde fazla oturunca filan da ağrı oluor bazen
of kızlar benım yıne seyıme sancılar gırmeye basladı korkuyorum ya bıse olcak dıye :S
Balçovadayım ben canım
Bebişlerimiz biraz büyüsün buluşma ayarlarız o zamanBende gaziemirdeyim
Sakin ol canim strese sokma kendini daha da rahatlamaya calis. Cok sancin varsa hastaneye git istersenof kızlar benım yıne seyıme sancılar gırmeye basladı korkuyorum ya bıse olcak dıye :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?