ıc ıc su ıyıdır sureklı ıdrara cıkmanda bebegının buyudugunu gosterır koy ver gıtsın kızSürekli idrara cikmaktan helak oldum yaa su icmedende duramiyorum oyy oyy
cnm ben öğlen gitti doktora, yorgunluktan yazamadım.. senin bu kadar erken kalp atışı oldugunu öğrenmene çok sevindim cnm :=) bn 7+1 mişim. ben daha yeni öğrendim şükür kalp atışı oldugunnu :=) hiç beklemiyordum.. ilk kimyasal gebelik oldugundan bunu da boş gebelik olur diye çok korkuyordum.. bulantı kask agrısı vs olmadgndan heralde ters giden bişey var bebegi göremice boş gebelik dedim.. şükür ki öyle deilmiş. übarek recep ayında dualarm kabul oldu.. kalp atışını ben de duymadım dinletmedi zaten ben bebek oluşmuş mu diye tereddutteyken dinleyebilcekiyim sesini demeyi unutmuşum. doktor kalp atışları gayet iyi çok güzel deynce rahatladm..dinleticekmisinz demeyı unutmuşm heyecandan.. :) nasıl unuttysam anlamadm.. doktorun dedikleri rahatlattı .. bi de suyun az bol su iç günde 2 litre dedi bn yarm litre zor içiorm ondna galibaTatlım merhaba. Ne yaptın merak ettim. İnşallah iyi haberler almışsındır. ben ikinci olarak bugün gittim doktora. yine devlete gittim ama farklı doktor bu sefer. hiçbir tahlil yapılmadı merak ediyorum falan dedim. 5-6 tüp kadar kan verdim ve idrar tahlili ayrıca. bazıları bugün çıktı, biri 3 gün sonra fln çıkar dediler. biri de iki hafta sonraymış. iki hafta sonra da sonuçlarla gel dedi. bu arada rica ettim eşimi de aldı odaya:) kalp atışını dinletmedi ama gördük:) kağıt bitmiş bir de, alamadım görüntükese boyutu fln da sormayı unuttum ama 6+4 olmam lazım, 6+1 gözüküyor, buna takılma dedi. canımı sıkmayacağım ben de bu sebeple. arayyı kapatacağız inşallah:) bu arada ikiz olabilir diye düşünmüştük ama tek miniğimiz:) doktorumuz sadece sabahtan hastanede oluyormuş, sonucu aldım ama gösteremedim. birçok değerim düşük. biraz ona canım sıkıldı açıkçası. eczacı var komşu, ona sordum. kan değerlerim ve böbrekle ilgili sıkıntı varmış sanırım. bekleme iki hafta ilaca başlar dedi. ilk fırsatta tekrar gideceğim bakalım:) senin de ii haberlerini alırız inşallahhhhhh....
görüntüsünü alamadm dıye uzulme cnm ne güzel beraber eşinle kalp atışının oldugunu öğrenmişsiniz bu bile yetiyo insana :) ben şansıma aldm doktor verdi görüntüsünü. ekte ekledim cnmTatlım merhaba. Ne yaptın merak ettim. İnşallah iyi haberler almışsındır. ben ikinci olarak bugün gittim doktora. yine devlete gittim ama farklı doktor bu sefer. hiçbir tahlil yapılmadı merak ediyorum falan dedim. 5-6 tüp kadar kan verdim ve idrar tahlili ayrıca. bazıları bugün çıktı, biri 3 gün sonra fln çıkar dediler. biri de iki hafta sonraymış. iki hafta sonra da sonuçlarla gel dedi. bu arada rica ettim eşimi de aldı odaya:) kalp atışını dinletmedi ama gördük:) kağıt bitmiş bir de, alamadım görüntükese boyutu fln da sormayı unuttum ama 6+4 olmam lazım, 6+1 gözüküyor, buna takılma dedi. canımı sıkmayacağım ben de bu sebeple. arayyı kapatacağız inşallah:) bu arada ikiz olabilir diye düşünmüştük ama tek miniğimiz:) doktorumuz sadece sabahtan hastanede oluyormuş, sonucu aldım ama gösteremedim. birçok değerim düşük. biraz ona canım sıkıldı açıkçası. eczacı var komşu, ona sordum. kan değerlerim ve böbrekle ilgili sıkıntı varmış sanırım. bekleme iki hafta ilaca başlar dedi. ilk fırsatta tekrar gideceğim bakalım:) senin de ii haberlerini alırız inşallahhhhhh....
c
cnm ben öğlen gitti doktora, yorgunluktan yazamadım.. senin bu kadar erken kalp atışı oldugunu öğrenmene çok sevindim cnm :=) bn 7+1 mişim. ben daha yeni öğrendim şükür kalp atışı oldugunnu :=) hiç beklemiyordum.. ilk kimyasal gebelik oldugundan bunu da boş gebelik olur diye çok korkuyordum.. bulantı kask agrısı vs olmadgndan heralde ters giden bişey var bebegi göremice boş gebelik dedim.. şükür ki öyle deilmiş. übarek recep ayında dualarm kabul oldu.. kalp atışını ben de duymadım dinletmedi zaten ben bebek oluşmuş mu diye tereddutteyken dinleyebilcekiyim sesini demeyi unutmuşum. doktor kalp atışları gayet iyi çok güzel deynce rahatladm..dinleticekmisinz demeyı unutmuşm heyecandan.. :) nasıl unuttysam anlamadm.. doktorun dedikleri rahatlattı .. bi de suyun az bol su iç günde 2 litre dedi bn yarm litre zor içiorm ondna galibabol su içcem folik asit kullnıomusun dedi zaten gebelikten 3 ay onesinden kullanıyordum.. omega 3 sordum. haftada birbalık yiyorm almama gerek var mı dedm yok dedi. 2 hafta sonrasına da cagırdı cnm :) eşim işten izin alamamıştı ona da şaka yaptım ikiz dedim.. ikiz olmasını çooook istemiştim.. olsun ama rabbim 1 tane verdi bu bile büyük mucize cnm.. doktor şikayetlerimi sordu. hiç bir şikayetm yok sadece sanrm fazla meyve yemektenmidir nedir ishal oldum dedm. bol su iç dedi... senin sanırım kansızlık var. böbrekte ne olabilirki idraryolu enfksyonumu acaba. sen bol su iç pekmez ye cnm.ilaçla düzelir değerlerin hiç düşünme .. bn karamsarken bile güzel haberler aldım sen de al inşalah :=)
görüntüsünü alamadm dıye uzulme cnm ne güzel beraber eşinle kalp atışının oldugunu öğrenmişsiniz bu bile yetiyo insana :) ben şansıma aldm doktor verdi görüntüsünü. ekte ekledim cnmben de önce gittgimde kese boyutunu sormayı unutmştm.. insan unutyor heyecandan. bi dahakine sorcagm seyleri aklma geldikçe kagıda yazcam.doktora gdnce sorcam cnm. sen de öyle yap.
cnm demştim ya bnm de hiç belirtim yok diye. 15 gün önce kese görmesem hamile dielim derdim. umutsuzdm ama bgn güzel haberlerle geldim. minigim 7+1 miş. 10mm kalp atışı da varmış şükür :)Kizlar bende öyleyim bende de belirtilerin hepsi kayboldu iki gündür düşünmekten kafayı yicem. Hemen doktora gitsem kalp atışını duysamheba oldum mide bulantım kasik ağrım gitti.. ((
ay enfeksyon olmasn da diğerine çözüm bulunur cnm.. sevindm :=) enfeksyon olsa antbotık fln zor iş yani hamilelikte. ay bn de cok zyfm acaba ben demi sen gibi idrarda protein atyorumkTatlım çok sevindimmm:))) protein görülmüş idrarda. normalde atmamalıymış vücut. ben zamnında kilo alamıyorum diye gitmiştim. tiroitten korkmuştum. bi şey yok dedi. sadece böbreklerde emilim az olduğu için baya bi atıyormuşum:))) onunla ilgili sanırım. enfeksiyon sanmıyorum. yanma fln hiç yok :/ güzel haberler verelim inşallah birbirimize
cnm demştim ya bnm de hiç belirtim yok diye. 15 gün önce kese görmesem hamile dielim derdim. umutsuzdm ama bgn güzel haberlerle geldim. minigim 7+1 miş. 10mm kalp atışı da varmış şükür :)
saol cnm :=) seninkine de maaşallah 6+1 de kalp atışı normalde erken sanrm çok sevndm :)Maşallah subhanallah miniğeeee:)
saol canım..amin inş.. senin de güzel haberlerini bekliyoruz..Canimmm bende senin yazını gördüm az önce onu okuyordum nasıl sevindim anlatamam.. gözün aydın olsun inş. Sağ salim al bebisini kucağına Rabbim çarşamba günü bana da duymayi nasip etsin inş.
:))) Bu gidisle damacanalar daynmicak bana icim yanio sanki :)) Sen hangi sehirdensn canm ?ıc ıc su ıyıdır sureklı ıdrara cıkmanda bebegının buyudugunu gosterır koy ver gıtsın kız
Herkeslereeee Merhaba :) Hamile olduğumu bugün öğrendim . Aklım kafam karışık . 5+0 im . Tahmini doğum tarihim 23 aralık bir aksilik olmazsa .
samsundanım canım ben bu ar abende cok su ıcmeye calısıyorum:))) Bu gidisle damacanalar daynmicak bana icim yanio sanki :)) Sen hangi sehirdensn canm ?
mrb hosgeldın aramıza canım Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsınHerkeslereeee Merhaba :) Hamile olduğumu bugün öğrendim . Aklım kafam karışık . 5+0 im . Tahmini doğum tarihim 23 aralık bir aksilik olmazsa .
Ben antalyadan.Bu sabah akintimdaki kahve cok azdi gunden gune azalio insallah sarimsi kahve degisik bi renkti.Senin nasıl devam ediyormu.samsundanım canım ben bu ar abende cok su ıcmeye calısıyorum
benım gectı cok sukur canım sadece yurudugumde sarımtırak bısey oluyoBen antalyadan.Bu sabah akintimdaki kahve cok azdi gunden gune azalio insallah sarimsi kahve degisik bi renkti.Senin nasıl devam ediyormu.
İdrarda protein atımına dikkat devamlı ölçülüp degere bakılması lazım canım hatta ileride idrar toplamı yani üçgünlük idrar örnegini alıp incelemeleri lazım önemli bendede olmuştu çünkü doktorun ne dedi pekiay enfeksyon olmasn da diğerine çözüm bulunur cnm.. sevindm :=) enfeksyon olsa antbotık fln zor iş yani hamilelikte. ay bn de cok zyfm acaba ben demi sen gibi idrarda protein atyorumk49 kg 169 boy düşün artk.. bana hiçöyle tahliller yapılmadı 9 . haftada gidecegm bakalm.. inş cnm inş hepimiz hayırlı guzle haberlerle geliriz. şimdilik bekliycez :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?